Comanda online de Chamomilla?
Raspunsuri - Pagina 4
oana_lex82 spune:
Multumim foarte mult!!! Acum am alta problema..cu eritemul fesier..de ieri iar a inceput..ieri a avut scaune de "consistenta" normala dar cam multicele...cam 5...Azi-noapte iar a facut si acum dimineata a facut , era de culoare galbena-galbena...nu ff subtire..ca un mustar mai gros...off ..oare sa fie de la dinti? Eu ii dau sa manance numai natural..n-am schimbat nimik din diera zilnica dar uite ca tot s-a ales cu eritem fesier urat..il spal mereu si il dau cu Bepanthen..i-am facut ceai de menta sa ii dau..oare e cazul sa incep un regim??? Ca a ierit asa galben sa fie oare de la Chamomilla???
Laina spune:
Nu, nu e de la Chamomilla....sigur e de la dinti, eu asa zic. La noi pentru asa ceva a mers foarte bine Cutaden (e un unguent), si spalat local cu ceai din pelin+galbenele+musetel (toate puse in aceeasi apa).
oana_lex82 spune:
Ms mult Laina..am sa iti urmez sfatul..se pare ca am ff multe de invatat si de la tine!
Ela2001 spune:
Am cumparat si eu azi chamomilla de la Boiron. Pe tub scrie chamomilla vulgaris ch30.
La voi scrie la fel: chamomilla vulgaris?
oana_lex82 spune:
La noi nu scrie pt ca la noi e alt producator..nu e Boiron ci PlantExtrakt..poate din cauza asta..Dar unde ai gasit?
Laina spune:
Ela, chiar daca la unele scrie, si la unele nu, este vorba despre acelasi lucru, despre musetelul comun, a carui denumire latineasca este chamomilla vulgaris. Poti da fara grija, e acelasi lucru.
Nu am vazut niciodata de la Boiron, insa asta este substanta.
Ela2001 spune:
Multumesc pt raspunsuri. Am gasit la o farmacie in Bucuresti, vis-a-vis de Policlinica Vitan- Ifarm se numeste.