Comanda online de Chamomilla?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Angie, iti trimi PM imediat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Buna fetelor..inca n-am apucat sa merg dupa medicament pt ca n-am cu cine lasa baiatul...Deci sa inteleg ca, Camilia de la Boiron nu gasesc? Dar cel de la PlantExtrakt e la fel de bun? Cand se da, seara? Se dizolva in apa?..Cat dureaza efectul? Ce pret are?

Mergi la inceput

granulele de la PlantExtrakt (vro 5) le lasi sa se dizolve in putina apa si apoi ii dai lui bb cu lingurita de plastic sau silicon (nu cu lingurita de metal). Ii poti da de 2-3 ori pe zi, sau, daca are dureri ff mari si plange rau, ii poti da cate o granula sau doua la 1-2 ore.

Un tub din acela nu costa mult, pana in 10 ron.

singura chestie este ca ar trebui sa incerci sa ii dai aceste granule dupa vreun sfert de ora in care nu a mancat/baut nimic, si dupa granule iar ar trebui sa nu manance/bea vreun sfert de ora.

Mergi la inceput

Ok multumesc mult Laina...si cum cer la farmacie, tot Camilia?

Mergi la inceput

nu, ceri Chamomilla. Daca nu gasesti, cum am spus, iti trimit eu.

Mergi la inceput

ok..ms mult!

Mergi la inceput

Buna fetelor, am gasit Chamomilla ch 30 la Focsani..numai ca nu scrie cat se da.....voi cate dati la bebici si de cate ori pe zi???Pe al meu numai noaptea il doare..oare daca ii dau numai seara inainte de nani are ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

nu stiu cate grnule trebuie date, insa stiu ca trebuie o pauza de mancare inainte si dupa administrare de cca 30 minute. Multa sanatate!

Mergi la inceput

M-am sfatuit aseara cu Angie pe care o si i-am dat 3 granule inainte de culcare asa cum zicea si BebeBeca cu jumatate inainte de masa si jumatate de ora dupa ce mancase ceva..vad ca face minuni..azi-noapte s-a trezit doar sa manance..fara tipete...sper sa functioneze in continuare.Va multumesc tuturor!!!!

Mergi la inceput

Ma bucur ca a mers! In general la cazuri din astea nu prea exista subdozaj sau supradozaj...deci daca ii dai 7 granule in loc de 3, de exemplu (daca, sa zicem, iti scapa mai multe in capacel), nu este absolut nicio problema.

Va pup!

Mergi la inceput