Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (131)
Raspunsuri - Pagina 9

ooana spune:
ooana spune:
 A iesit incisivul lateral stanga sus! No.7 
de vineri pana azi 3 incisivi  sper sa incheiem rapid invazia dintilor ca sunt pe gata bateriile mele
 sper sa incheiem rapid invazia dintilor ca sunt pe gata bateriile mele 

Matei - luna a 10-a
 08.07.2010
 08.07.2010" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

crissy77 spune:
crissy77 spune:
 eladea:
aici vezi ca esti selectata
http://forum.desprecopii.com/forum/cineafostselectat.asp
te loghezi, dai refresh si ar tb sa apara un trifoi cu caseta de raspuns

rodyka spune:
rodyka spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui ooana A iesit incisivul lateral stanga sus! No.7  | 
felicitari!!

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

crissy77 spune:
crissy77 spune:
 acum citesc si de medicamente de rau de miscare, dar vad ca astea actioneaza asupra sist nervos. mai citesc. tuturor. Cand ajung la o concluzie va anunt,
 tuturor. Cand ajung la o concluzie va anunt,  nu am ce pediatru sa intreb... Medicul de familie nu se baga la dat tratament pt copii, la policlinica nu mai calc, la pediatrie mi-e rusine sa merg numai pt atat. Poate suna soacra vreo asistenta de acolo, o pun in tema.
  nu am ce pediatru sa intreb... Medicul de familie nu se baga la dat tratament pt copii, la policlinica nu mai calc, la pediatrie mi-e rusine sa merg numai pt atat. Poate suna soacra vreo asistenta de acolo, o pun in tema.

rodyka spune:
rodyka spune:
| citat din mesajul lui crissy77 acum citesc si de medicamente de rau de miscare, dar vad ca astea actioneaza asupra sist nervos. mai citesc.  tuturor. Cand ajung la o concluzie va anunt,  nu am ce pediatru sa intreb... Medicul de familie nu se baga la dat tratament pt copii, la policlinica nu mai calc, la pediatrie mi-e rusine sa merg numai pt atat. Poate suna soacra vreo asistenta de acolo, o pun in tema. | 
du-te direct la farmacie, poate te lamuresti acolo. doar si farmacistele au studii de specialitate

eladea2005 spune:
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui crissy77 eladea: aici vezi ca esti selectata http://forum.desprecopii.com/forum/cineafostselectat.asp te loghezi, dai refresh si ar tb sa apara un trifoi cu caseta de raspuns Cristina cu  Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) | 
sunt logata, dat refresh...nimik...

unde ar trebui sa apara trifoiu ala?
PS - pana la urma m-am dus in josul paginii si am scris comentariu si am trimis asa...nu stiu daca e sau nu ok...ca trifoi n-am vazut...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...

crissy77 spune:
crissy77 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui eladea2005 
 sunt logata, dat refresh...nimik...  unde ar trebui sa apara trifoiu ala? PS - pana la urma m-am dus in josul paginii si am scris comentariu si am trimis asa...nu stiu daca e sau nu ok...ca trifoi n-am vazut...  LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... | 
Of, s-a scurs timpul. Trebuia sa te plimbi si tu pe acolo, unde asculti sunetul cred ca iti aparea trifoiul.

crissy77 spune:
crissy77 spune:
 mda, asistentele nu stiu nimic. Mi-au recomandat sa intreb farmacista (rodyka ), dar astea nu cred ca stiu doza recomandata pt varsta ei.
), dar astea nu cred ca stiu doza recomandata pt varsta ei.

eladea2005 spune:
eladea2005 spune:
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui crissy77 
 Of, s-a scurs timpul. Trebuia sa te plimbi si tu pe acolo, unde asculti sunetul cred ca iti aparea trifoiul. Cristina cu  Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) | 
m-am plimbat, da de trifoi n-am dat...

next time...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...