Strugurasi de Sept-Oct 2011 (53)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

oana, trebuie sa ne intoarcem cu vesti bune.

bai, eu nu mai suport, e a treia zi in care mi-e rau si ziua.
aseara mi-a fost foarteeee rau. cum nu mi-a mai fost de prin trimestru I.
of

19+ cu

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Eu am intrebat de rochita.Si chiar te rog sa pui poze .

23+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

alayna din cate stiu eu sangerarile nazale apar datorita fluxului crescut de sange din corpul gravidei. mie nu mi-a curs sange din nas, am doar mereu coji sangerii in nas, sau cel mult cand suflu nasu apar pe servetel si cateva vinisoare de sange.

nici mie nu mi-a recomandat nici o vitamina doctorita la inceput, doar acid folic pana in saptamana a 13-a. dupa un timp am luat elevit si dupa ce a iesit la analizele la sange o usoara anemie am luat si supliment de fier. daca tu ai analizele la sange bune nu ai de ce sa te ingrijorezi ca nu iei supliment - doctorul a considerat canu iti sunt necesare.

Lori 24+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Eu stiam ca sangerarile nazale au de-a face cu lipsa fierului, dar tocmai am citit ca-s relationate cu lipsa vitaminei C(si cu cresterea volumului de sange evident)

Oooof May, nu ma crezi dar aseara cand eram cu capu'n buda ma gandeam la tinenu mai dureaza mult, o sa vezi...

Tinem pumnii la cine are eco zilele astea

16+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Gata,m-am intors acasa. Baietii mei dorm neintorsi,au fost cuminti cat am fost plecata.
Racheel hai mai ca nitica barfa"ca intre fete" nu strica niciodata.
Dbunny deci pana la urma s-a adeverit previziunea la nu stiu ce seismolog amator de demult? Bine ca sunteti bine . Ee, Paul de obicei mananca omleta,dar azi nu a vrut.Ouale fierte ii plac,dar sa le manance singur,sa nu ii dau eu sa muste.
Michella bine ai venit intre noi,te asteptam mai des. Nici eu nu am iesit cu Paul cand a fost bolnavior decat departe de alti copii,tocmai ca sa nu imparta virusi la toata lumea. Ocoleste si tu cat poti copilasul, na,ce sa zic... E aiurea ca nu o fi avut cu cine sa il lase acasa,dar la voi nu s-a gandit ca puteti lua?

Pinkisor bine ai venit ,sarcina usoaa in continuare.
Legat de vergeturi si creme, si hidratarea din interior e foarte importanta,asa ca trebuie sa tinem cont si sa bem destule lichide,nu doar sa dam cu creme si uleiuri. Si mai conteaza si genetica,ca daca ea nu ne ajuta putem sa pompam creme si apa in noi ca tot degeaba. Eu ma dau cand imi amintesc cu o lotiune cu menta, scortisoara si ulei de masline. Dar nu faceti ca mine,ca cica e contraindicata scortisoara. Si beau multe lichide. De la prima sarcina nu am decat 4 vergeturi,doua pe stanga,doua pe dreapta,pe linia elasticului de la chilot.

Rallu ce sperietura ,bine ca nu s-a adeverit. Cum naiba sa aproximeze gresit?Pai ecografiile ce spuneau? Ca daca unei femei ii vine menstruatia peste sarcina 3 luni, nu iau in considerare ultima menstruatie,nu?

Natalia snitelele le poti face si in cuptor,ca sa nu mai prajesti la ele . Eu dau carnita prin faina-ou-pesmet ,le pun in tava pe hartie de copt,unsa cu ulei,si le dau la cuptor. Cand se rumenesc le intorc si pe partea cealala si gata. Si chiftelele le fac la fel. La mine stomacul are ororare de prajit,si se revolta tare,ma doare zile in sir dupa .

Iris ,lasa gandurile,nu esti singura care nu inghite pilule,mai sunt si eu pe aici. Eu nu iau nici o vitamina,si de no spa nu am avut nevoie-slava domnului!

Alayna nu stiu daca doarme,banuiesc ca da,dar miscarile de care zici tu le simt si eu uneori,maiales dimineata. Ma trezeste pentru balet pe la 4-5 ,apoi facem nani la loc. Papanasi zici? Si nu bagi o reteta? Ca si eu faceam inainte,si imi ieseau tot ca la restaurant,ca acolo am invatat sa fac,dar am uitat reteta,si din amintirile mele nici oreteta de pe net nu e aia.

Lore ce are ai fost cu pizza ... Cred ca piggy ar trebui sa fie si nickul meu,nu va zic cat am mancat aseara...

May ,nu stiu cum sa te imbarbatez ...

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 23+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

da , vit c este buna pt orice fel de sangerari

_

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

lali cica ala desteptu de a prezis cutremurul , a prezis in italia , dar se pare ca e gresit tara

_

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Dbunny, la ce te gandesti si tu in situatia aia
merci, Lali si seidana pt mai devreme.

eu am pofta de o varza calita cu chorizo. ma tot gandesc daca merita efortulsa merg sa-mi cumpar ce trebe si sa gatesc daca mi-e rau... mi-e ca o dau la rate si ma chinui degeaba...

19+ cu

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

lali, mercic de primire! o idee foarte buna cea cu sinitelele in tava, cred ca dureaza si mai putin timp sa le faci! sigur am sa incerc! (colega, putea bine mersi sa ramana acasa sefa ar fi inteles, asta-i baiul, dar a venit la munca, ca "nu s-a inteles cu cel mic". in fine, mai am jumatate de ora si plec acasa, in biroul acela oricum nu am mai coborat deloc azi ..... a trecut)

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Loredanar, mi-ai facut pofta de pizza ,in primele 3 luni de sarcina mancam 2 ori / saptamana (aproape ) pizza ,eram client fidel al Pizzei Hut Preferata mea era cu multe branzeturi ,imi era frica atunci ba ca e telemea,ba ca nu stiu ce branza si nu e pasteurizata ,ba ca nu stiu ce e si uite multumesc lui Dumnezeu n-am patit nimic pana acum ,singura parte rea e ca am luat vreo 4 kg in acea perioada ,dar nu-mi pare rau,mi-am facut de cap si mi-a placut
Apropo de cas,am mai zis am papat de am spart de Paste si sunt ok !
Daca toate papam mult si ne place nick-ul Piggy,eu zic sa-l impartim, Piggy 1 ,Piggy 2, Piggy 3 etc

Oana, foarte interesant ce spui tu ,ce mult doarme bebe .Doarme aprox 20 ore pana in luna a 9 ? Ce curioasa mai sunt

Jade si mie mi s-a mai intamplat sa ma trezesc cu sange uscat in nas ,dar azi a fost prea de tot,m-am speriat foarte tare de acel jet . Sotul era atat de speriat ca isi trasese hainele pe el intr-o secunda ca-n armata sa mergem la spital

Lali,reteta am luat-o de pe un blog ,al Gabei Cara ,sper ca nu fac reclama

Ce alimente sunt bogate in fier? Ca alea in vitamina C le mai nimeresc eu

19+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput