Comanda online de Chamomilla?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Angie.C spune:

da sunt niste fiole de plastic in care sa afla acele granule, dar nu se gasesc la plafar si nici la orice farmacie..eu in Gl, am gasit daor la farmacia alopatia, si nu sunt de la Boiron, ci de la Plant Extrakt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Oana, daca vrei iti cumpar eu din GL si iti trimit prin posta. Daca vrei asa, trimite-mi pe PM adresa ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Fetelor mai dau o raita azi in farmacii si caut asa prodisil de la Boiron..n-am stiut ca in farmacii se gaseste sub denumirea de Camilia....caut azi si daca nu gasesc apelez la voi..Va pup pe toata si va multumesc pt ajutor..Abramburika..esti o draguta..eu stiam de niste granule dar habar n-aveam ca granulele sunt in fiole..

Mergi la inceput

Eu am vazut si am folosit varianta de care spune Angie....niste tuburi din plastic, cu un capacel in care curg bulinutele cand il invartesti...produse de PlantExtrakt. Nu am vazut fiolele de la Boiron...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Aaa, atunci e altceva. O fi aceeasi Marie cu alta palarie (adica alt producator).

EU am folosit fiole homeopatice Camilia de la Boiron, fiole de plastic cu un lichid, nu granule. Si au avut succes, adica i-a mai calmat durerea in perioada eruptiilor dentare.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

http://www.cabinet-homeopatie.ro/farmacii.htm#Tara

aici vad mai multe farmacii care au produse homeopate - in Galati, mai exact 3 la numar. ai putea incerca la nr de telefon afisate acolo sa intrebi daca au, ca sa nu faci drumul degeaba.
sper sa-ti ajute .

Chamomila folosim si noi, e altceva decat Camilia (probabil substanta activa - desi e total impropriu sa zic asa in homeopatie e aceeasi). chamomila e sub forma de granule, Camilia e lichid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

scuze, acum am cascat mai bine ochii si am vazut ca esti din Focsani, nu Galati. dar e si in Focsani una .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Ms mult Viviela pt lista..acum sun la Lotus:*

Mergi la inceput

Doctorita homeopata la care mergem noi recomanda produsele de la PlantExtrakt. Astea in GL se gasesc doar la farmacia Alopatia. Mai exista si alt tip de granuke...in tub mai mic....care chipurile sunt facute manual..si pe alea nu le recomanda.

Acuma, cum vrei, si ce varianta alegeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie.C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laina

Doctorita homeopata la care mergem noi recomanda produsele de la PlantExtrakt. Astea in GL se gasesc doar la farmacia Alopatia. Mai exista si alt tip de granuke...in tub mai mic....care chipurile sunt facute manual..si pe alea nu le recomanda.

Acuma, cum vrei, si ce varianta alegeti.

Elena si Antonia (03.05.2007)

Laina, al ce medic homeopat mergi si cum ti se pare, esti multumita de el?

Mergi la inceput