Ce inseamna trai decent in Romania lui 2011?

Raspunsuri - Pagina 37

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

cu tot respectul dupa 36 de pagini de impune o concluzie. Cred ca nu ar strica sa pui putin osul la treaba si sa te apuci de munca in loc sa gasesti o scuza pentru orice sugestie daca simti ca nu ai un trai decent.

Opinia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Buni... Buni e figura mare, zice ea ca sta cu fata, dar realitatea o contrazice. Uite ca si azi am lasat-o, vrand-nevrand, vreo 5 ore cu Daria. Cica i-a scos peri albi. Ba ca i-a stins/aprins televizorul de nu stiu cate ori, ba ca i-a apasat pe butoane de i-a zapacit culorile, ba ca a lovit-o cu palma, ba ca i-a trantit telefonul mobil, ba ca a dat iar drumul la masina de spalat, desi programul tocmai se incheiase...

Am iesit si eu sa fac doua plati, consider ca mi-a facut bine iesirea, pentru ca mi s-a dus acea ceatza de pe ochi, vad bine acum. De la plati, m-am dus sa-mi cumpar ceva pentru mine, singura, ceea ce nu am mai facut de... nici nu stiu cand. Mi-am permis sa imi cumpar ceva pentru mine multumita celor doua forumiste DC, care mi-au dat de lucru. Si am comis un... sacrilegiu, pentru ca m-am intalnit cu tati (a venit sa ma ia de unde eram) si buni era disperata, am sunat si ne-a reprosat "voi mai aveti copil?"

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

monicabo, exact! Dar nu "iar", ci asa cum sunt de ceva vreme. De o buna bucata de vreme.

Marina, opinia ta au avut-o si alte forumiste. Insa spune-mi tu, in afara de site-ul AJOFM, presa locala (apropo, in Braila exista UN SINGUR ziar care publica anunturi de Mica Publicitate, restul au dat faliment), anunturile lipite pe geamurile magazinelor, site-urile de joburi, unde as mai putea incerca sa caut de lucru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

inteleg ca stii o limba straina bine, suna si tu la toate firmele si vezi daca nu au nevoie de o asistenta.

http://braila.ejobs.ro/oras/Braila mai gasesti idei si pe aici

mama ce mandrete de chelner am fost in facultate si ce la bani faceam

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marina

inteleg ca stii o limba straina bine, suna si tu la toate firmele si vezi daca nu au nevoie de o asistenta.

http://braila.ejobs.ro/oras/Braila mai gasesti idei si pe aici

mama ce mandrete de chelner am fost in facultate si ce la bani faceam

Marina

Aia ziceam si eu, ca sunt inscrisa pe bestjobs, ejobs, myjob si bizoo jobs. Si nu era nimic, nimic. Ma mai uit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Haleluiaaaaaaaaaa! Au trebuit 37 de pagini ca in sfarsit cineva sa puna punctul pe I. Marina,.

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

meditatii - da, nu iti place da nu toti facem ce ne place; dureaza 90-120 demin si dc o minigrupa de 2-3 copii ies bani frumosi (nu zice ca nu ai de unde copii, lipesti afise pe peretii de langa scoli parcuri; nu zice ca nu ai materiale ca e netul plin)

rentacoder.com nu se castiga extraordinar si muncesti uneori de sar capacele; dar intra bani

menaj in casele altora

termina cu chestia ca nu poate copilul sa stea la program lung; da ce e mai bine cu o bunica terminata de oboseala ca sta cu ea sau cu o mama deprimata ca vesnic nu sunt bani?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

meditatii - da, nu iti place da nu toti facem ce ne place; dureaza 90-120 demin si dc o minigrupa de 2-3 copii ies bani frumosi (nu zice ca nu ai de unde copii, lipesti afise pe peretii de langa scoli parcuri; nu zice ca nu ai materiale ca e netul plin)

rentacoder.com nu se castiga extraordinar si muncesti uneori de sar capacele; dar intra bani

menaj in casele altora

termina cu chestia ca nu poate copilul sa stea la program lung; da ce e mai bine cu o bunica terminata de oboseala ca sta cu ea sau cu o mama deprimata ca vesnic nu sunt bani?

Nu, nu e bine nicicum.

Un inceput de bine ar fi departe de Braila. Dar nu se poate si nici nu stiu daca si cand o sa se poata.

