Scurgere maronie

Scurgere maronie | Autor: rodicaosoian

Link direct la acest mesaj

Ieri am vazut pe chilotelul fetitei mele ceva maroniu deschis,Sarah are 2 ani si 5 luni.M-am speriat ingrojitor,iam schimbat chilotelul si dupa cateva ore cand m-am uitat era iarasi o pata morou deschis.Aseara i-am facut baiata si am pus si putin musetel in cadita si astazi se pare ca nu mai este nimic.
As vrea sa precizez ca a luat Omnicef 10 zile si numai dumineca dim.am terminat tratamentu,oare poate sa fie antibioticul cauza?
nu cred ca ar avea ceva"obiecte"prin vagin,fetita sta numai cu mine si nu o las singura deloc
ma gandesc la ceva infectie urinara?ceva bacterie?de la sapun?(o spal cu acelasi sapun)
stiu ca am schimbat detergentul de vreo 3 saptamani in urma
Va rog,daca ati patit asa sa imi spuneti si mie,si promit ca vin cu un raspuns de la doctor(poate asa putem ajuta si pe late mamici)
multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

Am fost la medic si cica sa lovit.Cand am ajuns acolo mi-am amintit in cu o zi in urma a avut un partener de joaca in vizizta si s-au dus in camera cu jucarii si ei ii place sa se bage in cutia cu jucarii,cutia este destul de inalta si nu trece usor,chiar am vazut-o cand statea cu un picior in cutie iar cu unul afara,se chinuia sa treaca si celalant piciorus.De atunci nu a mai avut nimic pe chilotel,doctorita zice ca se vindeca destul de repede,iar asta este riscul la fetite ca se lovesc destul de usor,chiar si pe bicicleta.
Sa auzim numai de bine!!

Mergi la inceput