Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (7)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irinuca05/irinuca05.jpg)
irinuca05 spune:
Buna fetelor!
Intru si eu rapid sa ne laudam!
Am fost ieri la doctor si fata mea a luat 1100gr si 5 cm in 1 luna si 4 zile
Partea proasta este ca noaptea trecuta am plans (la propriu) de durere de maini. Nu puteam dormi de durere. Mi-a mai trecut abia dupa ce m_am dat cu fastum gel (care nu e recomandat in alaptare, dar nu mai puteam de durere). Nu am plans nici la nastere, nici din cauza durerilor de hemoroizi, cum am plans acum de durere de maini pt ca o tin tot timpul in brate. Si astazi m-am hotarat sa negociez cu gogoshica mea sa imi lase macar cateva ore cu mainile goale. Si nu a fost atat de greu. Ne-am jucat, am vorbit, ea stand pe perne, inclinata spre mine.
Nu stiu cum s-a intamplat, dar a si dormit singura, fara sa fie in brate.
Mai trebuie sa lucram la partea de seara, ca de exemplu, acum stau cu ea in brate continuu de la ora 7. Dar vine baita si sper sa se potoleasca
Mandreeac multumim pt complimente
Fug, ca nu e de ajuns sa o tin in brate, trebuie sa ne si plimbam prin casa
Pup toate fetele. Am cam citit pe sarite
mami fericita de Daria (8.04.2011)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
djlaura01 spune:
bb_yasmi asa se face la ortodoxi,eu sunt catolica si la noi e voie sa il scoti pe bebe nebotezat afara
_
MAMI DE DARIA ANA-MARIA CARE ARE 1 LUNA 1 SAPTAMANA SI 6 ZILE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Stefana/Stefana.jpg)
Stefana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irinuca05 Buna fetelor! Intru si eu rapid sa ne laudam! Am fost ieri la doctor si fata mea a luat 1100gr si 5 cm in 1 luna si 4 zile ![]() ![]() ![]() Partea proasta este ca noaptea trecuta am plans (la propriu) de durere de maini ![]() Nu stiu cum s-a intamplat, dar a si dormit singura, fara sa fie in brate. Mai trebuie sa lucram la partea de seara, ca de exemplu, acum stau cu ea in brate continuu de la ora 7. Dar vine baita si sper sa se potoleasca Mandreeac multumim pt complimente ![]() Fug, ca nu e de ajuns sa o tin in brate, trebuie sa ne si plimbam prin casa ![]() Pup toate fetele. Am cam citit pe sarite ![]() mami fericita de Daria (8.04.2011) |
Irinuca, ia-ti un wrap sau un sling sio scapi si de durere de maini, si de spate.
Stef si bebu Tudor Stefan (24.03.2011)
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irinuca05/irinuca05.jpg)
irinuca05 spune:
Oau! Acum vad despre ce vorbiti voi acolo!
Abia asteptam si noi! Dar am programarea de 6 sapt abia pe 23 mai. Si mi-e frica sa nu se prinda doct ca am facut "prostioare" inainte de control, ca a insistat sa astept controlul
mami fericita de Daria (8.04.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
cat costa un wrap sau un sling?care e diferenta?pana la varsta/kg poate fi folosit?
mamica implinita de fetita si baietel
![](images/user_woman.png)
Monas spune:
Stefana: si eu am patit la fel, sa stii, si am nascut tot ca si tine prin cezaraiana.. Acum..sa vedem la a doua incercare
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mandreeac/mandreeac.jpg)
mandreeac spune:
Am vb cu Lauriciu sunt bine si ea si bebe Sebastian, insa acum e ocupata cu problemele ei si incepe si sesiunea. A incercat sa intre o data dar nu ne-a gasit si acum i-am zis eu unde ne gaseste.
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Stefana/Stefana.jpg)
Stefana spune:
citat din mesajul lui Monas Stefana: si eu am patit la fel, sa stii, si am nascut tot ca si tine prin cezaraiana. ![]() ![]() mama de Eva si Fabian din 8 Martie 2011 |
eu am avut deja doua incercari
![](icon_smile_sad.gif)
Lavi, un wrap nou e 90 lei, iar un sling cu inele e 160. Se pot folosi de la nastere cat timp poti/vrea bebele (el tine pana la 30-40kg
![](icon_smile_big.gif)
Eu mi-am luat sling de pe okazii, aproape nou, la mai putin de jumatate de pret.
In schimb imi place fff mult mei tai-ul, care poate fi folosit de la 5-6 luni incolo, cand bebe isi tine bine spatele drept. Asta e 85 de lei.
Vezi ca sunt site-uri .ro pt fiecare, unde sunt cele mai bune preturi si descrierea fiecaruia dintre acestea.
Stef si bebu Tudor Stefan (24.03.2011)
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
lalely07 spune:
Buna seara fetele...
Astazi am fost absenta,cred ca m-am luat cu una cu alta si nu am apucat sa scriu mai nimic...
Nici pozele cu traznaia lui Cristi nu le-am vazut,dar oricum imi este tare drag de copilasi tai Madutza_bra...
Si noi am fost afara si eram laun pas sa ne prinda ploaia,tocmai cand am intrat in scara a inceput..
Vreau sa va intreb ceva:
1}oare cantaritul inainte de baita este relevant???Caci noi l-am cantarit mai mereu pe bebe inainte de baita si pare ca incepe si el sa ia cum se cuvine in greutate..dar nu vreau sa-mi fac sperante caci ma gandesc ca poate fi si ca papa toata ziua..Ce ziceti??
2} voi aveti colacei din aceia pt baita??Pe mine ma tenteaza sa iau unul,dar nu mai gasesc nici un filmulet cu actiunea propriu-zisa..
Madutza..parca tu vroia unul??Ai comandat pana la urma??
3}cum ziceati ca masurati lungimea lui bebe cu metru de croitorie??
Mandreac,multumim pt complimente..si eu il vad scump pe gangurel,dar sti tu vorba aia cu fiecare cioara isi lauda puiul..
Strumfy..te dezamagesc ..astazi am avansat si ne-am trezit la 6..dar orice minune tine o zi si maine poate stau treaza de la 4..cine stie??Oricum eu astept sa-l ia somnul sa ma culc si eu,dar el este un hot..nu vrea si cand el oboseste mie deja mi-a pierit somnul..Si stau sa pazesc pe suzi care ii pica din gura..
Alina06...pacat ca bebe Luca nu savureaza baita..al nostru este lesinat dupa apa si sta miel la baie si la masaj..Sper sa il tina obiceiul,pt ca imi doarme si mie 4 ore dupa baie...si inseamna ceva..
Tu pe unde te plimbi cu bebe??Eu dau ture pe Exercitiu,dar nu ne-am intalnit niciodata pana acum...
Lavi..nu-mi dai si mie linkul de la botez pe PM sa vad si eu mamica superba si bebe zambaret???Cele de pe picassa le-am vazut dar vreau mai multe..
Miki..si noi folosim Colargol si sa sti ca este ok,parca ne-au mai trecut putin mucii...Si este destul de ieftina..Oare cat are termen de valabilitate???
Foloseste careva dintre voi la bebei crema de fata de la Klorane??Este ok??
Mamica de comoara
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
miki1979 spune:
citat din mesajul lui lalely07 Buna seara fetele... Astazi am fost absenta,cred ca m-am luat cu una cu alta si nu am apucat sa scriu mai nimic... Nici pozele cu traznaia lui Cristi nu le-am vazut,dar oricum imi este tare drag de copilasi tai Madutza_bra... Si noi am fost afara si eram laun pas sa ne prinda ploaia,tocmai cand am intrat in scara a inceput.. Vreau sa va intreb ceva: 1}oare cantaritul inainte de baita este relevant???Caci noi l-am cantarit mai mereu pe bebe inainte de baita si pare ca incepe si el sa ia cum se cuvine in greutate..dar nu vreau sa-mi fac sperante caci ma gandesc ca poate fi si ca papa toata ziua..Ce ziceti?? 2} voi aveti colacei din aceia pt baita??Pe mine ma tenteaza sa iau unul,dar nu mai gasesc nici un filmulet cu actiunea propriu-zisa.. Madutza..parca tu vroia unul??Ai comandat pana la urma?? 3}cum ziceati ca masurati lungimea lui bebe cu metru de croitorie?? Mandreac,multumim pt complimente..si eu il vad scump pe gangurel,dar sti tu vorba aia cu fiecare cioara isi lauda puiul.. ![]() Strumfy..te dezamagesc ..astazi am avansat si ne-am trezit la 6..dar orice minune tine o zi si maine poate stau treaza de la 4..cine stie??Oricum eu astept sa-l ia somnul sa ma culc si eu,dar el este un hot..nu vrea si cand el oboseste mie deja mi-a pierit somnul..Si stau sa pazesc pe suzi care ii pica din gura.. ![]() ![]() ![]() Alina06...pacat ca bebe Luca nu savureaza baita..al nostru este lesinat dupa apa si sta miel la baie si la masaj..Sper sa il tina obiceiul,pt ca imi doarme si mie 4 ore dupa baie...si inseamna ceva.. Tu pe unde te plimbi cu bebe??Eu dau ture pe Exercitiu,dar nu ne-am intalnit niciodata pana acum... Lavi..nu-mi dai si mie linkul de la botez pe PM sa vad si eu mamica superba si bebe zambaret???Cele de pe picassa le-am vazut dar vreau mai multe.. ![]() ![]() Miki..si noi folosim Colargol si sa sti ca este ok,parca ne-au mai trecut putin mucii...Si este destul de ieftina..Oare cat are termen de valabilitate??? Foloseste careva dintre voi la bebei crema de fata de la Klorane??Este ok?? Mamica ![]() ![]() ![]() Doamne iti multumim pt acesta minune! |
eu n-am folosit flaconul de la o raceala la alta..ce mi-a ramas am aruncat..oricum sticluta e mica..si ieftina
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)