Strugurasi de Sept-Oct 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

cred ca nu inteleg dar presupun ca e de rau, asa ca il sterg, nu?

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

intrebare !

voi cand spuneti ca mai aveti dureri de ligamente , pe unde mai exact simtiti aceste dureri ?
si cum le ati descrie , cu ce le ati asemana ? pe ele , pe dureri

_

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Veste buna fetelor. M-am tot chiorat prin google, si am aflat, ca daca se acceseaza acelasi cont de google din diverse locatii, google poate sa-l blocheze.
Si m-am uitat la contul nostru ala vechi, si din data de 11 nu mai intrase nimeni. Cine stie? Poate ca aia s-a intamplat, sa fie mai multe logate in acelasi timp, iar google sa aiba impresia ca e un hacker

18+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

anca ce se intampla daca epuizezi cele 84 de zile de prenatal maxim posibile?

Lori 25+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

intrebare !

voi cand spuneti ca mai aveti dureri de ligamente , pe unde mai exact simtiti aceste dureri ?

_

21 +

Eu le simt , adik azi dimineata la un stranut le-am simtit undeva in dreapta mai jos de buric, si aveam impresia ca imi strange cineva matele.. asa ca si cum ai lua o punga de plastic si ai intinde-o la maxim si ai rasuci-o in acelasi timp, si pt cateva sec mi-i se taie respiratia, si mai e si senzatia de carcel.. adik ca nu pot face nimik sa treaca....

23+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaroro

Veste buna fetelor. M-am tot chiorat prin google, si am aflat, ca daca se acceseaza acelasi cont de google din diverse locatii, google poate sa-l blocheze.
Si m-am uitat la contul nostru ala vechi, si din data de 11 nu mai intrase nimeni. Cine stie? Poate ca aia s-a intamplat, sa fie mai multe logate in acelasi timp, iar google sa aiba impresia ca e un hacker

18+

Bijuteriile mele

asta chiar ca e o veste buna

_

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

intrebare !

_

21 +

Eu le simt , adik azi dimineata la un stranut le-am simtit undeva in dreapta mai jos de buric, si aveam impresia ca imi strange cineva matele.. asa ca si cum ai lua o punga de plastic si ai intinde-o la maxim si ai rasuci-o in acelasi timp, si pt cateva sec mi-i se taie respiratia, si mai e si senzatia de carcel.. adik ca nu pot face nimik sa treaca....

Asa ma doare si pe mine cand stranut, in rest nu am nimic. Daca merg mult pe jos, incep sa simt o presiune foarte puternica in partea de jos a burtii...o fi de rau?

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Fetelor care e situatia acum? Ati creat alt cont, alta parola? Pozele le-ati transferat in noul cont?Eu as fi preferat sa mi le transferati ca am adunat pozele de prin calc meu de la serv, de acasa si de pe al sotului.Plus ca erau si niste mailuri utile pe acolo.Le-ati transferat si pe alea?

23+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

deci ce se intampla daca sa zicem maximul de 84 de zile de prenatal? ai probleme la obtinerea indemnizatiei de maternitate sau care sunt urmarile? daca intri in prenatal prea devreme zic.

Lori 25+ fericita cu Mara

Mie dr mea a zis ca poate sa imi dea prenatalul la 32-33-34 S mai repede nu.. Nu stiu ce se poate intampla daca il iei prea devreme cu repercursiune asupra maternitatii.. insa teoretic ai fi obligata sa mergi la servici sau sa intri in Conc fara salar, care e nasol..

Foarte ciudat ...daca legea zice ca poti lua de la 28s oare de ce doctorii astia tin neaparat sa aiba ei alta optiune. Si mai e o treaba ...tot legea zice ca e la latitudinea medicului sau angajatei sa decida care e momentul intrarii in prenatal. Deci intru cand vrea muschii mei nu cand vrea medicul...

Oana 20+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darisa spune:

neata fetele!

Nu vreau sa va speriu dar e bine de stiut ca se poate intampla!
mare grija cu pozele, o cunostinta de-a mea si-a gasit poza cu bebelusul ei pe un site de adoptii.
O alta prietena de-a mea m-a avertizat sa fiu atenta, unei cunostinte de-a ei i s-a furat contul de yahoo (pers respectiva era fotograf) si i-a furat accesul la site, documente, date despre clienti si hotul a vrut sa-i sparga contul si prietenei mele ( a fost cat pe ce, ii trimitea prietnei mele intrebari de pe adresa de yahoo a fotografului intrebari f ciudate gen: cum il cheama pe baiat? mai exact vroia sa stie raspunsul la intrebarile de siguranta ale parolei), noroc ca nu a reusit. In schimb pe cunostinta prietenei mele o santajeaza telefonic, cu amenintari sau chestii de genu sa-i trimita bani daca vrea sa recupereze parola de la site sau alte documente. A zis si la stiri pe pro tv ca politia se confrunta cu tot felul de cazuri din acestea.

Enjoying my second journey

18+

Mergi la inceput