Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (51)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Ca sa va dau o idee..toate desenele (aplicate) de pe pereti au disparut ca prin farmec dupa ce a avut al meu cupil 2 ani
Acum tot ce a ramas sunt cioturi ...stelutele au disparut, personajele de desen animat nici nu stiu daca mai sunt prin casa..stiu doar ca nu mai e nimic din ce a avut.

Camera arata ca dupa razboi...deci, noi ne-am resemnat. Acum nu mai pun nimic.

Felicia,de pui (Gabriel) si 28+ cu bulina (Mihai sauAnamaria???)
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

Corry, si eu patesc la fel. Mi se umfla gleznele si se fac butuc. Asta din cauza ca stam prea mult cu piciorele jos si nu facem miscare. Eu am un job de birou, deci toata ziua stau la calculator, cei drept uneori mai fac si vizite, dar nu lungi. Pe saptamana 80% stau tot la calculator.
Eu zic seara cand te bagi in pat sa rogi sotul sa ti faca un masaj la glezne. E tare bine, simt cum tot fluidul se disipa si mi se dezumfla gleznele. Ohhh ce bine e!! Sa nu uit sa l rog din nou pe sot sa mi faca masaj!!

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 30+ cu Imogen Tara

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Multumesc, Miha, asa voi face

25+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Felicitari Betty! DRum bun in continuare in calatoria de 40 sapt!
Eu am intalnit un caz cum zici tu, dar diferenta e ca cele doua cupluri erau catolici, nu ortodocsi. Am vazut ca pt bani acum preotii nostri dau tot felul de dezlegari, nu m-ar mira sa fie ok si la ei

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

32+

Am vazut si eu un botez a unui baietel de 2 anisori, a plans copilul ala toaaaaata slujba.

Anaemi sau oricare alta fata care stiti:

prietena mea e casatorita si cununata la biserica ortodoxa. Nasii lor de cununie au nascut un baietel de curand. Ei(prietena mea) vor fi nasii copilului. Cristi zice ca nu se ;oate asa ceva sa fi nas la caopilul nasilor tai, nici eu nu cred ca se poate...dar chiar asa depinde preot sau exista niste reguli anume??? Multumesc!!

Mama de Ana si 32+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Lissa, nu ar fi nimic daca s-ar intampla asa, dar al meu a mai intrebat si nu se recomanda pt ca s-ar crea o confuzie legata de releatia nas-fin (nu mai sti care cum e ).

Alexia f frumoase desenele De unde le-ai luat?

Eu sunt doar in trecere...maine am 2 examene siam de facut prezentari pt fiecare . Abia m-am apucat de una

Si colac peste pupaza, piticii mei sunt raciti cobza. Azi noapte nu am dormit mai deloc... au facut febra amandoi...trecea la unul facea celalalt si tot asa toata noaptea.

Azi a ramas doar Anastasia cu febra! Sper sa-i treaca....maine se duce sotul cu ei la doctor.

Va pup si va las ca sa termin si eu

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 32+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Am uitat : felicitari lissa pt cele 32 sapt. ... inca putin...i-a sa vedem care naste prima dintre noi , ca avem doar 3 zile intre noi

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 32+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Corry

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Foarte tare poza cu burticile, Rammy!!
O sa pun si eu pozele imediat ce fac capitol nou!

29+ cu
Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Buna fetelor

Ce ma bucur ca v-ati intalnit, frumoase pozele, voi infloritoare.

Americancelor ce ziceti facem si noi o intalnire? Ne putem aduna la mine ca sunt undeva pe la mijloc.

Ieri am ramas singura fara copii. Habar nu am avut ce sa fac. In consecinta m-am tratat cu o cafea si 3 episoade de 'The Nanny'.

Anaemi spor la treaba si sanatate copiilor. Ma tot intreb cum de rezisti. Ei tineretea asta..

Lissa distractie placuta la nunta si evident asteptam poze. Ca sa te consolezi si copii mei sunt tare matinali, Vlad se trezea si pe la 6-6.30. Acum 6.30-7 si se trezeste si Paul. Ei nu au notiunea de W-E.

Uit ingrozitor. N-am mai ramas cu nimic altceva in cap.

Va pup si pe maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2011 spune:

Capitol nou aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Anaemi bafta la examene!!! Tin pumnii!!

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile

Mergi la inceput