BIOGENESIS FERTILITY CENTER(29)
Raspunsuri - Pagina 5
danielasandu spune:
Petricia, fetele eu dreptate. Tot ce poti face pentru a fi bine este sa ai incredere in Dumnezeu! Nu trebuie sa stai cu teama, ci trebuie sa te gandesti ca totul va iesi bine. E musai sa fie asa! Mai sunt cateva zile si vei fi insarcinata.
PETRICIA spune:
Asa sa fie Daniela ceea ce-ti doresc si tie
Fetelor spuneti-mi si mie va rog ar mai trebui sa iau ceva in perioada asta, nu stiu vitamine sau altceva???
filipac1979 spune:
petricia uite si ultimele mele valori ianinte de punctie
estradiol - 953, progesteron - 0,3.
cred ca si la tine e ultima data cand iti fac analizele astea, nu?
cat despre vitamine eu n-am mai luat nimic, am zis ce-o fi o fi. facusem acupunctura inainte de procedura. eu zic sa ai incredere in doamne doamne.
am sunat-o si eu pe maria ca n-am mai vb de mult cu ea.tare draga imi e. i-am spus ca bebe o saluta si ca e baietel.
PETRICIA spune:
Te pup Filipac, sa-i dea dumnezeu tot ce tu nu poti sa-i dai sanatate multa si noroc si tie la fel
Ultimele mele valori sunt:
estradiol 907,
progesteron 0,6
Intr-adevar Maria este superrrrr
Ti-am trimis un PM
catalina2307 spune:
Am revenit si imi pare rau sa vad ca nu totul s-a intamplat cum ne-am fi dorit....
daniela - data urmatoare va fi bine....cred ca pur si simplu s-a intamplat.
petricia - esti in cursa, Doamne ajuta!!!
ajynx - nici o veste?
Gravidutele vad ca sunt bine, cresc, ma bucur sa va gasesc sanatoase!
ady - pup. Esti bine?
O vestuta pentru David
Multumim
filipac1979 spune:
e activat pm meu, am o gramada de mesaje in el, dar nu vad nimic de la tine.
catalina bine-ai revenit. sa inteleg ca nu a facut varicela gaza de ai putut pleca?
ajynx spune:
Buna Catalina !!! Buna fetelor!!!! Scuzati-ma ca nu am mai intrat dar serviciul m-a terminat , cand ajungeam acasa mancam si ma culcam!!!
Eu sunt programata la punctie joi iar foliculii mei se prezinta asa:
Ovar drept: 7 foliculi peste 18 mm, 4 foliculi 15-17 mm si 10 foliculi cu diametre sub 14 mm
Ovar stang: 3 foliculi peste 18 mm, 1 folicul 15 mm si 6 folicului sub 10 mm-- asta in data de 17.05.2011
Endometrul 10 mm
Problema mea este cu spermograma sotului!!! a facut 5 injectii cu menopur asa ca sunt curioasa sa vad ce doneaza maine!!!
Bafta multa tuturor fetelor!!!! Sper sa fie cu noroc de data asta ! Doamne Ajuta!!!!!!
ajynx spune:
Petricia te rog sa fii tare!!!!! O sa reusesti ai sa vezi!! Pacat ca nu esti cu mine joi !!! Ta-as fi incurajat!!!