BIOGENESIS FERTILITY CENTER(29)
Raspunsuri - Pagina 6
catalina2307 spune:
filipac, multumesc, din fericire nu a facut varicela, a contat tare mult faptul ca inca o alaptez. Sa alaptati fetelor....nu este numai magic, este sanatate pt. copilasi.
ajynx - da stiu ca stai tare bine :). Doamne ajuta maine, tinem pumnii.
O vestuta pentru David
Multumim
PETRICIA spune:
Multumesc Ajynx sa dea dumnezeu sa fie bine, doamne ajuta
Eu astazi mai am o eco la 10.45 sa vedem ce spune dl doctor
danielasandu spune:
Catalina, multumesc de incurajari. Abia astept intalnirea cu dr. D sa vedem cand putem incepe. Tratamentul meu a fost oprit dupa 5 zile, crezi ca am vreo sansa sa ma bage in programul de iuni, ori trebuie sa astept 2-3 luni?
Petricia, sunt pe-aici. Sambata voi veni si eu la clinica. Inca nu mi s-a comunicat ora. In seara asta faci pregnilul, asa? Ce bine! Bravo, ati ajuns pe ultima suta de metri. Iti tin pumnii!!
danielasandu spune:
Ajynx, succes azi. Doamne Ajuta! Suntem alaturi de tine si-ti tinem pumnii! Va fii totul bine, sunt sigura!!
PETRICIA spune:
Am fost acum la clinica pentru inca o ecografie, nu va fi embriotransferul din cauza endometrului care nu a crescut cum trebuie...sunt disperata, maine este punctia iar embrionii vor fi congelati si vom vedea dupa ce fac tratament pentru endometru , sunt distrusa, nu stiu ce sa fac
PETRICIA spune:
ce trebuie sa iau sau sa fac pentru cresterea endometrului
Sunt distrusa offff doamne
filipac1979 spune:
hai ma petricia, acum pe ultima suta de metri?da cat e endometru?mama ei de treaba.
oricat de disperata ai fi trebuie sa incerci sa vezi partea buna a lucrului - macar faci punctia si iti congeleaza embrionii si apoi faci fet. asta cu endometru nu e asa grav, sunt destule chestii care se iau pt asa ceva. si mie mi-a crescut greu si imi era ciuda ca nu am stiu de probleme asta inainte, ca nu mi-a masurat nimeni endomtru. si as fi stiut sa iau ceva pt asta inainte. asa ca dupa vreo luna , doua, poti face fet.