Aspirante optimiste>20ani(685)Felicitari elenusht!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Buna dimineata!
Multumesc fetelor ca sunteti alaturi de mine
Eu nu stiu ce simt , deocamdata sunt in faza de asimilare a informatiei , de acceptare.Inca nu pot sa cred ca avem probleme si ma gandesc ca nu poate fi adevarat , de ce noua?cele care aveti probleme stiti despre ce vorbesc.
Am plans ieri , am plans azi , nu am spus la nimeni , cu sotul am vb foarte putin despre asta , pentru ca nu vreau sa-l stresez si mai tare decat sigur este acum.M-a pus sa-i scot de pe net detalii despre oligospermie , nu a mai pus tigara in gura deloc de ieri de cand a aflat.
Am momente cand sunt optimista , dar am cand imi vine sa urlu de durere.
Scuzati-ma ca m-am intins , dar nu am cui sa ma plang , mamei nu i-am spus pentru ca si ea se pregateste de operatia de luni , si cu socrii nu pot vorbii ca ar afla toate cunostintele.

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neata
fetele,nu am mai facut test ca a scazut tb la 36,5
azi o sa vina rushii,mama lor de rushi
cand o-i prinde yo barza aia,fara pene ramane

cam violenta sunt azi dimineata
o-i bea o bere sa ma calmez

pe toate si va doresc o zii de vineri 13 super faina

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Paula imi pare tare rau , dar sti cum se spune pana nu vezi rosu mai e o sansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna dimineata fetelor!
Nu am apucat sa citesc din urma, scriu mesajul si ma reintaroc sa citesc.
Eu azi m-am trezit ok, sa beau cafeaua in timp ce citesc ce s-a mai scris pe forum si apoi sa ma apuc de tortalit si pregatiri, pentru ziua de maine.
Si am citit iar la odisee ca s-a mai oprit un bb din evolutie...si m-a apucat plansul. Doamne Dumnezeule....deja sunt 8 fete la odisee care si-au pierdut bebele...suntem toate triste, socate si cu morcov pentru bebeii nostrii...abia astept sa treaca perioada asta mai repede si sa il simt, macar atunci il simti zilnic si stii ca e ok...acum...trebuie sa astepti dupa ecografii...
Imi pare rau daca v-am intristat...

diana 8+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

luciana
o sa vina si randul nostru si apoi sa vezi

_

Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

neata fetele! sunt intr-o mare dilema. De dimineata am facut un test sure check (cu pipeta) pe la 5...scria pe el ca rezultatul se citeste pala la 10 minute. Am stat vreo 5 minute si a aparut doar o linie si m-am culcat zicand ca asta e, nu e sa fie! Ma trezesc de dimineata sa ma pregatesc de servici si cand sa plec zic sa-l iau de acolo sa nu-l vada sotul si vad o a doua linie pala! am mai intrebat o colega la servici daca vede a doua linie si a vazut-o si ea! eu ma gandesc ca s-ar putea sa fie fals pt ca au trecut vreo 2 ore de cand l-am facut si ma cam doare si burtica ca si cum ar veni ciclu....Ciclul ar trebui sa vina maine!
o sa mai fac maine un test, dar...voi ce ziceti?

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

vreau sa fiu !!!
vreau si eu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenusht

neata fetele! sunt intr-o mare dilema. De dimineata am facut un test sure check (cu pipeta) pe la 5...scria pe el ca rezultatul se citeste pala la 10 minute. Am stat vreo 5 minute si a aparut doar o linie si m-am culcat zicand ca asta e, nu e sa fie! Ma trezesc de dimineata sa ma pregatesc de servici si cand sa plec zic sa-l iau de acolo sa nu-l vada sotul si vad o a doua linie pala! am mai intrebat o colega la servici daca vede a doua linie si a vazut-o si ea! eu ma gandesc ca s-ar putea sa fie fals pt ca au trecut vreo 2 ore de cand l-am facut si ma cam doare si burtica ca si cum ar veni ciclu....Ciclul ar trebui sa vina maine!
o sa mai fac maine un test, dar...voi ce ziceti?

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

vreau sa fiu !!!
vreau si eu un

Mare problema cu testele astea....nu iti ramane decat sa astepti si sa-l repeti dupa cateva zile...oricum rabdarea nu e punctul nostru forte , nu stiu ce sa zic..., ramai in stand by pana la urmatorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

'Bon de dimine' ' fetele!
haideti la cafea...cam tarziu recunosc
trebutza

deci fetelor: am o problema - nush' cum sa fac

sa ma duc azi sa fac cultura de col si secretie si marti cand ma duc la doctor (ca m-am programat) sa ma duc cu rezultatul... (si daca e ceva sa si tratez pana la CM'ul urmator, ca sa pot apoi sa fac HSG?
sau sa ma duc intai la doctorita...dar dupa aceea...daca imi fac secretia si cultura de col, si iese ceva, nu mai pot trata...ca am prestat...

macar pana marti stiu ca nu-s perioada buna si daca iese analiza prost macar nu ma apuc de facut copii

sunteti de acord cu mine nu?
sa ma duc azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Ma scuzati va rog, nu am salutat, 'neata fetele',
Draga Paula nu te baza asa mult pe temp bazala, fa un test, cine stie...? Parca o fata care este acum gravi (Rachel, poate), nu imi aduc aminte cine dar imi amintesc ca in luna in care a ramas ii scazuse temp bazala.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui PaulaFrida

luciana
o sa vina si randul nostru si apoi sa vezi

_

Dr.Seuss

Trying To Conceive

Of Paula , sincer ma gandesc ce mai caut eu pe aici , ca din cate citesc pe net sansele mele sun f slabe , dar am zis ca mai stau pana mai ajung pe la doctori sa vad ce e de facut , si mai stau pentru voi ca-mi sunteti dragi.
Elena repeta testul maine dimineata , poate linia a aprut in cele 10 min

Mergi la inceput