Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (7)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

nici noi nu ne-am hotarat cu concediul....eu am vrut din nou antalya...dar nu vrea sotul anul asta... noi vom face ca in fiecare an : un concediu in 2 sau cu prietenii si un concediu cu copilasii...

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

cami insista cu ceaiul de musetel.

Mergi la inceput

nah ca pan' la urma am dormit iarasi ca valiza'n gara
nu stiu ce am dar de 2 zile am dimineata niste greturi de nu mai pot

fuggg sa imi schimb cacaciosul ca numa' ce a facut ochisori si s a si cacacit

mada sa aveti o zi minunata!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna dimineata fetele,va las si sa aveti o duminica calduroasa!!!

Somleac..bine ai venit printre noi,iti savurez si eu postarile tale referitoare la cresterea copii,sunt convinsa ca ai ceva "experienta"!

Miki...in acelasi spirit permisiv am crescut-o si noi pe Giulia si cat timp a fost doar ea a fost bine pt ca ne dedicam exclusiv ei si nu erau probleme.Acum are momente cand nu o pot controla tocmai pt ca e obisnuita sa fie mereu ca ea.E foarte incapatanata si nu accepta sa fie altfel decat cum vrea ea...asa ca de aici adevarate crize de nervisori cu urlete si tot tacamul.De multe ori am plans ca nu reuseam sa ma inteleg cu ea si nu intelegeam de ce nu asculta si ea si nu e si ea putin intelegatoare.
Usor ,usor ..am inceput sa-i pun limite pt ca nu se mai putea cu ea.Uneori le accepta,alteori nu...dar vad ca daca sunt constanta in reguli...usor ,usor rezultatele se vad.

Giulia este agresiva si nervoasa mai ales daca are vreo durere fizica,de obicei cand ii iese o masea.In zilele alea a mai aruncat si ea cu jucarii in bebe sau mai dadea cu picioarele in mine.Acum ca i-a iesit maseaua...nu mai e nervoasa si parca ne intelegem mai bine.

La noi mai functioneaza iesitul in parc si un filmulet de desene care ii plae ei mult.Daca e cuminte si nu tipa si arunca jucariile(ca de obicei asta e problema cea mare primeste desenele animate.la felcu parcul ..iesim doar daca e intelegatoare si nu ma alearga prea mult in parc!Toate astea functioneaza doar daca e "binedispusa".

BB yasmi...12 ore,cat te invidiezzz!!!!!

mi s-a trezit piticul!!!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

aoleo, s-a umplut asta micu de muci cu o zi inainte de vaccin!

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

capitol nou aici

Mergi la inceput