Strugurasi de Sept-Oct 2011 (53)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Racheel a mea are 576 g si mi-a zis ca e mai mare cu o saptamana.

23+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Rachel - subscriu la ce zic fetele...n-ai de ce sa te ingrijorezi...sunt medici atat de versati in ecografii incat arunca o privire pe imagine si daca ceva i se pare "anormal" masoara, daca nu nu, in rest fac doar masuratorile care le sunt necesare sa faca raporturile care indica normalitatea...asa am iesit si eu de la al meu , in 10 min, dar am incredere ca a masurat tot ce era esential.

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 23 sapt + cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel
.Dupa calculele mele am 23 s si 5 zile, dar eu stiu...Are 540 gr O fi bine?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 23+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Cam asa apare in tabelul de pe prima pagina

23 weeks --28.9 cm ---501 grams

Deci ai o grasunica acolo in burtica

19+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Am cam bulit mesajul de mai sus Rachel,nu stiu daca intelegi ceva

Nici controlul la mine nu tine mult,ci 5-7 minute imediat il masoara,mareste imaginile pe acolo pac pac si bye bye

19+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Rach.. imi esti asa de draga asa de tare semanan.. parca ma vad pe mine acu 2 sapt cand intrebam in stanga si-n dreapta .. disperata oarecum ca nu pricepeam nimik.. acu ma distrez de nu mai pot.. ma uit pe hartiile celor 2 dr care i-am consultat la interval de 4 zile.. unul imi zice la masuratori BPD 53 si FL 35, dupa 4 zile era BPD 52.2 si FL 40.. deci conteaza f mult aparatul si mana dr.. dar daca nu a semnalat nici unul nici o pb.. inseamna ca e bine..

Papica mea e gata.. va invit la masa..

23+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu-24 spune:

Buna,
Imi cer scuze ca am cam tras chiulul in ultima vreme...dar vreau sa va rog sa imi treceti si mie la pagina de start numele doctorului cu care nasc si spitalul va rog frumos....dr. Pop Ciprian Began-Spitalul Elias. Va multumesc anticipat! Va pup si sa auzim de bine:D

[url=http://www.pregnology.com/pregnancy/09/22/2011]www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/09/22/2011.png" border="0">[/url][url=http://www.pregnology.com]Make a pregnancy ticker[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Fetele ce inseamna clinical age si us age?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 23+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

varsta clinica si varsta de la ecograf

mi-e rau

19+ cu

zebraroz.ro

Mergi la inceput

May

Varsta clinica 23 s si 4 z dupa ecograf 23s deci este mai mica cu 4 zile.

Mergi la inceput

Fetele,am fost la medicul de familie sa-mi iau trimitere catre gineco pentru a-mi prelungi concediul si ce credeti?Mi-a mai dat o trimitere catre cardiologie, si mi-a si facut programare pentru luni sa ma dava un cardiolog ca inima mea a luat-o razna.Rad eu dar nu este rasul meu

Mi-a zis ca la femeile gravide cresc bataile inimii(asta stiam si io) dar la mine au crescut prea mult.A numarat 112 si mi-a zis ca in sarcina normal ar fi pana in 100.

Am incredere in inimioara mea ca este bine.ce naiba ca sunt tinerica sa am astfel de probleme.Zic si io

Mergi la inceput