Prietene la bine si la greu - 119
Raspunsuri - Pagina 17
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allexxia_m Salutare tuturor! Sunt sora Magdei, am intrat sa va spun noutatile din Germania: "Au reusit prin cateterism sa puna stend pentru stenoza si sa inchida shuntul de la a doua operatie" Deocamdata atata, revin cu noutati cum le am si eu! Mult noroc in continuare lui Rares! de Adina Maria poze Adina |
Doamne ajuta ca totul sa fie bine pana la capat. Multumim mesagerului ptr. stiri si mai asteptam vesti asa bune.
Trimit la toata lumea multi
laurairina13 spune:
Bravo Rares!! Te asteptam acasa sanatos si cu mami fara griji!!
Multumim de vesti mesagerului!!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 24+ cu
Firefly's shop
BLOGUL MEU
Ancutza_Bro spune:
hello hello
ma bucur de vestile bune de la Magda, bravo Rares
Monis am uitat sa-ti spun ceva , de fapt sa marturisesc un lucru : eu sunt una din mamicile alea care iau copilul de la jucariile altora , bine, nu la modul povestit de tine, ci frumos vorbind cu calm si indepartandu-ma de jucarie
acum, daca stau si ma gandesc, sub nici o forma nu as refuza un copilas care vine sa se joace cu o jucarie a Sabinei, niciodata! ... dar reactionez asa pt ca niciodata nu stii peste cine dai si cat de dezvoltat este simtul proprietatii al unei persoane... mie mi-e jena de o persoana necunoscuta care mi-ar putea atrage atentia la un moment dat ... na, ca am recunoscut, sa nu dai cu rosii, acum ca am vazut problema din punctul tau de vedere, o sa-mi reconsider comportamentul prin parc
Ionela,Laura_a si Dymomo merci de ideile pt ficatel, inca nu l-am facut pt ca nu am mai avut timp, maine o sa incerc ceva din ce ati scris si va dau verdictul
ah, si mai am de confesat ceva ... Sabina se mai uita la TV pe timpul zilei, in sensul ca daca se joaca si incepe vreun desene preferat pe Baby TV ridica ochii pt 10 min maxim, iar apoi isi continua activitatea...mai sta la desene daca am ceva treaba de facut si vreau sa nu imi darame casa , nu stiu cum sunt copilasii vostri in casa, dar pe Sabina noi am numit-o Katrina (de la uraganul cu acelasi nume ) pt ca exact asa ramane casa in urma ei daca nu sunt atenta la ea 10 minute
la reclame nu se uita, la videoclipuri nici atat
aaa, iar legat de copii incotosmanati, am intalnit acum 2 zile cand am fost la Zoo un tatic ce se plimba mandru cu un carucior, iar in carucior o fetita de vreo 6-7 luni transpira de zor imbracata cu geaca de fas groasa, fularas la gat si caciulita pe urechi, iar Sabina era imbracata asa
Dana si eu primesc priviri ciudate cand spun la altii ca Sabina nu mananca dulciuri, iar ciocolata e total interzisa...dar nu ma mai mira nimic, ieri am vazut pe Facebook niste poze cu fetita unei foste vecine...are 3 luni jumate si era toata unsa de ciocolata pe la gurita , iar la comentariu maica'sa a scris mandra "ciocolata ii place tare :))" ... la urmatoarea poza am inchis Fb pt ca era pusa intre niste perne si descrierea pozei era asa: "In sfarsit stam si in fundulet"
Many sper sa te odihnesti in vacanta atat fizic cat si psihic, sunt tot cu gandul la tine
am fugit la nani ca ma striga "cineva"
va pup si noapte buna
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
Dozz spune:
frumoasa gradinita piticilor, monis!
Magda, ma bucur mult pt Rares si pt voi, va tin pumnii in continuare. Hai, numai cu vesti bune sa vii si de-acum incolo!
monis5 spune:
Ancutza chiar nu te vedeam strigand la Sabina sa nu puna mana "pe mingea baietelului" . Acuma ce sa zic, da, probabil ca exista riscul sa dai peste cineva care sa-ti atraga atentia, dar mi se pare destul de mic. Si daca dai, poti face atunci o constructie cu "hai sa megem ca....". In rest, cred ca marea majoritate sunt ok cu copiii care vin sa se joace cu jucariile copiilor cu care sunt ei in parc insotindu-i... Sau asa crede naiva din mine .
Dozz ce faci tu, tot pe fuga esti?
Dymomo daca voi reusi sa ajung cu copilu la 8 la gradinita, atunci voi ajunge si la serviciu la 9, ba chiar mult mai devreme, ceea ce va fi o performanta ca in 5 ani nu am ajuns niciodata la ora asta la munca [:-))). As vrea si eu sa incep la 8 munca si sa scap mai repede, dar din pacate orasul asta asa functioneaza, de la 9-10 la 6-7 seara .
Vezi ca eu zic doar de o parte din bunici . Oricum, asa zice si bunica lui Iulian ca nu face sau nu drege. Cum tot timpul copilul face lucrurile intr-un anume fel, si nu doar cu mine, dar si cu mama, mi-e greu sa cred ca fix in ziua in care sta cu bunica, le face pe toate pe dos. De aia ziceam ca banuiesc mai mult o chestie de perceptie si de asteptari din partea bunicii...
Floricik spor la vanzari. Ce frumos e la Bansko.... uh, ce-as mai pleca intr-o vacanta...
