Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (131)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu

nu stiu ce-i cu mine ca in timpul saptamanii nu ma pot trezi la 8, mai stau in pat 10 minute, iar sambata mereu pe la 6.30-7 is treaza . Isa a smiorcait pe la 3 dar am fentat-o cu apa (100 ml!!!) iar la 6.30 a baut 210 lapticul . acum doarme...

noi suntem seara cam pe-afara, la tura orasului, cu tati si caruciorul. ieri am mai facut cumparaturi, niste minunatii de carticele cu animalute (4 am luat ) pe care Isa a si inceput sa le probeze (cu dintisorii, clar). si un cos fain pentru jucarii (nu-mi trebuia neaparat, dar mi-a placut! si a fost si tare ieftin).

cristina, vezi si tu, investigheaza ce e cu tine, nu te lasa asa sa nu se agreveze, orice ar fi . intre timp, esti selectata sa raspunzi la ghiceste sunetul . bafta . sunt 180 de euro

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

La multe luni implinite frumoasei Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

HAhA, Rodi, am vazut si eu ca is selectata la "ghiceste sunteul", apoi mama zmeilor l-o ghici... ca nu stiu ce e...

Cu febra chiar nu stiu ce e, ca si azi noapte am facut, nu mai am algocalmin in casa (si parca nici nu se mai da fara reteta), asa ca am luat un paracetamol. De raceala nu poate fi vorba, ca nu am nici un simptom... de obicei cand aveam enterocolita (sau gastrita), sau gastroenterocolita, raul si greata ma tinea 2-3 zile, asa ca astept sa treaca de la sine, deocamdata...

Aaaa, si sa va zic ca ne-am intrat in ritm, eu si sotul...

Iuliana, voi?

Valeu, Pufescule, da ce program are sotiorul tau...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

apropo de carucior(se vede cat chef am de treaba,nu?) ne-am modernizat si noi ca pana acum am avut un fel de landou/caruta de 15 kile de la bertoni,mostenire de la fratemiu(foarte bun si rezistent de altfel,super treaba am facut cu el).Am luat un espiro metro verde brotacel :)). E super ca e usor(fata de bertoni e fulg) asa ca pot intra la metrou si mi-a crescut raza de actiune :)). Inainte cand aveam treaba si trebuia sa iau metroul piciluna era in marsupiu(fericit nevoie mare) dar deja nu mai pot de spate.urmatoarea chestie pe lista e un mai tai, am gasit aici super misto si ieftine(le face o mamica de pe dc),cred ca fac o comanda saptamana viitoare www punct meitaibebe punct ro
gata,ma ridic,ma apuc de treaba ca acus se scoala baietii flamanzi...dorm asa frumos :)

Mergi la inceput

da,cu programul o tinem asa de vreo 2 luni,dar vinerea viitoare are predare si dupa aia pana la sf lui iunie s-ar putea sa nu mai lucreze in weekend :). partea buna e ca 24-28 ore suplimentare/saptamana!!!! s-au simtit la salariu si probabil o sa mai rambursam un pic din credit.

Mergi la inceput

cris, deci ti-ai luat ramas-bun de la sot in cel mai bun mod posibil! bravo! de-acum e floare la ureche, va puteti gandi si la bb2

pufescu, asa-mi place de tine cum povestesti, chiar daca nu e totul asa de roz la voi

eu is un pic cam trista, dupa indelungi dezbateri cred ca din septembrie ma intorc la munca . oricum o intorc, doar lucrand sotul nu e nici o afacere, vina vara si e si mai putin de lucru, in august doar cand si cand... mai, eu nu-s invatata sa traiesc de pe o zi pe alta sau sa fac economie, si socotind cheltuielile lunare, plus ce le trimit la ai mei (cum sa se descurce amandoi cu pensie de 500 si 575 lei?!), bilantul e 0! acuma la gradi n-o pot duce ca n-am inscris-o nicaieri (nici nu puteam, ca nu lucram...) si nici la o tanti oarecare n-as duce-o, cu Maria n-o pot lasa... tot sper la mama, dar ea in septembrie nu-si poate lasa casa si sa vina la mine, poate mai prin noiembrie... dar nici atunci, ca tata nu se descurca singur . ooofff, am intrat si eu in cercul asta vicios...

Mergi la inceput

rody nu o fi roz dar nici rau nu e...suntem sanatosi(mai ales bubu),ne intelegem bine asa ca e super :). Ce daca mai avem din cand in cand program heirupist,pt noi muncim.Ne-am decis cu mult timp in urma sa incercam tot timpul sa vedem partea plina a paharului.Daca noi incepem sa ne plangem foarte multi oameni ar trebui sa se impuste direct :).
Atata timp cat bubu e ok,si noi pe langa el,eventual sa fie ok si familia extinsa cat se poate...restul se rezolva chiar daca nu sti intotdeauna exact cum :).Daca ramai optimist si te zbati sa fie bine pana la urma apare o solutie...asta si apropo de angajatul tau :).
Sefu meu(un om absolut minunat si un sef cum nu credeam ca exista) are o vorba: tu trebuie sa faci tot timpul cat/cum poti tu mai bine in momentul ala.Atata timp cat chiar faci tot ce poti nimeni nu poate sa iti ceara mai mult si apar solutii/ajutor pt probleme pe care le crezi de nerezolvat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

neata matinalelor. mara a avut mila de mine si s-a trezit la 8 si putin. oricum, ce e peste 8 e bine :)) acum sta cu bunicasa pe dincolo se joaca. mai pe la 2 ne intalnim cu soacra2 la masa asa ca azi cred ca sar peste parc.
pufescu, mara nu merge in 4 labe, si nici in leagan nu prea ii place. in locurile de joaca din parc nu am dus-o inca, tot timpu cand am ajuns eu erau super aglomerate.
cristina, si eu te-as sfatui sa mergi sa faci niste analize ceva, sau macar sa te vada doc de familie. bv pt relatia cu sotul tau :D

fug sa ii fac fructele ca apoi iar nu mai mananca la pranz. ieri a cam facut figuri la mancare

aaa cristina, te-am visat
ne intalnisem undeva, si stateam noi de vba acolo. vlad era intr-un loc de joaca pt copii statea in fund se juca si cand deodata s=a ridicat in picioare si a inceput sa mearga :)) si iti ziceam "uite ma cristina vezi, te plangeai ca e lenes si nu face nimic. ia uite ce bine merge" :D

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Neata mamici

tocmai scrisesem un mail lung sa ma plang la voi dar m-am razgandit ma simt cam rau, luni merg la urologie, ma dor rinichii si ma doare dupa ce merg la baie, imi vine sa plang din orice, sunt obosita, cam asta pe scurt

ilinca la multi ani mami pentru ieri sa fii fericita si sa iti iasa in viata ce vrei! Si sa apara atunci cand esti tu pregatita jobul pe care ti-l doresti

CRIS bravo mami du-te la dr sa vezi ce ai, nu e normala febra asta, poate fi semn de infectie in organism

PAULA, OANA deci daca reusim sa ne vedem in septembrie, sa aducem multe margelute pentru nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Alice, . Tot asa visez si eu ca va merge asa deodata, sa imi faca o surpriza. Dar nu ma grabesc. Dupa un an incep sa imi fac poate niste ganduri (nicidecum probleme).

Rodi, servici? bleahhhhh... of, ca incet incet ne vine randul tuturor .. bine , mai putin lui Alice, ca ea mai sta acasa.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput