Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(37)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

HEY!
Scriu si eu chiar daca mai am de recuperat vreo 10 pagini (nu reusesc deloc sa ajung la zi)!

Sa ai o nunta de vis si un botez minunat CARMEN! Sa fiti fericiti si sa va iubiti mult, iar bb Andrei sa fie sanatos si sa va bucure asa cum numai el stie!

Felicitari si buburuzelor proaspat crestinate astazi!

La multe lunite si multi anisori ANA-ISABELA, EDUARD-MATEI SI MEDEEA!

Noi am petrecut astazi la iarba verde, primul nostru gratar in formatie completa de 3! A fost asa frumos... sigur o sa repetam curand!

Copro si parazitologicul au iesit negative, mi s-a luat o piatra de pe inima. Ne-a dat sa-i dam probiotice 10 zile...
Am primit si noi minunatul sfat sa incepem cu cerealele. Am zis "pas". Astept pana la 6 luni, incep cu mancarea normala si apoi dau si cereale.
Patrick a luat luna asta cam 600g, deci n-am motive sa suplimentez si nici sa-l umflu aiurea. Are 7.2 kg la 5 luni, putin peste ceea ce ar fi normal deci ma declar prea multumimta!

LUCIA si eu ii dau Fier (5 picaturi pe zi) - din pacate nu in urma unei analize, ci pentru ca i-am zis eu ca-i transpira mainile/ picioarele chiar si reci.

Offf aveam si eu atatea de adaugat - dar am cam uitat. Incerc sa revin.

Pupici la toata lumea!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

PPISIC, la mine se modifica inclinarea spatarului. De la 0 grade (orizontal - landou) pana pe la 70 de grade (nu chiar vertical, dar aproape)

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

fac capitol si revin la povesti

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

capitol nou

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput