Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (51)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Buna gasit si de la mine!

LA MULTI ANI Michelle! Sa fii sanatoasa, sa nasti usor iar bebelul sa iti fie puternic si mandru ca un stejar romanesc!

Babyblue - felicitari pentru achizitii, camera arata ca-n povesti! Sa fie-ntr-un ceas bun!

Eu nu prea am ce sa raportez, dupa cum stiti aici intalnirile cu medicii sunt foarte rare. A, aseara sotul a comandat patutul. Nu am stat f mult sa ne gandim ce sa luam, ca nu-l va prinde adolescenta-n state :) deci nu ne tb cine stie ce rezistenta sau super-transformari ulterioare. L-am luat cu 130 cu tot cu transport - care dureaza o saptamana - nu stiu daca e ieftin sau scump pt state, dar am luat si gata.
Linkul catre patut(de sters spatiul dupa www): http://www. walmart.com/ip/Graco-Sarah-4In1-Crib-Cherry/11081900
Abia dupa ce ajunge o sa vedem ce saltea ne trebuie si lenjerie...

Sa va zic ca in inconstienta mea nu mi-am mai planificat alte cumparaturi pt venirea pe lume a lui bebe, dar ma gandesc deja cu ce-l imbrac la botez. Si mi s-a pus pata sa aiba bebe costum national! Merit bataie ca sa ma mobilizez pe ce-mi trebuie acum, stiu, nu dati inca, dau eu singura!!!

Despre montat mobila si diverse: sotul meu este tare priceput si cand se apuca face-o treaba minunata. Dar pana sa se apuce, cine sa-l impunga din spate daca nu taurasul de mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

eu m-am simtit foarte nasol de dimineata, cred ca am avut tensiunea f mica, de abia ma puteam misca si un somn...continuu. Am iesit afara cu Ana si mi-am cumparat un Cola, mi-am revenit instant.
Acum o sa fiu tot timpul cu Cola dupa mine

Imi pare rau sa aud de tensiunea ta...si eu am acelasi leac, cola sau pepsi, merge de fiecare data! Ca tot vorbeai de Ana, s-a mai linistit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

multumesc de intrebare...da, e mai bine. A revenit cea draguta si inteelgatoare

e fainut patutul, sa il folositi sanatosi

Mama de Ana si 31+

Fashion

Mergi la inceput

Citat:

multumesc de intrebare...da, e mai bine. A revenit cea draguta si inteelgatoare

e fainut patutul, sa il folositi sanatosi

saru'mana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna seara fetelor

vad ca multe au fost cu stare ca a mea...adica nasoala, ca nu prea a fost activitate pe aici!

squirrel si krissy va multumesc pentru gandurile bune! Sper sa mai astepte bb inca vreo 10 saptamani sa nu se grabeasca desi sincer taaare jos mai e...azi chiar mi-a dat emotii. M-a lovit atat de rau in col si in vezica de aproape imi venea sa plang de durere. Vad ca acum contractiile sunt zilnice si mai nou ma taie asa din cand in cand o durere de mijloc de ma pune la respect imediat.

lulusor eu merg la moasa ca imi e lene sa ma duc pana la spital (moasa e la 2 minute de mers pe jos, spitalul la vreo 10 minute). Oricum eu din saptamana 35 voi avea controalele la spital (am o cezariana la activ asa ca nu se pune discutia ...nasc la spital). Chiar si daca nu era asa tot la spital alegeam sa nasc.
Aici cele ce decid sa nasca in mediul familial cheama moasa la ele acasa (ar fi chiar absurd ca femeia sa se duca in plin travaliu dupa moasa). Cred ca e aceasi procedura ca si in alte tzari, nu stiu nu m-a tentat niciodata sa aflu.

lissa imi dau seama de ce spui...am patit-o si eu o data exact ca tine..mi-a fost asa de rau de am crezut ca lesin, am venit acasa, mi-am luat tensiunea si era undeva la 10 cu 6...ceea ce pentru mine e cam aiurea. Ai grija de tine, hidrateaza-te bine si acorda-ti o cola sau ceva energizant zilnic...eu beau dimineatza ori un cappucino, lapte cu cacao...si sunt ok toata ziua.

lulusor tummy tub nu prea l-as recomanda...inventie olandeza, deh. O caditza normala te tine mai mult e si mai ieftina si cred ca e si mai safe pentru copil.

Acum eu vin cu o intrebare...poate stupida chiar.
Cele care aveti copii plasati foarte jos, cand mergeti la toaleta simtiti cumva o presiune in zona X?
Pentru ca eu am impresia ca se umfla si ca acusi acusi bb iese..nu stiu daca m-am facut inteleasa. E un sentiment tare aiurea, mi-e si frica sa merg uneori la toaleta..

Ufff, iertati-ma dar am uitat ce am mai citit.
Ba am inceput sa fiu obsedata sa fac o data bagajul asta de spital ...nu stiu de ce

Felicia,de pui (Gabriel) si 28+ cu bulina (Mihai sauAnamaria???)
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Foarte frumos patutul! Sa doarma sanatos puiul in el!

29+ cu
Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

fecian, eu mai simt asa..ca iese.:)copilul meu e ff jos,cu capul fix in col. de aia si preseaza pe el.

_

25+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

foarte frumos patutul Ilida !!!!
nu pot intelege de ce unele produse ptr bebeii sunt mai ieftine in starinatate ca la noi ....de ce ?? zau acuma? parem chiar un popor ce da p dinafara de avutie???
hmmmm am o revolta in mine de morrr, multe lucruri utile/superbe/ si multtt mai ieftine am vazut pe site-uril din afara ca la noi ....si poate si calitatea este mai buna
eu ma bag la somnica dupa o baie in cada cu spuma ( de 6 luni tot aman ) dar azi nu am mai rezistat , vroiam sa ma relaxez cumva, si am reusit umpic acolo , acum un somn dulce pana maine dimineata
va doresc o noapte linistita si sa visati frumos

25+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

si eu simt la fel si cand ma spal in zona X o simt deformata

Deci...eu de cand sunt gravida nu mi se mai unge parul, ahhh de ar tine asta.

Mama de Ana si 31+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:

si eu simt la fel si cand ma spal in zona X o simt deformata

Deci...eu de cand sunt gravida nu mi se mai unge parul, ahhh de ar tine asta.

Mama de Ana si 31+

Fashion

Deci nu-s singura...atunci nu imi fac griji

Felicia,de pui (Gabriel) si 28+ cu bulina (Mihai sauAnamaria???)
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput