Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (131)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

mda, asistentele nu stiu nimic. Mi-au recomandat sa intreb farmacista (rodyka), dar astea nu cred ca stiu doza recomandata pt varsta ei.

daca nu stiu farmacistele, scrie in prospect

emetiral, de ex, se da la copii peste 6 ani... scrie dozarea in prospect

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Pufescu, poate ajungem noi in parc. Te caut. Noi avem carut rosu si un copil care tipa dupa caini sau alti copii :d
Neata! Un lucru bun vine cu toata ploaia asta. Doarme mara mai mult dimineata. Azi pana la 9 jmate. Asta inseamna doar o tura de somn pt azi
Fug sa ii fac mancare

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata

Sarbatoritilor

Btz felicitari pt rezultatele bune

Oana felicitari pt nr 7

Crissy sanantate Elisei

Cata vacanta placuta

Va dau si eu www.hainedecopii.ro/" target="_blank">un site cu incaltaminte si imbracaminte pt copilasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

crissy, ma bucur ca au iesit bune analizele Elisei...

cat despre rau si voma, si eu stiu de metoclopramid...or mai fi si altele?

aaa...eu de www.hainute.ro/" target="_blank">aici mai cumpar...

paula, nu e musai sa cumperi...poti si numai sa te uiti... daca rezisti tentatiei...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Au venit rezultatele la Elise. La prima vedere par buneeee

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

super super

Matei - luna a 10-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Hello!!!

Eu mor de somn.Paul a adormit aseara la 8,am crezut ca se trezeste dupa 20 min dar m-am inselat.Abia la 7.30 dimineata a dat desteptarea Eu am stat ca pe ace,m-am ridicat din 2 in 2h sa-l verific daca respira.Era obosit saracu!!!

Multumim fetele de incurajari!!!

SI mie mi s-u triplat sanii si lasat.Inainte erau asa faini,acum nici nu imi vine sa ma uit la ei .Am mai citit pe net despre electrostimulare,cica ii ridica cu cca. 4 cm insa costa destul sedintele.

ELADEAAAAAAA si eu am studiat multe marci de deodorante,toate au in compozitie aluminiu ,in afara de cel recomandat de sora mea =)))) si PIATRA DE ALAUN.
Astazi imi fac comanda,costa doar 20 lei iar efectul e garantat.
UITE AICI DETALII,iar daca doresti opinii dai un google.Am citit numai de bine.

Ce-mi plac mie sotii astia atenti,sunt asa stangaci...dar draguti foc.
Al meu zilele trecute i-a cumparat lui Paul hainute,mie o esarfa si 2 redigote,iar astazi se pare ca a venit pe comanda un aparat de masaj si celulita.Abia astept sa vina acasa...aparatul..nu sotul =))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

bytz bravo pentru analizele bune

crissy la fel si voua

cu cazutul din pat, sebi sare ca in piscina pe jos cu mine langa..1 secunda ii trebuie doar..la-m prins pana acum in ultimul moment, ba de un crac ba de un pampers.. si noua ne mai iese un dinte ca asa a plans azi noapte..offf. dar a facut o faza draguta. aseara s-a dus sa-si ia singur vigantolul mi l-a dat sa i-l da si pe urma l-a pus la loc. am ramas muti si eu si tasu'

catalina, dar ce injectii face maria? pentru rotavirus?!eu zic sa pasrti distanta, cel putin rotavirusul se mai poate lua cam 20 de zile. eu asa stiu.

bumble offff ,dar cum facusi hernie? si cum tu-ai dat seama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

A iesit incisivul lateral stanga sus! No.7

de vineri pana azi 3 incisivi sper sa incheiem rapid invazia dintilor ca sunt pe gata bateriile mele

Matei - luna a 10-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Eu am fost prima care am spus bravo pt no 7!!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Mandra mea a invatat care e nasul, o intreb unde e nasul si ea arata cu degetelul la nasul meu, nu la al ei.

Crissy - ma bucur ca rez. sunt bune!

Catalina - care e legatura intre picioarele goale si infectia urinara? Ca si mie mi-a zis dr. sa nu ii fie frig la picioare dar zau daca inteleg de ce. E-coli e in intestin, nu scapam de ea.. ci mai migreaza in vezica.

Diana - cum ai rezolvat problema la urolog? Ma ointereseaza si pe mine pt Bianca.

Bumblebee - cand te programezi pt chirurg si in ce consta operatia? F frumoase pozele cu Andra si Victor (pt cine nu le-a vazut, sa intre pe FB)

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

michelle ai primit mailul de la mine?

Mergi la inceput