Mai este Zburly la voi? Cat mai sta?
nu mai stiu ce mai vroiam sa zic.... ca umbla ciclonul pe aici de la 6.30 . A, a mai patit cineva ca dupa intarcare sa-i cada parul? Mie imi cade brusc rau de tot
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
monis5 spune:
si Timeea! sa fii sanatoasa si sa cresti frumoasa si fericita!
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
dankutza spune:
Sunt foarte suparata.
Ovarele nu raspund deloc la tratament. Absolut deloc! Nu m-am asteptat la asta. SUnt pline de foliculi mici, dar neimportanti ca dimnesiuni. Nu merita masurati. Probabil ca au sub 10 mm. DUpa 4 zile cu doza marita, nu se vede nici o diferenta. Doar a crescut endometrul. Atat!
M-a apucat plansul in cabinet. Nu am vrut! Dar, nu m-am putut stapanii! Eram convinsa ca la a doua sarcina, voi lua lucruruile mult mai usor. Uite, ca nu pot!
Mi-a marit iar doza. Mi-a facut capul claendar de explicatii, dar nu am priceput deloc, nu am auzit-o deloc, decat ca ovarele nu raspund la tratament. A fost cat se poate de pozitiva, dar eu....
Dupa ce am plecat de acolo, iar m-a apucat plansul pe starada la telefon, la sot. AM ajuns acasa si am inceput sa plang si sa tip in acelesi timp. De fapt vorbit pe un ton mai ridicat. Biata Pinky, a inceput sa planga cand m-a vazut ca plang. SUfeltelul de ea, nu vroiam sa o supar (nu vorbeam cu ea, ci cu mama), dar pur si simplu, nu ma pot stapanai sa nu plang. Nu inteleg, ce se intampla cu mine!
Ma gandesc doar ca feritilitatea, mi-a scazut si mai rau, decat data trecuta. Atunci aveam 32 si acum am 34 jumate.
Ma simt sleita de puteri si de speranta. Nu inteleg de ce mi se intmapla din nou. Nu vreau sa mai trec prin acelesi lucru 6 ani, ca prima data.
De ce lucrurile nu pot fi usoare si la mine? Acum, am know how-ul referitor la tratament si uite ca nu merge. Sunt la munca acum, dar nu am chef de nimic.
SUnt foarte trista!!!! De ce mi se intampla asta???
laurairina13 spune:
Haidi neata!!
Monis, eu intru la categoria fara par dupa intarcare, doar ca eu i-am si tras un tuns de i-au mers fulgii, arat ca o sperietoare
App. daca Iulian se trezeste la 6.30, cam odat cu fii'mea, la ce ora il culci la pranz??Amalia e fiarta deja de pe la ora 11, abia reusesc sa o tin pana la 12 treaza, sa faca un singur somn pe zi si nu doua..Uneori doarme doar cate o ora la pranz, si ma dispera, e franta, franta dupa ora 6 seara..Daca indraznesc cumva sa o culc si dupaamiaza, asta se intampla dupa ora 16, si pe urma adoarme dupa ora 22.30, ceea ce nu mi se pare ok. Nu mai inteleg cum si ce program sa aiba fata mea.
Sa va zic ca a inceput trilogia 'hai sa dam nume finului'??
Inca nu i-am luat trici Amaliei, tot nu ne-am hotarat de care, si cum. De mers la Constanta sare din schema, de luat de pe net fara probatelea si sa vad ca iar sta inghesuita pe te miri ce scaunel prea jos, sau are nu stiu cum tavita parca nu m-as risca. Si uite asa mor de nervi ca copilul meu sta dimineata in casa, de batut apropouri la neamuri am tot batut, nu s-ar oferi vro unu sa vina sa o scoata o ora din casa..Eu nu ma risc, ca saptamana trecuta m-am intors dupa plimbarea cu ea pe afara cu pete pe protejslip..offf offf, aviz amatoarelor de bb2 , care nu au ajutor la cine apela
Dankutz, fii tare, hai ca tre sa vina si bb2! Nu dispera , dupa cum tocmai tu zici, ai inca 34de ani, eu zic ca este timp sa incercati. ..Bine, indraznesc sa imi dau eu cu parerea, care sunt habarnista prin ce chinuri treceti voi cu tratamente si alte alea.
Firefly's shop
BLOGUL MEU
raluci_b spune:
Neatza,
La multi Ani Timeea sa fii sanatoasa sa-ti bucuri parintii. Diana te pup tare tare
Interesanta treaba cu jucariile in parc, Remus este interesat de triciclete biciclete pe care de cele mai multe ori le darama si se urca pe ele, evident ca parintii/bunicii nu se uita cu drag, deci ii zic ca nu are voie, daca e vorba de o bila sau o lopetica nu ma stresez, dar simt ca-l bulversez lasandu-l cu o bila dar la tricicleta nu grele, insa daca vine un copil la noi ii dau voie sa faca ce doreste pt ca-l stiu pe al meu.
Floricik, Simina - in sfarsit imi aduc aminte sa spun ca am admirat fetitzele frumoase in parc
Ancutz revazut pozele cu Sabinuca dragutza
Dana sarumana de intrebare eu sunt tot asa de rau, insa din fericire au aparut corcodusele, mici ca semintele dar bune daca ti-am facut pofta iti trimis, jur.
Nu stiu cums a fac cu alaptatul, ma dor sanii cand suge de-mi vine sa musc din pereti, plus ca se aude ca inghite de cateva ori si gata, adica lapte putin
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
si-a facut treaba, 8+
laurairina13 spune:
Timeea Sa cresti mare si frumoasa!
Firefly's shop
BLOGUL MEU