Prietene la bine si la greu - 119
Raspunsuri - Pagina 16
miany75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura - andreea Miany, desi evit sa judec oamenii in general, in ceea ce priveste atat comportamentul abuziv si obraznic al copiilor de cativa anisori cat si ascultatul manelelor pe telefon sau la TV de catre copii mai mari nu pot spune decat atat: atata vreme cat nu exista discernamant la asemenea varste reactiile si comportamentul sunt absolut copiate de la parinti, bunici si orice alta persoana care face parte din viata respectivului copil. Personal, ma rog la Dumnezeu sa-mi dea suficienta intelepciune si rabdare sa pot ghida minunea noastra catre un drum firesc si calcat de oameni echilibrati. In alta ordine de idei, ce mai gatesti bun? poze Europe is the best! |
sunt absolut de acord cu tine ...imi amintesc ca acu ceva vreme a venit o vecina la mine cu fetita..avea vreo 3 ani...si imi zice pune pe Taraf...eu am cascat ochii si am intrebat-o despre ce e vorba..ea imi spune ca e un canal de manele si ca fiica-sa e absolut incantata de el!!!...no comment..
ce gatesc? azi am facut o ciulama din aripi de curcan cu muuult patrunjel si supa de fasole verde...
ieri am papat :legume la cuptor (dovlecel,broccoli,ardei)+ pastrav la gratar stropit cu lamaie...
dimineata: mamaliguta cu branza si iaurt-ieri, azi paine cu unt si cateva felii cascaval+ o jumatate de rosie...
fug ca s-a trezit juniorul...a dormit doar o ora jumatate...
Ancutza_Bro spune:
hello
as avea si eu mai multe de spus legat de subiectele de azi , dar acum sunt in plin proces de gatit , am primit un pui de la tara si il fac ciorba
mai fac o supa crema de linte cu smantana
intrebare: avem voie sa dam organe la copii? gen inima, ranza....
edit: organe de la gaina, bineinteles
alta intrebare: imi dati si mie o idee de gatit ficatul de pui? Sabinei nu prea ii place, ce retete folositi pt copilasii vostri?
saru'mana
ne auzim dupa ce termin
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro hello alta intrebare: imi dati si mie o idee de gatit ficatul de pui? Sabinei nu prea ii place, ce retete folositi pt copilasii vostri? saru'mana ne auzim dupa ce termin Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009) |
salut
In rarele ocazii cand Mihnea mananca ficat il fac fie la gratar ( dar asta e mai complicat ca am impresia ca nu se face bine si ii pun apa in gratar, las sa scada si apoi se coace) sau bine fiert curatat de pielita , pasat si frecat cu putin unt. Varianta 2 papa pe paine... dar nu exagereaza
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 16+
laura - andreea spune:
Ancutza, eu chiar azi i-am pregatit ficatzel de gaina si anume: aburit si amestecat cu morcov, dovlecel (si ele aburite), marar uscat, busuioc proaspat si rosioare proaspete si ulei masline.
Iti spun maine daca a mancat!
poze
dymomo77 spune:
La noi dr de familie a spus fara dulciuri din comert. Are si ea in cabinet cutii de bomboane desfacute si ii mai serveste pe copiii mari. Chiar ieri i-am dus o cutie de bomboane si cand vorbeam despre alimentatia lui Danut mi-a zis clar "fara ciocolata" si razand "astea se dau la doctor".
Despre copiii si parintii din parc mai bine nu deschid subiectul ca nu ma mai opresc. Ce ma enerveaza... copiii(de multe ori mai mici decat Danut care papa niste napolitane infecte) si parintii care insista sa ii dea si la al meu.
Monis arata f bine gradinita acum depinde si de impresia care ti-au facut-o iar programul e super. La Iasi e mai nasol cu programul ca unele incep la 08.00 cand teoretic trebuie sa fii deja la scarbiciu. Inca mai cautam.
Ancutza nici Danut nu papa ficat. Cred ca inca nu am gasit o reteta care sa ii placa.
Despre tv ce sa zic... aceeasi problema cand e vremea uracioasa mai casca gura, dar cum pe el il intereseaza doar reclamele daca schimb repede canalul se rezolva. Se uita si la desene dar nu mai mult de 5 minute. Mai rau e cand papa cu bunica ca il tampeste cu reclamele(ca altfel nu sta cica). In general evit sa il hraneasca ea dar se mai intampla ca mai am si eu uneori probleme de rezolvat(medici, banci) dar asta e. In materie de bunici zic si eu ca Monis sunt bine intentionati si atat. Insa am ajuns la concluzia ca daca am nevoie de ajutorul lor si il aceept trebuie sa joc cum canta ei pt ca nu pot fi schimbati(cel putin ai mei) si cum sotzul mai mult nu sta pe acasa(adica pleaca dimineata si vine seara iar daca sta acasa pregateste cursuri asta e). Sambata si duminica ma mai bazez pe tati de Danut(asta daca nu e plecat sau nu are ore).
floricik spune:
Ma laud si io...am facut cu agentia o www.fundeal.ro/sejur-de-3-nop-i-in-bulgaria-orasul-bansko-cazare-in-camera-dubla-pentru-doua-persoane-la-390-ron-in-loc-de-780-ron-la-bansko-spa-holidays-hotel.html" target="_blank">oferta
Ideea mi-a dat-o Dankutza
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
allexxia_m spune:
Salutare tuturor!
Sunt sora Magdei, am intrat sa va spun noutatile din Germania:
"Au reusit prin cateterism sa puna stend pentru stenoza si sa inchida shuntul de la a doua operatie"
Deocamdata atata, revin cu noutati cum le am si eu!
Mult noroc in continuare lui Rares!
de Adina Maria
poze Adina
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui allexxia_m Salutare tuturor! Sunt sora Magdei, am intrat sa va spun noutatile din Germania: "Au reusit prin cateterism sa puna stend pentru stenoza si sa inchida shuntul de la a doua operatie" Deocamdata atata, revin cu noutati cum le am si eu! Mult noroc in continuare lui Rares! de Adina Maria poze Adina |
URAAAAA!!!!
Recuperare rapida !!!!!
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 16+
monis5 spune:
citat din mesajul lui allexxia_m Salutare tuturor! Sunt sora Magdei, am intrat sa va spun noutatile din Germania: "Au reusit prin cateterism sa puna stend pentru stenoza si sa inchida shuntul de la a doua operatie" Deocamdata atata, revin cu noutati cum le am si eu! Mult noroc in continuare lui Rares! de Adina Maria poze Adina |
Super! Mai asteptam vesti bune si tinem pumnii in continuare
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
raluci_b spune:
Super, Rareselu fii curajos micutule, mamico te imbratisez cu drag
Pupaciuni mesagerului
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
si-a facut treaba, 8+