Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (131)
Raspunsuri - Pagina 18
Diana_Eva spune:
Bea draga noastra draga Bravo, bravo, bravo! Esti o luptatoare minunata!
Racusor te sun. Acum sunt cu omuletul in brate adormicit.
Diana, mami de pui iubit Eva
(20.08.2010)
crispro spune:
Am fost si noi pe afara, la plimbarica,e cald si frumos la noi.
Anne,
.
Oana, primit Pm, raspuns la PM, sper ca ai primit ca am raspuns de pe tel... EDIT: acum am vazut Pm2, raspuns la PM2.![]()
Crissy, bravo pt vestile bune!

Paula, Oana, Bumblebee, multumim frumos si voua de ajutorul pt ALex!!! 

Mamica lui va multumeste din suflet fiecareia!
Sa-l ajutam pe Alex
eladea2005 spune:
in buna traditie inceputa de crissy...anunt si eu tare:
OANAAAAAA...GHICESTE SUENTUL!!!!![]()
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 in buna traditie inceputa de crissy...anunt si eu tare: OANAAAAAA...GHICESTE SUENTUL!!!! |

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
ooana spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 in buna traditie inceputa de crissy...anunt si eu tare: OANAAAAAA...GHICESTE SUENTUL!!!! LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
unde? unde?
Matei - luna a 10-a
08.07.2010" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
eladea2005 spune:
concurs editia 10: ghiceste sunetul...mai mult nu stiu...doar ca trebuie sa cauti un trifoi in partea de sus a paginii...eu una nu l-am gasit...paote ai tu mai mult noroc...![]()
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ilinca79 spune:
Fetele mele dragi,
va invit pe toate la un cremes cu capsuni si un pahar de irish cream sau limonada (asa ca va rog lasati putin dietele
)
Multumesc din suflet de urarari: Paula, Rodi, Crispro, Bumblebee, Georgia, Eladea, ochidut, baby78, pufescu, tina, crissy, ooana, palomina, lalala, lauri_ca Va multumesc si pentru mesajele de pe FB 
Aniversarea asta este intr-adevar speciala, ma simt foarte implinita ca il am pe puiul meu langa mine, care apropo, a dormit toata noaptea fara trezire, a fost cuminte la balaceala, deci mi-a facut cele mai pretioase cadouri
Si mai e speciala pentru ca am primit cele mai multe urari, pentru ca va am alaturi si pe voi, prietenele mele dragi. Un
pentru fiecare!
Natali, Andrei, Bogdan 
N-am mai citit nimic din urma de 2 zile, maine iesim la un gratar cu prietenii sa sarbatorim, o sa am ce recupera duminica ![]()
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
pufescu spune:
gagici de ior,noi suntem in curs de ambalare,nu stiu exact cand ajung ca ma mai opresc intr-un loc cu treaba...in principiu cam intr-o ora daca auziti un pitic tipand de incantare pe la leagane/tobogane/cumpene/ciuperci care se invart sunt sanse mari sa fie al meu :))
crissteo spune:
Multumesc pentru raspunsuri. Acum ne-am intors si noi, am fost cu Albert sa-l iau pe Teo de la gradi si ne-am oprit in parc la joaca cu colegii lui de gradi pana ne-a gonit ploaia. Albert e foarte vesel si rasfatatul colegilor de gradi ai lui Teo.
Acum tre sa caut o poezie pe care a invatat-o azi Teo, nu o mai stie pe toata si se enerveaza ca el a uitat-o si vrea sa mi-o spuna, apoi fac baie baietilor si sa-i pun la somn. Iar ne prinde 9 jumate.
Noapte usoara.
ochidut spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 deci in weekend cam pe cand sunteti pe acolo? sunt nr voastre pe contrul comun? pufescu, alice, ochidut? ![]() |
da, parca era acolo nr.meu.
w/end asta nu, ca suntem la munte, dar celalalt ramenm in buc, asa ca daca e frumos, cu mare placere ne vedem
de Larisa Ioana 24.06.2010