Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:
citat din mesajul lui djlaura01

bb_yasmi dar se spune ca nue bn sa faci inainte de a boteza bebele

_
MAMI DE DARIA ANA-MARIA CARE ARE 1 LUNA 1 SAPTAMANA SI 6 ZILE

daaa nici sa-l scoti afara nebotezat... si sa ii pui ceva rosu sa nu fie deocheat...

edit: si d il botezi la 6 luni sau 1 an

mamica implinita de fetita si baietel

cum am sa o botez eu!!! ce-ar fi?? 6 luni pe sarma?? nu-mi ajunge ca am fost pedepsita de ubi in ultimele luni ...

cea mai fericita de cea mai frumosa si sanatosa printesica Christina Gheorghia

9.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui Stefana

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

stefana dupa prima nastere am inceput la 4 saptamani important e sa fie multtaaaa dorinta , dragoste si conditii propice.....

mamica implinita de fetita si baietel

Si noi am inceput la 5 sapt, da ma doare rau, de parca m-am revirginat
Si am nascut cu ceza, adica nu s-a atins nimeni de alea ale mele...

Stef si bebu Tudor Stefan (24.03.2011)

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

e adevarat. Colul e mai uscat dupa nastere...si mai ales dc alaptezi. Mie drita imi daduse niste ovule pt elasticitate/lubrifiere...dupa prima nastere..Nu stiu cum le zice, am uitat. Noi acum inca n-am inceput..nici n-am avea unde..sunt copii in toate camerele si nu pot...Si eu nici chef nu prea am sincera sa fiu...El mi-a batut cateva apropouri, inca de cand eram nasol cu epiziotomia....dar nici nu concepeam..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Good morning!

Azi chiar sunt matinala, da? a avut grija piscotel sa nu ma mai lasa sa dorm de la 5 ... a supt o ora de la 5 la 6, s-a hlizit la tzatza exact cum faca asta aici , sugea 2-3 guri apoi imi zambea, si iar se infingea in ea ... ba mi-o mai trage si in parti si ma dor amandoua ca ea se joaca si nu stie ca pe mine ma doare ca isi roteste capul in toate directiile si se agita cu sfarcu-n gura

Acum e in patut si gangureste , i-am pus caruselul si se angg ngghee la jucarele din ce in ce mai mult, pe zi ce trece incepe sa gangureasca mai mult si mai frumos dimnineata acum am stat noi la o barfa ca intre fete... tot asa cu nghe si anggg

Vad ca v-am dat subiect de dezbatut de cand am deschis eu vorba despre eu aseara am cazut lata langa piscoata pe la 9 si nu am mai avut parte de dar weekendul nu-i departe si poate om fi amandoi mai odihniti, aseara eram foarte obosita ca noaptea de dinainte nu dormisem mai mult de 3-4 ore adunate

