Aspirante optimiste>20ani(685)Felicitari elenusht!
Raspunsuri - Pagina 15
ankcta spune:
Vad ca avem cateva fete in asteptare, deci eu scot motatele

Paula 

Gaby 

Elena 

Ancuta , in curand 
elenusht spune:
neata fetelor!
Tot nedumerita sunt: m-am trezit de dimineata si am facut un test de sarcina hyllan, a doua liniuta a iesit in cele 10 minute. E adevarat ca mai pala, dar a iesit....Imi batea asa de tare inima...Apoi sotul zice hai sa mai faci unul si s-a dus si a luat un surecheck caseta dar am pus atat de mult pipi in el, cred ca vreo 10 picaturi si trebuiau numai 3-4, a iesit linia de control si in loc de fundalul alb a ramas rosu....cum sa-l interpretez ca fiind negativ sau nul? mi-e frica sa ma bucur...mintea imi joaca feste, parca am greturi....offf!

Cel mai tare ma ingrijoreaza ca aseara si de dimineata m-a durut burta ca si cum ar trebui sa vina! Azi e ziua in care tre sa vina ciclul.Momentatn nu ma mai doare nimic: nici burta, nici sani...Eu totusi sper la testul ala de dimineata,doar nu iesea de nebuna a doua linie?! offf....sunt asa de nedumerita...ne dorim atat de mult minunea asta....voi mai face un test mai tarziu dar daca sarcina e mica si nu mai e prima urina mi-e tare teama de rezultat...
scuze ca m-am intins!
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu
!!!
vreau si eu un 
ankcta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bellasamoyed fetelor asa a fost si la mine in luna in care nu am sperat atunci au aparut 2 liniute ![]() doamne de cand cu odiseea parca mai rau o iau razna....sunt atate fete care si-au pierdut bebei ....nu imi vine sa cred, e deprimant.am niste emotii pt data de 19 cand mergem la eco...oricum parca nu mai trece timpul, sa vina odata si sa fie totul bine. acum vb mamei bai esti nebuna ce iti faci atatea ganduri, esti tanara sanatoasa bine merci de ce s-ar intampla ceva rau. cica atrag raul...si are dreptate.vb ei cand eram gravida cu tine nu am facut nici o ecografie si nici vit nu am luat si uite cat de mare esti Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +12samburelul meu |
Bella e normal sa ai aceste sentimente pt ca te-ai atasat de fetele de la odisee si nu poti fi indiferenta la ceea ce se intampla.
Dar, fiecare organism reactioneaza in felul sau. Nu te mai gandi k astepti sa vina data de control sa vezi cum e bebe, gandeste ca astepti data de control doar sa-l vezi pe bebe ( de fapt sa o vezi )
Mama ta are dreptate intr-un fel, dar in vremea cand u erai in burtik ea nu manca atatea alimente modificate si nu inhala atata poluare ca in zilele noastre
Ancuta , in curand
ankcta spune:
Si ink ceva, socrul meu are o vb " dak e sa te ia necuratul , te ia si din brate de la mata"
Ancuta , in curand 
gabyv spune:
Buna dimi
Elena fugi repede la un laborator si fa beta, azi e sambata poate mai gasesti pe undeva deschis si scapi de griji. Oricum doua teste slab pozitive eu zic ca e bebe
Eu cred ca incep sa astept uratii zilele astea ca am crampe de aseara, desi pt mine e cam devreme pt ei.
lary74 spune:
Eu zic ca este bebe ELENA asa ca te felicit!Al doilea test eu zic ca e nul ai pus prea multii picurii!
Bebe sanatos si la termen!
| citat din mesajul lui elenusht neata fetelor! Tot nedumerita sunt: m-am trezit de dimineata si am facut un test de sarcina hyllan, a doua liniuta a iesit in cele 10 minute. E adevarat ca mai pala, dar a iesit....Imi batea asa de tare inima...Apoi sotul zice hai sa mai faci unul si s-a dus si a luat un surecheck caseta dar am pus atat de mult pipi in el, cred ca vreo 10 picaturi si trebuiau numai 3-4, a iesit linia de control si in loc de fundalul alb a ramas rosu....cum sa-l interpretez ca fiind negativ sau nul? mi-e frica sa ma bucur...mintea imi joaca feste, parca am greturi....offf! ![]() ![]() Cel mai tare ma ingrijoreaza ca aseara si de dimineata m-a durut burta ca si cum ar trebui sa vina! Azi e ziua in care tre sa vina ciclul.Momentatn nu ma mai doare nimic: nici burta, nici sani...Eu totusi sper la testul ala de dimineata,doar nu iesea de nebuna a doua linie?! offf....sunt asa de nedumerita...ne dorim atat de mult minunea asta....voi mai face un test mai tarziu dar daca sarcina e mica si nu mai e prima urina mi-e tare teama de rezultat... scuze ca m-am intins! Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva! vreau sa fiu !!!vreau si eu un ![]() |

lary74 spune:
| citat din mesajul lui gabyv Buna dimi ![]() Elena fugi repede la un laborator si fa beta, azi e sambata poate mai gasesti pe undeva deschis si scapi de griji. Oricum doua teste slab pozitive eu zic ca e bebe ![]() Eu cred ca incep sa astept uratii zilele astea ca am crampe de aseara, desi pt mine e cam devreme pt ei. |
La ultima sarcina la fel ca si tine am avut crampe si ma durea burta cu cate zile inainte de ziua cand ar fi trebuit sa-mi vina menstra.Eu pana nu vad rosu tot sper indiferent de ce dureri am!Asa ca pina nu vine zana rosie mai sunt sperante!
ankcta spune:
Elena si eu spun k e bb, sarcina usoara si cu bb sanatos si la termen! 
Ancuta , in curand 

(cat ink mai este)
....nu imi vine sa cred, e deprimant.