Prietene la bine si la greu - 119

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Magda si Rares drum bun si sa veniti cu vine! Sunt convinsa ca va fi varianta A.

Laura Pinky da semne de independenta de ceva timp. Vrea sa pape singura. Imi ia lingurita din mana, sau daca ii dau eu o lingurita, baga si ea in castronel lingurita ei o data cu a mea. SI Pinky ia batul de urechiuse si incerca sa se curete in urechi. E bine ca isi curata doar pavilionul urechii, dar mie imi este frica sa nu si-l bag prea adanc in ureche si prefer sa o curat eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Pai las-o sa incerce tot ce vrea atata timp cat nu este periculos. Nu conteaza ca se murdareste sau ca murdareste prin casa, important este sa-i satisfaci curiozitatea.
Eu o curat cu betioare din alea cu opritor, speciale pt bebei, si nu are cum sa se raneasca cu ele. Gandeste-te ca miscarea aia de rotire este extrem de importanta si o va ajuta la tinutul linguritei sau al periutei de dinti. Bafta cu ciorba - aia este testul final

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

Many
Magda sa va iasa planurile asa cum vreti. Hai cu varianata A. Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Salutare,

Inainte sa ma apuc de bagaje, e weekend deci plecam la tara, scot si eu agitatelele:

HAI RARES

pentru tine si mamica ta, sa veniti cat mai repede acasa si sa treceti usor peste tot.

Si Andrei vrea sa manance din ce in ce mai mult singur. Nu papa nimic din mana mea, ci inainte trebuie sa treaca si pe la el prin mana. In general, in functie de mancare, ii fac soldatei si ii pun la el in farfurioara de pe scaunul de masa (in general doar unul, daca are zece e in stare sa-i infunde pe toti odata in gurita). Intodeauna trebuie sa aiba si el cel putin lingura/furculita si ceva in farfurioara lui. Dezastrul dupa o masa cred ca nu mai e necesar sa-l descriu. Isi duce si el pampersul la cos, iar jucariile de obicei le strangem impreuna.

Dankutza, despre Bulgaria dialogul cu sotul meu a fost cam asa:
Eu: ce zici de Bulgaria?, preturi etc....
El: si cu ce mergem?
Eu: cu masina.
El: si cu ce venim?
Cumnatului i-a fost furata masina acolo, si de aici piticii....
Mie mi-ar placea acolo, dar pentru noi este cam lung drumul. Nu prea suntem hotarati ce vrem mare/munte.

Va urez un weekend placut tuturor!

Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

HAI RARES ! ... si eu zic tot varianta A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

cristina vizavi de salina ,cred ca am mai pus si eu problema some time ago..daca bine imi amintesc am inteles ca nu se recomanda copiilor sub 3 ani...lucru ce mi-a fost confirmat si de un medic..
despre concediu si eu astept sugestii-recomandari..si la noi distanta parcursa cu masina e un impediment major ,de asta am vrea undeva cu avionul dar "ceva" mai ieftin decat Turcia...stii vorba aia si sarac si cu pretentii (astia suntem noi,adica eu si my huzband)

W-e placut si drum bun!!!

Mergi la inceput

HAI RARES!!! HAI MAGDA!!!!

Magda ne vom ptr.voi sa fie varianta A,dar mai presus de toate ne vom ruga sa fie varianta cu succes final,indiferent cat va fi "stagiul"...va cu mare drag!!!

Mergi la inceput

acu legat de gradi sunt de parere ca beneficiile sunt clar mai mari,comparativ cu dezavantajele...de multe ori ,cred ca de fapt avem niste temeri mai mult sau mai putin fondate...poate noi,ca parinti suntem tentati sa fim mai permisivi ,mai toleranti in unele aspecte..iar la gradi invata exact ce trebuie...de la educatori (care sunt mai impartiali),de la ceilalti copii...asa cum zicea si Laura,sunt ghidati de spiritul imitatiei ...pe de alta parte ,depinde de fiecare copil ,de personalitatea lui cat de repede deprinde unele obiceiuri sau se angajeaza in diferite activitati...spun asta din perspectiva experientei mele de pana acum...multa/putina,cat o fi..

si ca tot se vorbeste de evolutia copiilor si ritmul lor de dezvoltare..referindu-ma la al meu pui,David ..am observat ca pe plan psiho-social stam foarte bine ,la capitolul motor suntem mai "lenesi"

David abia acum a inceput sa manance singur( cu lingurita/furculita) si..nu toata masa...de adunat jucariile nici vorba,dar pune cate "un lucru" la locul lui si stie unde trebuie puse cam toate,dar nu prea face..; intelege tot(sau aproape tot) ce-i spun; am constatat ca face pluralul (nu mereu)-am ramas in stare de cand l-am auzit ; recunoaste unele culori, stie exact sensul cuvintelor sus/jos,mic/mare; face conexiuni corecte:luna vine noaptea,"oalele" e ziua si ne da "mina"(adica lumina) and so on...
De vreo saptamana l-a luat pe "NU" in brate...chiar si cand e vorba de activitati care ii fac placere ,in prima faza este un "nu" categoric exprimat si verbal si prin gesturi...l-am supus la tot felul de "teste" si de cele mai multe ori acest nu exprima intr-adevar dorinta lui de a nu face un anumit lucru...problema e ca prea multe sunt "nu"...si e incapatanat ,nu gluma!!!si eu sincer ma simt uneori depasita de situatie...

inchei ca m-am lungit cat o zi de vara....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Tinem si noi pumnii stransi pentru Magda si Rares ,

ne gandim la Many,

si va lasam pozecu ranjita si zburlita in parc

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

si ca tot nu am chef sa fac treaba prin casa, va las si meniul nostru de ieri si azi:

ieri: dimineata:fulgi de ovaz cu mar,banana si stafide
pranz:supa de galuste+ legume la cuptor
la trezire:cateva felii de mar,portocala,kiwi
ora 18: legume+hrisca+ficat de curcan

azi: dimineata:omleta cu legume+cateva bucatele telemea de capra+ un iaurt de casa 100ml
pranz: supa de rosii cu paste alfabet si niste morcovi printre +cateva bucatele de piept de pui de casa
la trezire : din nou ceva fructe
ora 18: paste+sos de rosii+parmezan( e ultra-mega incantat de acest fel de papa)

aaaa..i-am facut clatite a la Gabitza...a fost incantat si de astea...

in aluat am adaugat si 2 linguri de apa minerala si putina coaja de lamaie...au iesit betoon!!! de servit i le-am servit cu mar copt+praf de scortisoara+2-3 linguri ricotta...

Mergi la inceput