Si acum sa ii raspund lui Cami_antonia despre Londra si shopping Sincer aici acum la mai toate magazinele sunt reduceri ca a dat rau criza in ei si mai pe la toate magazinele vad reduceri de pana la 50-70%. Eu acum vreo 2 zile in urma i-am luat piscoatei niste hainute de la Mark&Spencers , 2 seturi a cate 2 bluzite si o pereche de blugi, foarte ieftine, nu erau la reduceri dar a fost super ieftin , am dat pe un set a 2 bluzite 6 lire, deci 3 lire bucata ar fi, nici nu-i mult, in lei rom. ar fi 15 ron bluzita, ie pe blugi am dat 6 lire, 30 ron. Mie nu mi se pare mult , tie? si calitatea e super, nu se labartzeste si se face voloc de peste dupa prima spalare. Fie vorba intre noi eu am primit de la sora mea de la bucuresti cand a fost aici in ianuarie la nunta niste body uri de la Z si pot sa iti spun ca deja a iesit culoarea din ele si s-au intins de pot s ami le pun si-n cap habar nu am de ce ... dar eu aici hainutele de le am de la mothercare, M&S, Debenhams, si alte magazine nu mi s-au facut asa deloc... Nu am purtat decat vreo 2 body uri din alea , mi-a adus destul d emulte, si mai mari, pentru 6 luni , 9 luni, dar cine le poarta ? am spus sa ii dau deunazi unul pe care scrie "vreau un frate" si culoarea rosie de pe scris era deja dusa pe jumate si altul care are scris "s-a nascut o stea " la fel i-a plecat sclipiciul si scrisul de pe el, nici nu se mai vede nimic aproape din ce era original
Deci cum spuneam, poti gasi reduceri la orice ora pentru ca a dat criza in ei, plus ca se fac lichidari de stoc mereu ca baga marfa noua si colectii noi, si asta nu numai la hainute , si la jucarii daca vrei si jucarii, acum de exemplu mothercare are reduceri la jucarii de pana la 50% la unele ... deci super convenabil sa nu mai spun ca au bagat colectia de vara si m-am indragostit dar nu i-am luat nimic inca, vreau sa mai astept ca oricum am hainute sa imi tot ajunga, sa le port pe astea acum de le am si poate pana ma hotarasc eu sa ii iau ceva le baga la reduceri oricum, eu as psune sa ii dai banuti finei tale sa iti ia ca sigur gaseste reduceri si hainute dragute, mai ales daca se duce pe \Oxford Street acolo sunt o gramada de magazine , Mothercare, Debenhams, M&S , BHS iar are hainute dragute de copii, si multe altele... nici nu-mi mai vin in minte acum ca nu am mai fost pe Oxford street de cateva luni bune , de cand eram gravi cred si mi-e dor si mie de un shopping pe acolo dar am mall langa casa la 2 statii de autobuz, nu gasesc toate magazinele pe care le-as gasi in centru dar e ok, merge si asa
Despre transport acum sa iti spun cate ceva pai ar fi cam asa : daca vrea cu metroul si caltoreste mult si pe mai multe zone ca metroul londonez e pe 6 zone, zona de centru e zona 1-2 , eu stau la prima statie de cum intri in zona 3 mai convenabil ar fi sa isi cumpere un Oyster card , plateste vreo 3 lire pe el , dar isi ia banii cand pleaca si il poate inapoia la un ghiseu de la orice staie de metrou ... deci poate sa isi puna bani pe cartela asta sa calatoareasca de cati bani vrea ea, sau poate sa isi ia un abonamnet de o sapt daca sta mai multe zile si stie ca o sa aiba nevoie de multe drumuri si nu numai cu metroul ca e valabil si pe autobuze. O singura calatorie la o ora de varf pe zona 1-3, ca asta stiu acum si-mi vine in minte si iti spun , costa 2,9 lire ... la ora normala , 2.4 lire parca daca nu ma insel... deci daca ar avea de facut vreo 3-4 drumuri pe zi cu metroul si vreo 2 cu autobuzul, e rentabil sa isi ia cartela asta, ca pe zi nu tii ia mai mult de 10 lire indiferent de cat calatoresti , asta e limita maxima, si deci tot e mai rentabil cu cartela decat cu bilete ... ca pe bilete ar da bani de fiecare data si ar iesi undeva la 12-14 lire pe zi pe cand cu cartela limita maxima de ti-o iau de pe cartela e 10 lire, asta pentru cartela care ti-o alimentezi cu bani, dar la cartela saptamanala daca isi ia de aia , poti calatori, la orice ora , de cate ori vrei tu intr-o zi , deci poti sa te plimbi de dimineata pana seara numai cu metroul si autobuzul ca e fara limita O calatorie cu autobuzul costa 1.3 lire, indiferent de cate statii mergi, poti sa mergi d ela un capat la altu si tot 1.3 lire este
Rezumat : convenabil mi se pare sa isi ia cartela de o sapt daca sta mai mult de 3-4 zile si stie ca o sa aiba nevoie si in Londra cam ai nevoie, chiar de esti turist mai ales turist ca vrei sa vezi cat mai multe si deci trebuie sa te misti de la un loc la altul Daca nu sta mult si nu se misca mult sa isi ia cartela sa isi puna 20-30 lire pe ea si ii ajung spun eu de exemplu eu am de asta pe care imi pun banuti ca eu nu merg mult, aici la mine in cartier cu autobuzul si rar acum ma bag la merou ca e mai complicat cu carut cu bebe, dar mai merg si la metrou ca ma duc la inghetata in vestul ondrei si atunci imi trebuie Imi ajung 20-30 lire cam 2 sapt, depinde de cat merg ...acum mai mult bat cartierul la picior ca deh am carut si multe kile in plus, si ma chinui sa mai scap de ele

Uff nu mai stiu ce sa iti mai spun, daca mai ai intrebari le astept cu placere . Fug ca s-a inceput a smiorcai piscoata in patut la ea

O zi buna si cu soare va doresc

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Neatza fetelor!
Ce liniste e pe aici...

Simona cred ca tu esti pe aici ca ai inceput programul cu dusul la gradinita etc.

Noi ne-am trezit la 6 sa manance Daria. Am mai stat cu sotul pana la 7.30, cand a plecat la serv si cand sa ma culc si eu a inceput un plans... Cred ca o durea tare burtica. Medicul de familie mi-a spus sa-i dau Debridat pt colici, dar eu nu am vrut, desi il cumparasem, il aveam in casa. Dar daca am vazut ca nu-i trece plansul, am preparat repede Debridat-ul si i-am dat. A mai papat titi putin si acum a adormit pe burta mea, dar se mai trezeste si se strange de burtica offf
Voi ati folosit Debridat pana acum?
Mie pediatra mi-a recomandat Bonnisan si de ieri asta i-am dat. dar azi am trecut pe Debridat, dupa recomandarea med de fam. Oare sa i le dau pe amandoua? (ambele de 2 ori/zi)

Stefana si eu ma gandeam la un sling cu inel.

[/b]Ce parere aveti de produsele Tommee Tippee?[/b] Tocmai am cumparat un set intreg (www.tommeetippee.co.uk/product/closer_to_nature_complete_starter_kit_/" target="_blank">complete starter kit) cu sterilizatoe electric, incalzitor, biberoane etc. pe care am dat 550 ron. Acum imi dau seama ca nu prea aveam nevoie de ele ca eu sterilizez un sg biberon (pt baby drink), o suzeta si o lingurita. Si pt astea am acum o imensitate de sterilizator. Dar poate or fi bune pt mai tarziu

mami fericita de Daria (8.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Neatza si tie Strumphy!
Vad ca atunci cand se linisteste a mea, incepe a ta
Nu ne lasa fetele astea sa mai barfim si noi.
Acum nu mai pot dormi eu, iar ea sforaie pe burta mea
Pe la ora 2 plecam la socri, la tara. E foarte frumos acolo, avem curte imensa, mancare, odihna, dar nu stiu ce-i face soacra-mea fetei ca-i strica programul, o agita si iar lunea si martea ma chinui eu cu ea sa revenim la programul nostru. Miercurea, joia si vinerea e ok, pana ajungem iar la tara... Off soacrele astea. Intru si eu in clubul deschis de alina06

mami fericita de Daria (8.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Irinuca, asa e...i-am trimis la gradi..oricum eu ma scol devreme intotdeuna..Ii poti da debridatul, e f bun, dar e si innecacios...ai mei l-au luat greu mereu...Si cred ca nu-i nimic dc il fol cu bonisanul. sa treaca burticutza.

De produsele acelea nu am auzit nimic...nu te pot sfatui aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

strumpfule iti multumesc mult de tot pt raspunsuri
esti super
am inteles
treaba cu cartela
vroiam acum sa te intreb inca ceva
m-a rgat ea
cica exista o zi pe saptamana
in care toate muzeele
au intrarea gratuita
si ea sta chiar o saptamana
crezi ca ai putea afla care este ziua aceasta din saptamana?
ca vrea si ea sa faca cat poate
si stiu ca intrrarile sunt f scumpe
si macar o parte din ele sa le vada

eu sunt total nedormita
nu stiu ce a avut mititica mea
ca nu a dormit
ceea ce nu o prea caracterizeaza
offfffffffffffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata si de la noi..

Strumf..si eu sunt online de la 5..asa ca hai sa facem un club!!

Azi vreau plimabreala multa caci este cald tare afara!!!!!!

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Irinuca , da la soacra nu poti sa ii spuui ceva sa nu ii mai strice programul fetii ? ceva dulce asa produsele Tommee Tippee dupa cate stiu eu sunt foarte bune, eu deja astept sa ii cumpar canute de alea de beau bebeii din ele cu tortite pe parti, cand o incepe sa bea apa si suc de porto din ele, asta mai incolo cand incepem diversificarea Cat despre dormit , nici eu nu am dormit tare mult, vreo 5 ore adunate noaptea asta, mai bag si eu un nani acusi dupa ce ii dau sa suga si poate adoarme, sper

Cami, muzeele la Londra sunt fara bilet de intrare bisericile importante, Westminster si St. Paul au bilet de intrare, dar merita vazute amandoua Daca sta o sapt o sa aiba timp sa le vada pe toate in liniste , nu o sa trebuiasca sa alerge ca mine de la un muzeu la altul ... prima data cand am fost eu in Londra, vreo 5 zile, nu-l intalnisem la vremea aia pe Nick , am fost vara si am vizitat si Palatul Buckingham , merita toti banii , 35 lire am dat pe bilet atunci dar e super , din pacate numai pe perioada verii e deschis, cand e regina in vacanta si nu e in palat

Ma duc sa ii dau sa suga ca se smiorcaie iar in patut, e ora de papa

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

lalely07 ma inscriu si eu in club ,ca sunt online de la 6 va pe toate mamicile si pitici

_
MAMI DE DARIA ANA-MARIA CARE ARE 1 LUNA 1 SAPTAMANA SI 6 ZILE

Mergi la inceput