Aspirante optimiste>20ani(685)Felicitari elenusht!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Alina, dar cand am facut eu hcg am avut si ecograf si radiografie. Adica am plecat acasa cu film, dar am vazut avansarea live si mi-a dat si Cd.

Nici eu nu stiu ce sa mai zic..., poate asa e acolo....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

magda, imi pare rau
dar in final tu ai trombifilie?
de ce ti-a dat aspirina si apoi heparina?
ca astea sunt anticoagulante?

scuze daca ai mai zis dar nu am fost atenta, ti-ai facut analizele de trombofilie?

lasa ca vine si randul nostru
stiu cat e de greu si cat de mult ne dorim dar trebuie sa fim puternice si sa ne pregatim pt bebeii nostri

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Si mie imi pare rau Magda dar nu intotdeaua trebuie sa iei de buna tot ce spune medicul (asta cum ca in 30 de ani nu a mai vazut asa ceva), fiecare medic e diferit ca si noi, si poate ca de cele mai multe ori unii chiar exagereaza. Poti sa mai ceri o a doua opinie la un alt medic...probabil ca ai sa fi surprinsa sa-ti spuna alta parere, poate chiar opusa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

da mi-am facut analizele de trombofilie mi-au zis ca nu e legat de asta pt ca au iesit bine in norma si mi-a dat heparina pt ca sa fie fluid sangele avand in vedere ca uterul e facut asa stramb
e al doilea medic la care merg amandoi ff buni si printre cei mai buni in TOSCANA regiunea unde stau eu nu stiu ce sa zic am incredere in el si numai de bn am auzit
acum na maai pot gresi si ei..
acum iau si o suta de pastile numai sa pot duce sarcina pana la capat
deja un pas l-am facut pt ca la stat mi-au zis ca se intampla s aam doua sarcini pierduta ca majoritatea femeilor le au si la privat mi-au vazut ca e ceva in neregula deci totul e spre bn sa zicem..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Fetelor sunt foarte suparata
Inca nu am vazut rezultatele la spermograma dar din ce mi-a spus sotul e cam nasoala
Trebuie sa ma duc la un doctor sa-i dea ceva tratament nu?

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Of Magda imi pare rau ca nu a iesit cum ai vrut , dar totul e spre bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

luci, daca vrei mi-o poti arata sa-ti spun ce cred

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Luci,dar de ce zice ca e nasoala? A fost putin cantitativa? Stii ca se spune ca daca prima iese prost, trebuie refacuta in 3luni, ca poate era de la stress.
Magda, dar cum este mai exact, ca nu am inteles, de exemplu si mie mi-a zis ca e micut antevers si prea spre dreapa. A zis ca o sa fie mai greu de tinut sarcina, dar nu imposibil.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

luci, daca vrei mi-o poti arata sa-ti spun ce cred

Mersi Lorena , chiar vroiam sa te rog asta , doar ca inca nu o am la mine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Luci,dar de ce zice ca e nasoala? A fost putin cantitativa? Stii ca se spune ca daca prima iese prost, trebuie refacuta in 3luni, ca poate era de la stress.
Magda, dar cum este mai exact, ca nu am inteles, de exemplu si mie mi-a zis ca e micut antevers si prea spre dreapa. A zis ca o sa fie mai greu de tinut sarcina, dar nu imposibil.

Va dau detalii de indata ce o primesc

Mergi la inceput