Aspirante optimiste>20ani(685)Felicitari elenusht!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Bine ar fii Lary, dar sunt in z25, asa ca e plauzibil sa-mi vina, desi cel mai scurt cm la mine a fost 35. Dar cine stie, poate stimularea a dat roade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Elena felicitari mamico!!!!!!!!!!!!!

daca ai timp intra pe contul de picassa si uite-te la pozele cu testul meu....nu se vede mai nimic.
eu zic ca doua teste cu liniuta pala inseamna 100% bebe

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +12

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

Elena..si eu zic ca e bebe in burtica..si la mine la fel era pala liniuta..dar era
felicitari!!!

Paula, hai cu testul pozitiv!!!!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

buna fetelor...abia acum am reusit sa recuperez...am ajuns de o ora acasa de la serviciu...
elena si eu cred ca e bebe...abia astept sa ne spui sigur...doamne,chiar am emotii pt tine,sper sa raman si eu luna asta ca sa mergem impreuna la odisee......
paula sa DD sa fie si la tine bb...hai fa un test si nu ne mai tine in suspans...
eu sunt franta...am lucrat azi 10 ore pe rupte...mai am si acasa putina treaba si mai tre sa merg si la cumparaturi...
katy sa fie cu ochisori luna asta...
mai intru sa va citesc fetelor...
va pup pe toate si va doresc un weekend placut...

Vreau si eu un ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna fetelor.
Elena ma bucur pentru tine, stai linistita ca sigur e .
Eu sunt bine, astazi am mai intepat-o asa subtil pe soacramea chiar si de fata cu sotul si chiar si lume dar fara sa incep eu atunci cand ea se plangea de ceva si puteam sa ii reprosez ii si raspundeam.
In rest totul bine, multumesc lui Dumnezeu ca nu s-a mai luat sotul azi dupa ea si nu ne-am certat, chiar e minunat am venit acasa am fost la o plimbare ne-am iubit si suntem foarte bine.
Maine nu stiu cand pot intra, plec la biserica dimineata si s-ar putea sa mai stau un pic pe la mama, iar dupa amiaza daca e vreme buna ma duc la gratar la livada de langa iaz ca e superb acum ca au inflorit merii.
va pup pe toate si astept liniutele de la cine se testeaza eu astept ovulatia.

Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

neata fetelor! Am facut 5 teste (de marci diferite - sotul tot alerga sa le cumpere) si au iesit toate pozitive cu liniute clare, deci suntem insarcinati!!!!
Am plans, am ras, ne-am uitat unul la altul si am zis ca am reusit! Dumnezeu ne-a ajutat! Maine merg sa-mi fac si beta hcg, asa ca o super confirmare si o sa-l verific la 2 zile sa vad daca s-a dublat!As vrea sa merg si la doctor, insa sa vedem daca ma primeste fara programare!
Ce a fost deosbit luna asta: am luat spirulina:2 dimineata, 2 seara cu juma de ora inainte de masa si culmea am facut de mai putine ori, cam de 6 ori toata luna, ca perioada mea fertila era fix in saptamana mare, dar Dumnezeu se vede ca a vazut ca tinem post si a zis sa ne dea aceasta minune! Am usoare greturi si niste ameteli inca de saptamana trecuta, eu am zis ca imi joaca mintea feste! Transpiratia mea mi se parea ca are alt miros, fix dupa ce faceam dus....
Nu incercam de mult, nici de putin timp, noi cele ce ne dorim bebe si o luna ni se pare mult. Avem 6 luni de incercari, dar ne dorim de mult, dar pentru ca eu am avut hepatita B+D si am tinut tratament vreo 3 ani cu interferon nu am avut voie....
Sper sa fie bine! M-au ingrijorat durerile de burtica, seamana cu cele premenstruale, dar parca mai diferite. Am luat no spa!Sanii ma dor- iarasi o durere diferita, parca ma dor in ei si sfarcurile mele sunt cam toto timpul tari!
Voi ce stiti, de aceste dureri? Nu ma doare mereu, sa zic asa parca se contracta uterul...
Doamne, fetelor va doresc sa treceti si voi prin acest sentiment minunat! Acum trecem in etapa 2- aceea de a fi bebe bine acolo, de a creste frumos, etc....
am scris cam mult....

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

vreau sa fiu !!!
vreau si eu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

neata fetele!!!
ELENUSH FELICITARI MAMICO!!!!!

sarcina usoara si la termen!!!!!

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neata
la mine au venit ieri rushii,dar nu am avut timp sa intru ca am fost la strand de dimineata pana seara
elenusht FELICITARI!!! sarcina usoara cu bebe sabatos si la termen

si o zii faina tuturor

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

elenusht FELICITAAAAAAAAAAAAAAAAARI
sarcina usoara si nastere la termen

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Neata gagici
Poftiti la

Ancuta , in curand

Mergi la inceput