BIOGENESIS FERTILITY CENTER(29)
Raspunsuri - Pagina 7
catalina2307 spune:
daniela - parerea mea este ca poti, fara probleme. Si cred ca vei raspunde si foarte bine :).
petricia - nu pot sa cred, incredibil....din pacate nu prea mai ai ce face. Alternative nu ai prea multe....
1. sa o lasi balta
2. sa iti asumi riscul dar ar fi o miscare prosteasca
3.sa congelezi si sa astepti cumintica
Oricum, poate ar fi bine, maine inainte de punctie sa ii spui medicului ca partea financiara este destul de presanta si il rogi sa iti dea solutia cea mai buna si mai putin costisitoare.
ajynx - o veste buna?
O vestuta pentru David
Multumim
PETRICIA spune:
Catalina, adica sa fac tratament dupa care sa fac embriotransferul cu embrioni congelati? Sau cum este?
danielasandu spune:
Cata, merci!
Petricia, stiu ca sunt de prisos cuvintele acum... Insa nu cred ca situatia este asa de neagra. Asteapta maine sa vezi ce zice medicul. Probabil ca vei congela embrionii si in functie de ce-ti propune dr. D, la o data programata vei face FET. Eu te inteleg foarte bine, insa stii ceva: totul in viata este se intampla cu un scop. Stiu ca esti ingrijorata si nu e deloc placut, insa ai incredere asa cum si eu am. Stii bine ca eu tocmai am trecut prin supararea asta, insa trebuie sa mergem mai departe cu optimism pentru a reusi. Nu fii suparata, in final lucrurile vor iesi cum trebuie, dar stii cum e, trebuie sa muncim un pic, sa avem ceva emotii si suparari, insa in final iese si soarele.
PETRICIA spune:
Daniela ce sa spun multumesc mult pentru sustinere, astept sa vad ce va fi maine, sper totusi sa fie bine.
SPUNETI-MI VA ROG IN SITUATIA MEA CARE SUNT VARIANTELE, CE SE VA INTAMPLA?
smufurash spune:
Petricia , nu e cazul sa te necajesti prea tare, deoarece nu e totul pierdut.
Maine ai punctia; conform valorii estradiolului, probabil ti se vor recolta 2-3 ovule mature ce vor fi puse la fertilizat pentru obtinerea embrionilor. Daca ai face ET cu embrioni la 3 zile, atunci acesta ar trebui sa aiba loc luni. Pana luni, endometrul tau ar trebui sa creasca la min. 10 mm (de preferat) pentru a se efectua ET-ul. Probabil ca decizia finala ar trebui luata luni, in functie de starea endometrului tau; medicul va stii exact in ce stare se afla. Daca nu este posibil ET-ul, atunci embrionii rezultati vor fi congelati si ulterior se va realiza un FET, asta insemnand in luna urmatoare, cel mai devreme, cand endometrul tau poate fi ajutat sa creasca.
Mult noroc si nu-ti pierde speranta!
------------------------------------------------------------------------------
FIV 1 --> 5 ovocite --> 4 embrioni transferati --> nereusit
FIV pe ovulatie naturala --> nefinalizat
FIV 2 --> 4 ovocite --> 3 embrioni transferati --> sarcina oprita din evolutie la 5s
FIV 3 --> 9 ovocite --> 6 embrioni --> 3 criogenati + 3 transferati --> 6+
ingeras26a spune:
Petricia, imi pare rau pt endometru.
Faci tratament luna viitoare cum iti spune D si faci FET. O sa fie bine. Subscriu la "totul se intampla cu un scop", desi unele sunt foarte greu"de digerat in momentul respectiv...
Filipac, Tokyo, pe voi v-au sunat de la clinica? pe mine m-a chemat sambata.
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
ajynx spune:
Petricia imi pare tare rau sa aud asta ! Dar sa stii ca prietena mea a patit ce ai patit tu si i-a facut ET -ul dupa doua luni de tratamenet pentru ingrosarea endometrului ! Acum este foarte insarcinata ! Ai sa vezi ca o sa se ia si la tine ( partea cu foarte insarcinata)!
Catalina eu am facut azi punctia dar nu stiu exact cati foliculi cu ovocit cu tot ( mama lor) au prelevat pentru ca Maria mi-a spus ca pe la 10 a pirdut numaratoarea !!!!!!
Acum sper ca si-a facut treaba bine si sotul meu, ca degeaba am eu ovocite!
Sunt cam balonata si ma deranjeaza burta dar o sa-mi revin! Sper sa fie ok toate fetele!
Multumesc Daniela ca ne esti alaturi, te pupam si cu siguranta o sa-ti fim si noi!!!
PETRICIA spune:
Va multumesc tuturor pentru incurajari, nu dau numele de frica sa nu uit pe cineva
Ajynx oare nu ne-am vazut la clinica azi pe la ora 10.30 pana sa urci tu pentru punctie?
filipac1979 spune:
petricia, baft maine la punctie si poate totusi nu e pierduta nici luna asta
ajynx bafta la iesit cat mai multi embrioni
fetele mele - ingeras, tokyo - si pe mine m-a sunat cristina si mi-a zis sa vin sambat daca pot.pt ca am niste aniversari in fam o sa vin la 10 la clinica, ca sa ma pot si intoarce acasa tot sambata.da vin de maine in buc.voi la cat veniti.sau...veniti? trebuie neap sa ne vedem.
abia astept sa ma intalnesc cu toata gasca
va puup
ajynx spune:
Petricia nu cred. Eu am ajuns la 8.15 la clinica si cum am ajuns am si urcat in salon. Pe la 9.15 am intrat la punctie iar pe la 11 am plecat!
Bafta multa azi si poate sunt vesti bune!!!
Filipac multumesc! Sper sa se lase cu multi embrioni! Am niste emotii.......