Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (131)
Raspunsuri - Pagina 11
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui michelle1981
************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) |
da da tu ai fost prima
Matei - luna a 10-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
princess spune:
Crissy,la recomandarea pediatrei, pentru rau de masina eu am folosit pentru Rares www.pcfarm.ro/prospect.php?id=3561" target="_blank">asta si a fost eficient (eu i-am dat o singura pastiluta inainte de plecare cu o ora, dizolvata in apa).
Pentru problemele urinare incearca si www.pcfarm.ro/produs/2842/Urinal-Hot-Drink" target="_blank">asta, insa daca ar fi vorba de infectie urinara sigur trebuie tratament cu antibiotic, conform antibiogramei.
La copilasii mici, infectia urinara este o treaba ceva mai complicata, in sensul ca poate exista acel reflux vezico-uretral (nu stiu sigur daca asa se numeste). Numai medicul pediatru poate spune cu exactitate daca este nevoie de investigatii suplimentare pt a evidentia acest diagnostic.
La opt luni, Rares a avut infectie urinara. Pediatra ne-a pus sa facem analizele pentru urina deoarece piticul nu papa prea bine si luase putin in greutate. Dupa tratamentul cu antibiotic, in fiecare luna am repetat analizele, iar dupa varsta de un an am repetat la 3 luni. La 2 ani a facut din nou infectie, dupa un concediu la mare (in Romania), probabil luata din baia hotelului unde am fost cazati. De atunci, invatare de minte si indiferent de cate stele are hotelul, in momentul in care am intrat in camera, facem curatenie generala - poate sunt eu maniaca, dar ma simt mai linistita asa.
Dupa acest episod, nu s-a mai intamplat sa faca infectie urinara, insa analizele la urina le repetam regulat, la 6 luni, chiar si acum la varsta de aproape 5 ani.
Si eu ma incadrez in categoria femeilor care fac dese cistite (nu intotdeauna mi-a iesit infectie la analize, insa simptomele au existat - usturime, urinari dese, uneori cu sange). Am folosit cu succes produse naturiste - Urinal Akut, Urogen, Renostim si ceai Diurosept. De cand l-am nascut pe Denis, am facut de doua ori infectie cu Klebsiella, luata din maternitate,asa banuiesc, desi am dat o carutae bani ca sa stau in conditii decente, la o rezerva cu plata, intr-un spital de stat, din pacate. Am facut tratament cu antibiotic si s-a rezolvat. Acum sper sa nu recidiveze.
In alta ordine de idei, ne laudam si noi cu primul dintisor, care s-a lasat tare asteptat. Ieri a fost veselie mare in casa in momentul in care Rares a descoperit coltisorul la gingia lui Denisuc. Pe el l-a lasat sa pipaie cu degetelul in gurita, pe mami, nu. Exista deja o complicitate intre cei doi fratiori .
Pup cu drag mamici si delfinasi draguti!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006 si DENIS GABRIEL - 5 august 2010
RARES
DENIS
POZE
eladea2005 spune:
gabitza, mersi de raspuns...o sa-mi comand si eu un stick...
PS-acum citeam si de produsele BIONSEN...cica sunt fara aluminiu si sunt bio...
oana, felicitari pt dintuc!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
baby78 spune:
Daria-Cristina de ramonasin
Radu de Puiutz mic
Albert Simon de Crissteo
Maeva Caterina de Raluk31
Tudor Stefan de babiela
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
Diana_Eva spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby78 Daria-Cristina de ramonasin Radu de Puiutz mic Albert Simon de Crissteo Maeva Caterina de Raluk31 Tudor Stefan de babiela Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010 |
Sper ca mai primiti uratori. La multi ani si de la noi!!!!
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
michelle1981 spune:
Daria-Cristina de ramonasin
Radu de Puiutz mic
Albert Simon de Crissteo
Maeva Caterina de Raluk31
Tudor Stefan de babiela
lala - primit mailul
princess - felicitari pt dintoc
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui princess In alta ordine de idei, ne laudam si noi cu primul dintisor, care s-a lasat tare asteptat. Ieri a fost veselie mare in casa in momentul in care Rares a descoperit coltisorul la gingia lui Denisuc. Pe el l-a lasat sa pipaie cu degetelul in gurita, pe mami, nu. Exista deja o complicitate intre cei doi fratiori . |
felicitari pentru nș1!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
ochidut spune:
Ioiii tu cat scrieti
Intrebare: De care pasaport ati facut copilului? Normal - valabil 1 an sau electronic - valabil 3 ani?
M-a sunat Paul dezorientat ca exista 2 tipuri de pasapoarte si nu stie ce taxa sa plateasca.
de Larisa Ioana 24.06.2010
Diana_Eva spune:
Michelle - Aveam cam 20 de ani si ma chinuiau cistitele de cand lumea. Efectiv m-a internat ambulator ( ma duceam zilnic dimineata la diverse investigatii),dupa ce s-a lamurit mi-a dat un tratament potrivit, in plus a si verificat daca a avut efect. Apropo trebuia sa refac urografia dar daca nu am mai facut am uitat.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
saddie spune:
ochidut - pt copil cel pe trei ani, tocmai am facut noi. Cel pe un an se considera pasaport temporar