Cu meditatiile, am explicat care e faza, nu e de placut, e ca nu mai sunt in stare. Pur si simplu. In plus, la mine acasa nu am unde sa ii aduc, pentru ca nu am spatiu de lucru. Nu am o masa unde sa lucreze, nu am scaune pentru asa ceva.

Mergi la inceput

Mey Selene mama, tu esti fata buna numai ca zau daca inteleg ce e cu tine de vre-un an. Cum nu poti tine meditatii? Asa cum ti s-a mai spus, pui hartii cu anunturi pe toate gardurile, le faci biletele si le bagi in cutii postale, le lipsesti pe usile blocurilor, din gura in gura si tot faci rost de un elev doi. Nu exista nu se poate ci nu vreau. Cum nu mai esti in stare? De ce? Incepi cu nivel minim si cand doarme aia mica iti pui la punct lipsurile. E greu inceputul dar te vei obisnui. Nu-mi spune ca Bacaul sau Giurgiul sunt mai mari si mai dezvoltate decat Braila ca stiu sigur cel putin doua persoane acolo cu exact aceeasi calificare ca si a ta si fac pe dracu in patru, ba una e si mama singura la 2 copii ca i-a murit sotul si mai sta si cu chirie.
Mutarea departe de Braila nu-ti aduce si job daca stai lipita de scaun in fata calculatorului. De ce nu mergi la o gradinita de acolo sa rogi pentru ceva colaborare? Sunt de acord ca nu vor fi bani multi dar mai bine putin decat deloc si zau ca-ti va face si tie bine sa mai iesi din casa.
Soacra ta, de bine de rau, se ocupa totusi de fata cand ai nevoie, o hraneste si o ingrijeste si nu ti-o lasa pachet pe cap cand ti-e mai greu. Normal ca se plange, e batrana si nu mai are aceeasi rabdare dar totusi o face. Daca nu-ti convine sa lasi fata cu dansa apoi du fata la gradinita unde obtii niste ore si asa o ai si supravegheata si sub ochii tai. Daca ai diploma de facultate, licenta, e imposibil sa nu obtii un loc.
Tu crezi ca ii faci bine copilului aluia asa stresata cum esti si facand militarie cu ea? Nu mai comentez felul in care o tarasti prin casa pentru ca la 2 ani isi scoate sosetele din picioare sau nu sta statuie unde o pui ca deja astea sunt vechi(si da, cand am citit toate astea mi-am schimbat TOTAL parerea despre tine pentru ca educatie nu se face prin violenta).
Sambata, duminica, cand e iubi acasa, nu-l dor ismenele sa stea cateva ore cu fata in timp ce tu mergi la copii acasa pentru meditatii. Nu trebuie ca ei sa vina la tine ci poti merge si tu la ei, mai ales cu limba engleza care se cauta ca painea calda.
Ti s-au oferit lucrari de tradus si ai refuzat pe motiv ca ba nu ai printer ba nu mai stiu ce-ti lipseste. Pai si traducerile de care te-ai ocupat pana acum cum le-ai facut?
Si, fara suparare, dar intr-un oras ca Braila, fara sa platesti chirie, traiesti decent din 2000 lei lunar, mai ales daca adaugi si tu pe langa din traduceri.
In loc sa faceti rate la plasma tv sau la frigider nu stiu ce tip mai bine chibzuiti altfel banii.
Si de cazurile pe care le ajuti, sunt sigura ca iti sunt recunoscatoare dar poate ar fi mai bine sa iei o pauza cat sa va puneti pe picioare pentru ca nu se va supara nimeni si se intelege ca fiecare are o perioada mai proasta in viata. Cel mai important e copilul tau si la ea trebuie sa te gandesti mai intai si apoi la altii.

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

Mergi la inceput

Si inca ceva, din cate stiu tu si iubi nu sunteti casatoriti. Ai incercat sa obtii ajutorul acela de mama singura? Mai ales ca veniturile obtinute de tine nu sunt asa mari. Du-te la primarie sau cum i-o mai zice acolo la voi si intreaba. Nu e mult dar se aduna si aia. Nu trebuie sa spui la primarie ca locuiesti cu iubi ca nu iti vin aia acasa sa te controleze.

Mergi la inceput