Strugurasi de Sept-Oct 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

contul de piccasa e gol.. albumele au fost deleted..

23+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

multumesc!!!!

22+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Bai fetelor ...da ce Dumnezeu se intampla cu contul nostru ??? Oare chiar ne saboteaza cineva?! Aproape ajung sa ma bucur ca nu am aparat foto acasa si ca nu am mai pus poze cu mine. Vreau sa imi stergeti si mie albumul daca e vb ca suntem sabotate...nu-mi convine sa intre cineva strain acolo si sa se holbeze la pozele mele daca eu nu vreau asta. Deja ma scoate din sarite chestia asta ...cred ca o sa ajungem sa ne imprietenim mai degraba pe facebook ...ca acolo e mult mai sigur sistemul.

In alta ordine de idei eu abia am ajuns la munca ...si vad ca deja ati terminat capitolul trecut... ...iar in asta nou ce vad ? ! ca ne saboteaza cineva ...nasol ! nu-mi place!

Oana 20+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

fetelor acum faceam un calcul ca eu pe data de 26 august as ajunge la 40 saptamani... dar daca bebelina nu vrea sa iasa pana la 42 (adica pe 9 septembrie)? cum sa imi calculez prenatalul ca sa nu risc sa intru in cele 42 de zile obligatorii de post-natal?!......

Lori 25+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

fetelor acum faceam un calcul ca eu pe data de 26 august as ajunge la 40 saptamani... dar daca bebelina nu vrea sa iasa pana la 42 (adica pe 9 septembrie)? cum sa imi calculez prenatalul ca sa nu risc sa intru in cele 42 de zile obligatorii de post-natal?!......

Lore eu zic sa iti lasi vreo 60 zile pt postnatal.. sau un nimin de 50 zile..

Daca se termina prenatalul , pana nasti ramai pe CFS.. cred.. oricum fara bani sigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

deci ce se intampla daca sa zicem maximul de 84 de zile de prenatal? ai probleme la obtinerea indemnizatiei de maternitate sau care sunt urmarile? daca intri in prenatal prea devreme zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:

Habar n-am cum sa te sfatuiesc ...eu fac cezariana la termen daca nu se declanseaza.

Oana 20+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Buna dimineata!Desi e cam pranz, dar eu abia m-am trezit
Eu am o durere cumplita de gingie, abia mai pot manca. Imi sangereaza de la inceputul sarcinii, ma tot spal cu paradontox dar degeaba...si acum m-a luat si durerea. Am facut spalaturi cu ceai de musetel si tinctura de propolis...aveti vreo solutie mai eficienta?
Apropo de poze, eu m-am trezit fara voia mea cu poza intr-un ziar local, la cata sunt acum nu vroiam sa ma vada lumea prin ziar asa. Elevii mei nu m-au intrebat ce poza sa trimita cand s-au dus la interviu.

20+ cu

Mergi la inceput

Citat:

deci ce se intampla daca sa zicem maximul de 84 de zile de prenatal? ai probleme la obtinerea indemnizatiei de maternitate sau care sunt urmarile? daca intri in prenatal prea devreme zic.

Mie dr mea a zis ca poate sa imi dea prenatalul la 32-33-34 S mai repede nu.. Nu stiu ce se poate intampla daca il iei prea devreme cu repercursiune asupra maternitatii.. insa teoretic ai fi obligata sa mergi la servici sau sa intri in Conc fara salar, care e nasol..

Mergi la inceput

mikka ai putea sa dai ziarul la raspundere ..

Mergi la inceput