BIOGENESIS FERTILITY CENTER(29)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

filipac, multumesc, din fericire nu a facut varicela, a contat tare mult faptul ca inca o alaptez. Sa alaptati fetelor....nu este numai magic, este sanatate pt. copilasi.

ajynx - da stiu ca stai tare bine :). Doamne ajuta maine, tinem pumnii.

O vestuta pentru David
Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ajynx spune:

Multumesc Catalina! Sa fie la toata lumea ! Va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PETRICIA spune:

Multumesc Ajynx sa dea dumnezeu sa fie bine, doamne ajuta
Eu astazi mai am o eco la 10.45 sa vedem ce spune dl doctor

Mergi la inceput

Daniela ce faci?? Pe unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielasandu spune:

Catalina, multumesc de incurajari. Abia astept intalnirea cu dr. D sa vedem cand putem incepe. Tratamentul meu a fost oprit dupa 5 zile, crezi ca am vreo sansa sa ma bage in programul de iuni, ori trebuie sa astept 2-3 luni?
Petricia, sunt pe-aici. Sambata voi veni si eu la clinica. Inca nu mi s-a comunicat ora. In seara asta faci pregnilul, asa? Ce bine! Bravo, ati ajuns pe ultima suta de metri. Iti tin pumnii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielasandu spune:

Ajynx, succes azi. Doamne Ajuta! Suntem alaturi de tine si-ti tinem pumnii! Va fii totul bine, sunt sigura!!

Mergi la inceput

Am fost acum la clinica pentru inca o ecografie, nu va fi embriotransferul din cauza endometrului care nu a crescut cum trebuie...sunt disperata, maine este punctia iar embrionii vor fi congelati si vom vedea dupa ce fac tratament pentru endometru , sunt distrusa, nu stiu ce sa fac

Mergi la inceput

ce trebuie sa iau sau sa fac pentru cresterea endometrului
Sunt distrusa offff doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

hai ma petricia, acum pe ultima suta de metri?da cat e endometru?mama ei de treaba.
oricat de disperata ai fi trebuie sa incerci sa vezi partea buna a lucrului - macar faci punctia si iti congeleaza embrionii si apoi faci fet. asta cu endometru nu e asa grav, sunt destule chestii care se iau pt asa ceva. si mie mi-a crescut greu si imi era ciuda ca nu am stiu de probleme asta inainte, ca nu mi-a masurat nimeni endomtru. si as fi stiut sa iau ceva pt asta inainte. asa ca dupa vreo luna , doua, poti face fet.

Mergi la inceput

Filipac endometru este 6.7

Mergi la inceput