Aspirante optimiste>20ani(685)Felicitari elenusht!
Raspunsuri - Pagina 3
elenusht spune:
Mihacor, sunt in Z30 din Z 31...nu vreau sa-mi fac sperante deloc! Aseara nu mai puteam de nerabdare si mi-am facut un test de sarcina Barza si se vedea cu lupa si ffff pal si a doua liniuta, dar am inteles ca aceste teste dau erori! Ce-i drept mi-am si dorit f tare sa vad a doua linie... Mai astept pana sambata cand ar trebui sa-mi vina si mai fac un test de dimineata in fct de cum ma simt, daca ma doare burta, etc...Dar nu cred ca e bebe...Sper doar sa mi se regleze ciclul!
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu !!!
vreau si eu un
alina_loca spune:
Eu am vazut ca la la clinica unde merg eu, Promed se face si spermograma si spermocultura? Lore, spermocultura pt ce este?
magddalena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv Luci,dar de ce zice ca e nasoala? A fost putin cantitativa? Stii ca se spune ca daca prima iese prost, trebuie refacuta in 3luni, ca poate era de la stress. Magda, dar cum este mai exact, ca nu am inteles, de exemplu si mie mi-a zis ca e micut antevers si prea spre dreapa. A zis ca o sa fie mai greu de tinut sarcina, dar nu imposibil. |
deci practic,nici nu stiu cum sa explic uterul normal e concav ca o palnie si la mie la sfasitul palniei mai are o adancitura ca o scobitura asa am inteles eu.Si la primele doua sarcini daca s-a implantat acolo embrionul nu are prea multe sanse sa evolueze cum trebuie si de asta mi-a dat progesteron si heparina ca sa ajute.Si mie mi-a zis ca e dificil dar nu imposibil de dus o sarcina pana la capat,dar sunt dezamagita la fel de tare ca ma credeam cea mai sanatoasa si normala femeie din lume!!
sper ca m-am facut inteleasa ca nici eu nu prea inteleg prea bn mie mi-a desenat ca sa pricep cat de cat
lorena_86 spune:
spermograma= pt nr, motilitate, mobilitate, forme etc
spermocultura= se vede daca exista o infectie
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
cixinica spune:
lorena, am si eu o intrebare
Se pot face si spermograma si spermocultura dintr-o singura proba?
mersi
lorena_86 spune:
le fel cum faceti voi culturi din secretia vaginala asa fac ei spermocultura
poate exista infectii cu e. coli sau alte microorganisme care pot da sterilitate
daca spermograma e aiurea se recomanda inainte de a incepe un tratamnet si spermocultura sa se vada daca exista o infectie ce a cauzat problemele respective
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
gabyv spune:
Magda, o sa fie bine
Alina, una e pt numaratoare si alta e pt bacterii, adica sper, daca am inteles eu bine de la dr. Dar in mod normal nu se fac amandoua? Noi avem 4 investigatii pe trimitere.
lorena_86 spune:
cixi, din cate stiu eu da
normal ca din aceeasi proba
ideea e ca nu toata cantitatea este analizata la spermograma
e necesar sa duci tot produsul pt ca ei analizeaza doar o mica parte si raporteaza totul la cantitatea ejaculata
gabyv spune:
M-am uitat pe trimitere si avem asa: spermograma, sermocytograma, spermocultura cu investigare de mycoplame si test de selectie.