Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (51)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Babylicious, Babyblue, Alexandra, Anamaria, si tuturor care mi-ati urat pentru patut: multumesc mult, ma bucur ca v-a placut!

Diana - Walmarkt e unul din cele mai rezonabile magazine ale lor, dar sa stii ca optiuni sunt chiar mai multe. Eu pe unele care dau multe detalii citesc si analiozez review-urile apoi cumpar de unde e pretul mai mic (de ex acum am comandat pe Amazon). Sa verifici daca de ex. Amazon nu livreaza si la tine. In Romania se feresc sa trimita ca au luat multe tepe, si eu o sa simt lipsa magazinelor online cand ma voi intoarce :(

ramyy - felicitari pentru vestile bune si 28+! Sa inteleg ca ai hotarat si ramai la cezariana?

cereline(Emilia) - felicitari si tie pt bebelina maricica! oare se mai intorc bebeii nostri in pozitia de nastere? Ca al meu tot ca-n leagan sta. Asta are si avantaje, ca spre deosebire de fetele care se plang de dureri in zona x (cum spunea Omibaba), al meu apasa in alterale si doar rar cand se invarte apasa pe-acolo - si o zbughesc la toaleta!

Anamaria - frica la tine??? Pai tu esti viteaza noastra aici, mamica eroina, hai termina cu prosteala si fii barbata! Altfel cine ne mai ridica si noua incepatoarele moralul?!

Babyblue - ce lectie de diplomatie le-ai dat celor cu mobila, bravo tie! Dar ma intreb - stiu ei cati nervi si neuroni ai sacrificat tu necajindu-te cand le-ai vazut tampeniile? Sa stai mai linistita ca sa iti revii, oki?

Si ce ziceati, de obiecte X deformate? Pai cine din noi si le mai vede??? Chiar ma gandeam cum naiba sa ma mai epilez, ca deja am niste pozitii de filme XXX! Iar de pus sotul sa ma ajute, Doamne fereste, nu m-as lasa pe mana lui! Ei n-au idee ce dureros e si cred ca m-ar jumuli de m-ar afla tot blocul pe-aici! Poate-mi iau inima-n dinti sa ma duc la salon, dar pe-acolo imi e frica de infectii, deh, obsesii de-ale mele. E buna ideea cu oglinda, o sa imi cumpar una cu maner, ca-n Alba ca zapada ;)

Apropos Krissy, cum se numesc cei la care ai facut tu epilarea cu laser? Poate ii gasesc si pe aici, nu mi se pare mult cat ai dat, cel putin in Ro stiu ca e f scump si rezultatele nu sunt prea stralucite, ca nu garanteaza cine stie ce. Cat de frumoasa e camera lui bebe! Culorile sunt asa linistitoare, placute; mobilierul e tot unitar si e din lemn masiv cum imi place mie! Foarte foarte frumos! A, si mi-a placut si colectia Avent, daca nu voi putea alapta e pe lista mea de cumparaturi.

Ma duc sa-mi refac proviziile de ciocolata, si asa cred ca voi sunteti de mult sub plapumici, nu stiu daca dimineata mai cititi ce va scriem noi "migratoarele" noaptea
Somnoroase pasarele - noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

ilida, eu nu dorm, te citeam.:)

_

26+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

hmmmm, pai si nu ar trebui sa dormi?!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ilida

hmmmm, pai si nu ar trebui sa dormi?!

ba da...:))
uite, acum ma duc in pat.

va pup fetelor.
maine ne vedem la terasa..sper sa fie vreme buna.

_

26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Buna dimineata
Florina, tu de la morfo de 22 sau 23 saptamani, mai faci eco, tocmai la 32 saptam?

25+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Neatza ....

Ilida....ce am ras....oglinda ca in Alba ca zapada.......eu am una maner...dar nu m-am gandit la asta

Dragelor la voi cate luni o sa aiba bebe la botez ,cele care ati stabilit deja data ?

26 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Ariana, noi o sa facem botezul pe la jumatatea lui septembrie, cred, de ci o sa aiba 6 saptamani, asa cum scrie la carte. Pe Eva am botezat-o la 6 luni, desi familia m-a presat f tare sa fac botezul mai devreme. Am facut botezul cand s-a incalzit afara

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Neata !

Ireth, felicitari pt rez bune!
Eu am facut analizele astea, doar cand am fost insarcinata cu Filip.Nu mai stiu ce si cum mi-a iesit , dar daca nu mi-a mai zis nimeni sa le fac....

Babyblue ma bucur ca pana la urma s-a rezolvat cu mobila lui bebe.

Krissy ff frumoasa mobila.

Ariana, noi ne-am gandit pt botez la 21 August. Daca se naste la termen, 6 saptamani ar fi in apropiere de 15 august, dar atunci nu putem (nu ca nu s-ar face botezuri atunci, dar nasul are hramul bisericii atunci),asa ca ramane pe 21....astaaa asaaaa in principiu si daca totul o sa fie bine.

Eu ieri am fost pusa pe facut bagajul ...Mi-am cumparat tot (cred) si pt bebe am mai luat cate ceva.

Azi am program de bucatarit, curatenie si spalat (si hainutele lui bebe).

Am visat aseara ca nascusem ...fara epiziotomie (ce bine ar fi !)

toate fetele. Am fugit sa mai fac cate ceva !

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 32+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Fetele, sa aveti vreme frumoasa la intalnire !

p.s Apropo de botez: pe Filip l-am botezat pe 21 Aprilie, pe Anastasia pe 21 Septembrie...mi-ar placea daca acum ar fi tot pe un 21

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 32+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

anaemi, ce dragut ca sunt toti botezati pe 21. ar fi fain tot pe 21 sa-l botezi si pe bebe 3.:)
vad ca pana la urma ti-ai facut curaj si ai facut bagajul de spital.

noi cred ca vom boteza in jur de ziua mea, care e pe 4 oct. dc nasc la termen 19 aug, ar fi tot asa, cam 6-8 sapt.
nu vreau sa ma duc prea mult spre noiembrie ca e frig afara.
prb ca voi naste mai repede de atat, pt ca dr meu mi-a zis ca dc facem cezariana mi-l scoate in jur de 8 august, deci dc l botezam in jur de 8-10 oct o sa aiba 2 luni.;)

anaemi, voiam sa te intreb dc se poate vb cu preotul sa nu-l bage cu capul in apa, sa i picure apa pe cap, dar nu cu nasucul. am vazut cazul ala la tv cu copilul care a aspirat apa si a murit....si mi-e frica. ma gandeam ca se poate discuta cu preotul sa nu l bage cu capul in apa, doar cu fundul si sa i arunce peste cap nitica apa.
o fi bine? sau sunt exagerat de panicoasa? tu ce stii?

_

26+ cu

Mergi la inceput