Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (7)
Raspunsuri - Pagina 8
ailed_dota spune:
Neatza fetele!
Am tot citit ieri, dar pe noi ne-a apucat urlatul ieri ca tb sa facem caca si ne-a tinut vreo trei ore , dimi ne-am plimbat......
in primul rand SARU'MANA LAVINIA, i-am dat lui Dodo ceai de musetel si pana seara a facut kaka si dimi a facut kk frumos adunat( scuzati detaliile), acum tb sa-i dau in fiecare zi sau doar cand se constipa?
Stefana , stiu ce spui, dar incearca sa schimbi pozitia, poate gasesti una in care sa nu doara asa tare... Noi am asteptat pana la 6 saptamani ( pana am fost la dr. era si saptamana mare) , dar a fost un pic dureros am mai repetat si de fiecare data a fost mai bine...daca n-am pica de somn.. poate cu mai mult exercitiu.... Apropo si Monas si eu am facut ceza si dupa toate trei am patit asa...
Camimami se pregateste sa plece, sper sa ma descurc dupa cu treaba prin casa, ca la mine n-are cine sa vina sa ma ajute...
Simo
Ally
Mada, am vazut ca ai vreme buna la botez, super tare faza lui Cristi
alina si irinuca, ascultati aici la una mai batrana, cu Clubul soacrelor, fiti diplomate, nu va certati cu ele, dar incercati sa nu va lasati " incalecate", daca voi considerati ca e ceva mai bine pt puii vostri, sau va simtiti voi mai comod faceti asa...fara cearta... eu am tacut muulti ani, crezand ca e mai bine asa, sa nu fie cearta, sa nu-i superi pe ceilalti... si am suferit o gramada( bine, nu m-am lasat la lapte de vaca pana intr-un an), dar in timp am vazut ca daca iti impui elegant punctul de vedere, stramba ele/ei di nas la inceput si dupa accepta...
roxy, cand te aud cu berea aia , mai ca-mi faci pofta si mie... dar la mine nu are cine sa o termine, ca sotul nu bea bere...
miki
Gabi unde esti?
esti ok?
viss iubita , imi e dor de tine....
scrish, deea,
mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
ailed_dota spune:
Strumph, pupici multi...
lalely, djlaura
mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
irinuca05 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strumphitza Cami, muzeele la Londra sunt fara bilet de intrare bisericile importante, Westminster si St. Paul au bilet de intrare, dar merita vazute amandoua Daca sta o sapt o sa aiba timp sa le vada pe toate in liniste , nu o sa trebuiasca sa alerge ca mine de la un muzeu la altul ... |
Cami eu am vizitat anul trecut St. Paul's. Ajunsesem pe la 4 si ceva la catedrala si ni s-a spus ca s-a inchis casa de bilete, dar sa mai asteptam un pic ca vom avea voie sa intram. A iesit ultima tura de vizitatori (ca la 4.30 se inchidea programul de vizitare) si apoi am putut intra. fara bilet. Intr-adevar nu am putut vizita tot, numai parterul (nu si galeriile, cripta etc.).
Din cate orase am vizitat, Londra e favorita mea
O invidiez pe Strumphy!
AllyLaur spune:
Buna ziua si de la noi!!!
Noi am ajuns la recordul de somn de 6 spre 7 ore !!! Mai nasol este cu papa pe timpul zilei...abia ajungem la 3 ore si chinuit la 3 ore jumatate...il bag iarasi pe ceai ca nu merge altfel.
Ca tot se vorbeste despre ...aseara am profitat si noi de ”timpul liber” !
Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)
bb_yasmi spune:
ailed ma bucur ca s a rezolvat!! eu ii dau constant ceai de fenicul+musetel. dar daca nu ii dau o zi doua nu sunt probleme.....noi am revenit iarasi la "obiceiul" de nou nascut..kk dupa aproape fiecare masa!!!
ally, felicitari!! nu te stresa cu astea 3 ore ziua!! important este sa doarma bine noaptea. vreau sa iti spun ca eu il tin ziua 3-4 ore dar mai avem si exceptii....aaa si la inceput a fost tareeeee greu sa depasim pragul de 2 ore jumatate. acum de ex ieri dupa o ora jumatate-treisfert dupa papa la luat o foameeeeeeee de nu te mai intelegeai cu el si i-am dat 150 ml pe care i a 'topit" in 5 minute eu nu ma mai stresez cu "pauza de 3 ore" ca e maricel deja si daca vrea mai repede si vad ca ii este foame primeste!!
pooop
mamica implinita de fetita si baietel
alina.n spune:
Neata fetele
Noi tusim in continuare, eu am inceput antibioticul si trebuie sa arunc laptele vreo 5 zile pana il termin.
Ally ce baietel cuminte ai tu!! Bravo lui ca va lasa sa va odihniti.Sa stii ca si Alex ziua mananca ff des,asta este.
Ailed intr-adevar musetelul este ff bun pt constipatie.II poti da zilnic pana isi regleaza tranzitul.Mai bine ceai decat supozitor/termometru...
strumphitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irinuca05 Din cate orase am vizitat, Londra e favorita mea O invidiez pe Strumphy! Mami fericita deDaria (8.04.2011) |
si a mea, ca doar aici traiesc
acum vorbind serios, mi se pare ca Londra e cea mai faina capitala din toate cate am vazut... dar oricum si celelalte au farmecul lor
de exemplu mi-a placut tare Amsterdamul pentru canalele lui si atmosfera boema in cartierul rosu nu am fost deci nu pot sa spun cum e , nu am fost la un fum ca nu ma pasioneaza, le trageam din greu pe alea normale
Bruxelles , frumos si mic(in comparatie cu alte capitale ) cochet, boem , verde ... nu stiu sa spun ce mi-a placut mai tare dar daca am fost de 3 ori , inseamna ca ceva ceva tot ma ducea inapoi
Paris, uhmm.. frumos dar nu stiu de ce a 2a oara nu m-as mai duce? cred ca mare parte o sa ma credeti nebuna dar am simtit ca mi-a ajuns sa il vad odata si bine si nu o spun pentru ca traiesc la Londra si se stie ca englezii au o ura fata de francezi si viceversa o spun pentru ca asa am simtit sora mea din tara, una din ele ca am 2 , e indragostita iremediabil de Franta , Paris si limba franceza ... mi-a spus ca-s cu pluta cand i-am spus ca o a 2a oara nu ma mai prinde pe acolo, ea in fiecare an se duce macar cateva zile
Roma... sunt innebunita dupa orasul asta , l-am vazut de 5-6 ori pana acum, am si uitat numaratoarea.. e frumos , multa istorie, cultura , religie.. dar nu as putea trai acolo, dar mereu m-as intoarce sa vad alte si alte lucruri noi ca desi am fost de atatea ori mereu descopar ceva nou, plus ca imi place la nebunie sa le vorbesc limba si sa le mananc inghetata
Viena, frumos cat am putut vedea in fuga , am stat doar o zi dar a plouat si nu am apucat s avad mare lucru, eram pe fuga ...m-as intoarce candva sa termin de cutreierat toate stradutele si pietele
Printre capitalele si alte oraseale Europei pe care mi-as dori sa le vad se mai numara : Barcelona, sper anul asta sau cat mai curand , praga, Berlin, Munchen, Milano , Firenze, Lisabona, Oslo, Copenhaga, Praga, Bratislava, Dubrovnik si Atena valeu...deja am enumerat toata europa hai ca poate pe rand o sa le vad si eu pe astea, restu` cate mi-au mai ramas
Eu mereu am preferat sa merg in vacanta sa vizitez orase, muzee, biserici, castele, decat sa stau pe plaja tolanita la soare , asa-s eu un pic mai altfel imi place sa vad si sa cunosc noi lucruri, locuri, culturi, civilizatii, limbi... sunt o persoana foarte curioasa , poate de aia
gata palavrageala ca ma duc sa fac si eu un nani mic ca acusi se trezeste piscotel ca ea doarme de o ora deja si eu bantui online
see you laters
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)