Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (131)
Raspunsuri - Pagina 19
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alice_Elena/Alice_Elena.jpg)
Alice_Elena spune:
Pufescu da voi la ce ora va culcati de stati asa mult in parc? Mara la 8 8 jumate e in baie, pe la 9 maxim se culca. Si pe mine ma enerveaza ca nu prea mai sta in carut, imediat se cere in brate, iar eu nu o mai pot cara, asa ca rar apuc sa dau o tura completa de lac. O sa iau nr tau din lista si cand ajung in parc te smsuiesc. Asa ca daca primesti un msg semnat alice si mara sa stii cine e :D
Azi in parc am cunoscut 2 gemene Mara si Maia erau atat de haioaseee
Cristina tu cum te mai simti?
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
![](images/user_woman.png)
Victo spune:
ILINCA, LA MULTI ANI FERICITI!!!
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
crispro spune:
Hello, fetele... Alice, . peste zi sunt bine, seara fac febra. Dar deja a trecut cu un algocalmin. am fost in vizita la viitorii fini, am mancat cat pt 3 zile (si nu exagerez), plus tort. Mi s-a facut rau de cat am mancat...ioi, ce ciuda imi e acum. si mancaruri grele, vinete cu maio, ciuperci cu maio, oua umplute, fripturi, etc... ioi... bine ca de 3 zile mananc numai piept pui si iaurt si supa... si acum am spart tot...of!!!
merg la nani, ca is obo.. maine pleaca sotiorul meu la nunta in MS, solo (adica, cu baietii) si sta pana duminica. E prima noapte fara el de cand s-a nascut Vlad.
Va pup, noapte buna!
Sa-l ajutam pe Alex
pufescu spune:
neatza fetelor...iar a dat piticul trezirea la 6
Alice,la noi de obicei la 21-21.30 e adormitul.Cu variatii destul de mici.Baie ii facem la 2-3 zile,deci pot sa stau mai mult in parc.Si la noi tura de lac e cu cantec daca nu e saturat de locul de joaca...dar asta la care ma duc are mai multe chestii interesante pt el,sunt multi pitici(eu il las in 4 labe pe acolo in zonele mai curate),il dau in toate alea plus ceva bile de acasa si il pun in carut cand oboseste :)
crispro spune:
Neata! Da ce liniste pe aici, tu fete... se vede ca e vreme buna... copilul si-a reluat programul de povesti de la 3la5... eu is treaza ca a plecat sotul la MS, si nu mai pot dormi.
La multi ani Iulia de Otilia!!! Sa cresti mare si sanatoasa!
Sa-l ajutam pe Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
Buna dimineata
Chiar ca e liniste... Si eu stau cu Raul afara toata ziua. Iesim pe la 10, 30 dimineata dupa fructe, stam pana la 12 ( adica bona), de la 12 somn pana la 2, 3- mancarica apoi afara pana la 5, 6 cand vine a3a tura de mancare si iar afara pana la 8, 9 cand bea lapticul si somn. Nici eu nu ii fac baie zilnic, asa ca nici noi nu depindem de asta.
Ieri a fost Matei la noi. E tare, tare cumintel. Aveau in camera o mie de jucarii si amandoi trageau de niste margele rosii. Cine sa-i mai inteleaga si pe copii astia!!!
Va las si
Si pt sarbatorita
La multi ani Iulia!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Neata!
Bea is the best!!
Crisu', ai idee macar ce-ar putea fi de faci febra? ca daca cu e pb pe care o aveai de obicei..
Noi ieri am fost in parc cu Andra si mami Bianca. Al meu s-a iritat pe o manuta care a stat cateva clipe la soare, exact ca mine
, ca si eu ma irit de obicei la primele expuneri la soare.. faza e ca totusi copilul asta nu pot spune ca l-am expus, doar ca i-a iesit manuta de sub parasolar
. Oricum, stupid me, n-am avut timp sa-l dau cu crema acasa, asa ca am luat-o cu mine, dar mi-am adus aminte de ea abia dupa ce i-am vazut iritatia, cand deja ne pregateam sa plecam acasa.. L-am dezbracat, n-am mai vazut in alte zone, ca mie mi-e cam frica de bubute, mai ales ca abia i-a trecut viroza eruptiva (rubeola).
Noaptea noastra a fost ceva mai buna..
Alina Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
LUNA 9
pufescu spune:
crispro,nu esti singura...si eu activez de pe la 6 fara ceva :).
Pici a misunat pe aici vro ora,dupa aia s-a smiorcait ca obosise si l-am bagat in pat la tati ca sa apuce sa il miroasa un pic pe ziua de azi.Baietii mei dorm acum imbratisati,tati nu stiu la ce ora a ajuns aseara acasa si cand se trezeste pleaca iar la servici...si lucreaza si maine toata ziua adica pana pe la 22...macar ii place ce face si se platesc orele suplimentare,dar abia astept sa predea proiectul si sa intram intr-un program mai rezonabil ca incep sa obosesc :)).Eu incerc sa ma mobilizez,am gramezi de chestii de facut(spalat/mancare/curat/servici/diverse/parc cat cuprinde,eventual ceva cumparaturi).Mi-a venit si CM deci entuziasmul e la cote maxime,m-as face cocolos sub planseta si m-as trezi peste 3 zile :).
Azi vine si mama pe la noi,doar un pic ca vine cu treaba in bucuresti,maine dimineata pleaca acasa.Asa ca cumva trebuie sa fac o gramada de chestii pana la 12,dupa aia sa ies cu pici cu tot pana la o matusa cu care vine mama,recuperat mama,intors acasa sa manance/doarma piticu si dupa aia probabil o iau pe buni dupa mine in parc ca altfel nu ne intelegem cu piticul...si cum mama nu mai e demult genul sportiv nu stiu cat de amuzant o sa fie.
pe acest ton optimist ar fi cazul sa las vaicareala si sa prestez o ciorba :)).pupauri si weekend frumos la toata lumea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Iulia
Pufescu, mama, cata 'distractie' pe capul tau.. sa treaca repede!
Alina Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
LUNA 9