Prietene la bine si la greu - 119

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura - andreea

mananca singura, isi strange jucariile, isi duce farfuria la bucatarie dupa ce termina de mancat , isi duce pampersul la cos, se incalta singura plus multe alte lucruri pe care le face,

Incep mesajul cu pampam, pt ca e parerea mea, of course.
Si eu as vrea ca Pinky sa faca toate lucrurile astea, dar n u acum. Mi se pare mult prea devreme. Nu vreau sa o transform intr-un soldatel. O sa faca lucrurile astea la timpul lor. Dupa pararea mea, la varsta de un jumate ar trebui doar sa manance singura, nu si stranga de jucarii etc. Nu mananca singura, dar a inceput trainingul cu d-na.
Sta in fundulet pe o musama, cu televizorul deschis, castronelul intre picioruse, si o lingura cu cupa stramba. Pana incep vacanta, trebuie sa o invete d-na. Restul, mi se pare prea mult pt varsta lor. E doar un copil. Mai este timp pt taininguri de genul asta.
Inchei mesajul cu pampam si sper sa nu supar pe nimeni cu ce am scris. Este doar parerea mea ... si posibil si a altora.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laura - andreea

Ca o concluzie, eu fie as lua congelat produs/ambalat de o firma serioasa sau mi-as baga mainile si as controla eu fiecare bucata in parte sa fiu sigura ca este proaspat. La capitolul provenientza nu stiu ce sa zic....

Eu i-am luat din Carrefgour niste pastrav dar se vedea ca e proaspat. Nici nu-l pune ape gheata ca hop si lumea. Era la oferta. Pastravul eviscerat era la acelasi pret cu cel neviscerat. Era o tanti care nici nu apuca sa-l curete, ca i-l si lua lumea.

Dar cum se controleaza pestele daca e proaspat?
Eu stiam ca trebuie sa aibe urechiile rosii, ochii limpezi, si sa nu iasa osul din carne foarte usor. Asa e? Sa ma mai uit la ceva?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Tina te rog sa ma scoti de la semnatura ta

mami de Vlad (29.10.2009)
Multumesc Doamne!

Mi-au dat lacrimile cand am citit asta!
Te imbratisez si iti doresc tot binele din lume!

Mergi la inceput

Cristina eu am fost cu Pinky la mare anul trecut. Am fost in statiunea Sveti Vlas din Bulgaria, undeva intre Varna si Burgas. Am inchiriat un apartament de 2 camere intr-un complex hotelier care a avea propria bucatarie. Parca am dat 60 euro pe noapte. Apa are steag albastru. Noi am stat la complexul Lazur.
Salina este si in Bucuresti, dar artificiala.

Mergi la inceput

Citat:

Va multumesc mult, pt. mine maine o sa fie o zi foarte grea, apoi o sa-mi ling ranile departe de Buc. Sper sa pot sa va spun intr-o zi ce am patit, acum nu pot fi coerenta.

Multumesc

Iti doresc multa putere sa treci peste ziua aceasta si Dumnezeu sa vegheze asupra ta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:

Tina te rog sa ma scoti de la semnatura ta

mami de Vlad (29.10.2009)
Multumesc Doamne!

am ramas muta...oricum cuvintele ar fi fost de prisos...ma gandesc la tine iti doresc multa putere sa treci peste aceasta grea incercare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Fetelor..., eu imi facui (vorba olteanului) planul pentru Germania; ca doar ne trebuie un plan inainte sa incepem sa facem bagajele, nu-i asa?!

Deci...

Luni ajungem la clinica. Ne pune stent prin cateterism, vineri plecam acasa.

Bun... acuma, treaca de la noi, sa zicem ca ne intoarcem nu vineri, ci luni. Ca e weekend si sa se refaca mai bine Rares dupa cateterism.

...Ca o ultima concesie: sa zicem ca stam doua saptamani. Ca tot plecam cu Rares racit si tot lauda lumea locul ca-i asa de bine si frumos, ca intr-o vacanta... doar meritam si noi cateva zile de relaxare, nu ?!

In fine, acuma... daca totusi nu o fi asa, daca o fi vorba de operatie clasica si "om" sta 7-8 saptamani...
... ne-om descurca noi cumva... ca doar avem "stagiul" facut la Mures... nu-i asa?!

In concluzie...

Va lasam aici agitatele la incalzire:

Hai, Rares !

si va rugam sa ne tineti pumnii stransi pentru varianta A a planului de mai sus !

Ultima suta de metri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Buna dimineata, ofer eu cafia si ceai!

Many, sunt cu gandul la tine si-ti doresc din toata inima putere si iar putere!

Dankutza, pestele proaspat se verifica exact asa cum stiai si tu.
Iti respect parerea insa tb sa ti-o spun si pe a mea . Perioada intre un an si doi este asa numita perioada a imitatiei, care este extrem de importanta pentru dezvoltarea ulterioara a copilului. Giulia si alti copilasi de varsta ei fac lucrurile enumerate de mine pentru ca le-a vazut la alti copii si nu ca i-ar obliga/invata cineva. Faptul ca un copil isi strange jucariile sau isi duce pampersul la cos nu-l transforma in soldat ci pur si simplu a acumulat abilitatea de a intelege si face conexiuni intre lucruri. Gradinitza le creeaza mediul de a-si dezvolta abilitatile motorii si fin motorii si varsta asta este varsta ideala.
Inca ceva si ma opresc: eu operatiunea pus pe masa, musama, tv si restul nu am facut-o niciodata. Giulia pur si simplu a refuzat sa fie hranita atat acasa cat si la gradinitza. Mai nou nu ma lasa sa-i curat urechile ci vrea sa si le curete singura si o face mai bine ca mine

Va doresc o zi frumoasa!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Magda, zbor usor (nu uita picaturile de pus in nas mai ales daca este racit, puse cu o ora inainte de decolare ), Dumnezeu sa va ajute sa se termine cu bine!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Multumim !

Ultima suta de metri...

Mergi la inceput