Aspirante optimiste>20ani(685)Felicitari elenusht!
Raspunsuri - Pagina 9
Monique77 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui racheel
Eu i-am dat sotului-spermotrend 2/zi -macca 3/zi -napraznic3/zi -acid folic 1/zi -selezin ace 1/zi Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 23+ cu Anastasia-Maria Doamne, ajuta-ne in continuare! |
ce tare!
acid folic?
ti-a zis un doctor ceva?
eu am si niste spirulina acasa...si-i dau d-aia
acum am inceput
o sa ii iau si ce mi-ai scris aici
dar la sotzu' a functionat tratamentul asta?
gabyv spune:
Moni, eu zic sa iti faci secretia si daca nu iese nimic osa faci luna viit intre Z8 si Z 14 procedura. Oricum nu te impacienta, ca aici in Fr nici nu iti face analize inainte. SIngurul lucru care cer este PAP la zi si atat.(adica nu mai vechi de 2 ani
)
Oricum dupa iti da antibiotic.
Paula
pana nu vezi rosu....
Elenush, refa maine testul, dar asteapta vreo 10 min inainte sa te culci. (vorbesc eu care ma scol fac testul si ma culc instantaneu
... dar asta ar fi bine sa fac)
draguta spune:
buna dimineata fetele
gaby multumim de cafeluta
la mine nu a fost sa fie nici luna asta, am avut o faza luteara doar de 9 zile
speram sa vad o graviduta dar barza asta face atatea mofturi ...
imi pare rau pentru vestile proaste primite la analize
si noi vrem sa repetam spermograma ca e cam veche(de anul trecut) si de la o luna la alta se schimba multe
bafta fetelor care urmeaza testatea

PaulaFrida spune:
Alinuta 

deja au inceput durerile de burtica si spottingul
Stiu de racheel cu tb ca i-a scazut,dar eu ma pot baza pe tb ca mi-a aratat de fiecare data![]()
macar pe Tb ma pot baza
_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
lilimara spune:
Buna dimineata fetelor!multumesc de cafeluta!
Paula sper sa nu te invadeze rusii si maine sa ne aduci o veste buna indiferent ce scpune termomentrul 
Luciana nu dispera te rog si incearca sa iesi din starea asta ca nu iti face bine deloc.Baga barbatelul pe tratament si acusica ne aduci si tu o veste buna 

Elenusht pai eu zic ca e cu ochisori,cel putin la mine cand a fost si a doua liniuta a fost cu ochisori.Indiferent cand a aparut a doua liniuta,a aparut si asta e important.Maine dim stai cu ochii pe test 10 min.![]()

Lili
de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou 
Monique77 spune:
Luci nu te descuraja
uite si sotul meu are un rezultat ciudat insa....
rezultatul asta poate fi influentat de o gramada de factori existenti la momentul respectiv
asta nu inseamna ca asa ramane
tine de multe chestii: de alimentatie, de stres (poate chiar in primul rand). poate ca s-a stresat si la gandul ca tre sa faca spermograma asta...
si eu am fost disperata atunci, imediat
am simtit ca imi pica tavanul in cap si m-am demoralizat compelt insa....am mers pana la urma inainte si mi-am dat seama ca toti factorii inconjuratori afecteaza.
noi am fost si f streesati cu casa, cu banii, cu datoriile
si inca nu ne-am revenit
asta ne-a afectat, ne-am si certat f des in peruioada asta...des si aprig
insa...trebuie sa mergem mai departe
eu il pisam ca fumeaza si ca afecteaza, ne enervam
il pisam ca mai bea (rar) tot asa...ca afecteaza
la un moment dat am stat de vorba si mi-a zis: sa stii ca tot stresul asta, creat in jurul problemei (nu fuma!nu bea! nu face aia! nu manca aia!facem artunci!dregem atunci!) afecteaza mai mult decat fumatul.
mi-a zis ca el nu poate sta fara sa fumeze si, intr-adevar, cand a incercat sa se lase la un moment dat...a fost de 3 ori mai nervos decat era cand fuma
deci s-a compensat-n-a fumat dar si i-a maltratat cu nervi
asa ca Luci draga mea, iti spune cineva care se lupta cu problema asta!
lasa-l, mancati mai bine, mai sanatos (pe cat posibil si pe cat ne permit marketurile, pietele-ca nus' ce mai e natural in ziua de azi), nu va certati, incercati sa faceti armonie si!!!! bagati un concediu
eu mi l-am programat deja: incepem pe 4 iulie - vreo 7 nopti-mare, munte
deci....aia e...ca altfel...n-ai incotro
si nici stresul tau nu-ti face bine tie, ovulului tau si spermatozoizilor care te viziteaza
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabyv Moni, eu zic sa iti faci secretia si daca nu iese nimic osa faci luna viit intre Z8 si Z 14 procedura. Oricum nu te impacienta, ca aici in Fr nici nu iti face analize inainte. SIngurul lucru care cer este PAP la zi si atat.(adica nu mai vechi de 2 ani )Oricum dupa iti da antibiotic. Paula Elenush, refa maine testul, dar asteapta vreo 10 min inainte sa te culci. (vorbesc eu care ma scol fac testul si ma culc instantaneu ... dar asta ar fi bine sa fac) |
Gabytza, io cred ca tre sa fac HSG intre ziua 7-11
ca in ziua 11-12 cel tarziu ovulez (cel tarziu ziua 12).
ma duc la pranz
gabyv spune:
da, pai inainte de ovulatie, asta e sigur, mie mi-a facut eco inainte sa imi inceapa procedura sa vada daca nu sunt la ovulatie.
Luci, eu zic sa nu te mai stresezi prea tare, solutii exista, eu am o carte care trateaza astfel de cazuri si chiar zice ca pana si natural se poate, dar o sa fie mai greu... oricum exista procreere asistata. 
lucianamoga spune:
| citat din mesajul lui lilimara Buna dimineata fetelor!multumesc de cafeluta! ![]() Paula sper sa nu te invadeze rusii si maine sa ne aduci o veste buna indiferent ce scpune termomentrul ![]() Luciana nu dispera te rog si incearca sa iesi din starea asta ca nu iti face bine deloc.Baga barbatelul pe tratament si acusica ne aduci si tu o veste buna ![]() ![]() Elenusht pai eu zic ca e cu ochisori,cel putin la mine cand a fost si a doua liniuta a fost cu ochisori.Indiferent cand a aparut a doua liniuta,a aparut si asta e important.Maine dim stai cu ochii pe test 10 min. ![]() ![]() Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)Cu ajutorul lui DD in curand din nou ![]() |
Lili multumesc , deocamdata disper , dar eu sper ca dupa ce ma descarc si asimilez informatia sa-mi revin si sa merg mai departe

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
lucianamoga spune:
| citat din mesajul lui Monique77 Luci nu te descuraja |
Incerc Moni sa fiu tare , dar acum nu pot , as plange intruna.
Nu m-am certat cu el , nu are rost , nici el nu ar vrea sa fie asa , este destul de suparat.Ieri ne-am consolat unul pe altul tacit.El de ieri nu a mai luat tigarile.
Sper sa ne tina nervii sa nu izbucnim , pentru ca nu as vrea sa-l ranesc mai tare decat este , pentru ca nu se astepta la un asa rezultat.M-a simtit suparata asa cum l-am simtit si eu pe el , dar am incercat amandoi sa ne sustinem reciproc.
Problema e ca nici nu stiu ce trebuie sa facem mai departe de unde sa incepem drumul...
Mersi pentru sustinere

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!