Aspirante optimiste>20ani(685)Felicitari elenusht!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Fetele,
la mine inca nu e nici un spotting,am crezut ca o sa inceapa dupa crampele pe care le aveam,m-am verificat si inauntru,dar nimic,a fost un firicel asa maro deschis si acum nimic
poate ttusi...

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Paula tinem pumnii!

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna ziua fetelor....Paula tin pumnii stransi poate totusi nu mai vin uratii, te astept cu vesti bune, cand facu un test?...tin pumnii stransi si restul fetelor care urmeaza sa te testeze si sper sa vedeti dublu, va trimit si multi pupici de molipsire
Eu sunt bine , atrecut timpul si mai am 3 saptamani pana imi voi vedea minunea, deja am terminat de pregatit tot pentru marele eveniment, am montat patutul, am cumparat caruciorul, am spalat si calcat hainutele, este foarte emotionant, numai bagajul pentru maternitate nu l-am facut ca daca il vad ma deprima, am sa il fac cu cateva zile inainte de a merge la maternitate, este totul pregatit dar nu vreau sa vad bagajul, sper ca Matei sa stea cuminte la caldurica pana la data nasterii, nu vreau surprize...cam atat despre noi, va pupacesc de mii de ori si va doresc mult succes.

36+ cu Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui luiza77

Buna ziua fetelor....Paula tin pumnii stransi poate totusi nu mai vin uratii, te astept cu vesti bune, cand facu un test?...tin pumnii stransi si restul fetelor care urmeaza sa te testeze si sper sa vedeti dublu, va trimit si multi pupici de molipsire
Eu sunt bine , atrecut timpul si mai am 3 saptamani pana imi voi vedea minunea, deja am terminat de pregatit tot pentru marele eveniment, am montat patutul, am cumparat caruciorul, am spalat si calcat hainutele, este foarte emotionant, numai bagajul pentru maternitate nu l-am facut ca daca il vad ma deprima, am sa il fac cu cateva zile inainte de a merge la maternitate, este totul pregatit dar nu vreau sa vad bagajul, sper ca Matei sa stea cuminte la caldurica pana la data nasterii, nu vreau surprize...cam atat despre noi, va pupacesc de mii de ori si va doresc mult succes.

36+ cu Matei

luiza chiar daca e deprimant eu zis sa faci bagajul ca nu stii ce planuri are bebe matei si sa nu te ia ppe nepregatite.
te superi daca te intreb ce carucior ai luat...eu sunt inca in cautari si sincer pana acum sunt tare indecisa

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +12

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

buna fetele!!!!
draguta imi pare rau ca n-a fost sa fie nici luna asta...off cat o mai trebui sa asteptam pana o venii si luna noastra...
katy..poate o fii de la implantare..

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Ati plecat in wekend toate.Nu mai scrie nimeni?
Ce liniste e pe aici.Eu stau cu sufletul la gura si imi astept sotul ca s-a dus la soacramea si acum vreau sa vad cu ce reactii vine si cu ce prostii bagate in cap.Oricum maine dimineata trebuie sa le suport si eu mofturile.Of de ar trece odata si ziua de maine.

Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Bella ai PM.

36+ cu Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

hello
M-am strans si eu de pe drumuri
Am fost la dr, dar nu mi-a facut eco asa ca cum m-am dus asa m-am intors. Mi-a dat sa fac o beta cand ajung in Z 29. Dar mai e pana atunci...
Gata ati inceput weekendul, nu mai intra nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Buna dimineata fetelor!
Un sfarsit de saptamana super frumos si linistit!
Venitii fetele la o cafeluta!
PAULA,ELENA vrem sa vedem testele super pozitive!Venitii si ne bucurati si pe noi cu vestea cea buna!
Eu plec la piata ,azi vreau sa gatesc ciorba de fasole verde si spanac scazut cu oua.
Vam pupat si astept sa citesc mai spre dupa masa numai vesti frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Buna dimi si de la mine
Sa traim un sf de saptamana linistit si insorit!

Ancuta , in curand

Mergi la inceput