Strugurasi de Sept-Oct 2011 (53)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

seidana , da , f usor de facut
dar de care smantana sa pun ?
din aia de gatit ?

_

21 +

tipa a pus smantana normala.. casa buna.. dar cred ca cea de gatit ar fi mult mai buna..

23+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

am inteles , merci seidana

mai astept si alte retete daca se poate , eventual fara carne

_

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

am inteles , merci seidana

mai astept si alte retete daca se poate , eventual fara carne

_

21 +

sorry alta nu stiu ca nu imi plac pastele cu sos alb.. mai erau si alea carbonara , dar nu iti dau reteta ca mie mi-a fost greata 3 zile dupa ele..

23+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Acum am citit cel mai emotionant articol despre legatura dintre o mama si copilul ei :

http://www.reclamamascataatentie/nastere/pregatire-nastere/Impreuna-cu-copilul-inainte-si-dupa-nastere-a2114.html

Sper sa va placa!

Oana 20+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

daca ma crezi , nici mie cred ca nu mi plac , n am mancat viata mea
mereu am fugit de ele , doar cu sos rosu mananc
dar am vazut la tv si m a palit o pofta nebuna

_

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Fetelor fiecare dr cu metoda lui.
Dr. la care am fost eu era tanar pana in 35 de ani dar mi s-a parut f. bazat si atent.Pe mine chiar m-a chinuit, in sensul ca a tot miscat el pe acolo sa prinda si aia si aia.
Si a inceput de la talpi cu degetele, numarate si analizate, iar la inima si cap analizate mult si pe toate partile.
Dar eu zic ca n-are rost sa mai vb asta.
Chiar daca fereasca d-zeu gasea ceva oricum n-avem ce sa mai facem acum.Asa ca mergem cu d-zeu inainte .

23+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Acum am citit cel mai emotionant articol despre legatura dintre o mama si copilul ei :

http://www.reclamamascataatentie/nastere/pregatire-nastere/Impreuna-cu-copilul-inainte-si-dupa-nastere-a2114.html

Sper sa va placa!

Oana 20+

Edit: in loc de reclama mascata ...puneti "copilulpunctro"

Oana 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Seidana, mai nici asta nu mi-a zis.Doar ca LF corespunde 23 de saptamani si DBP 55,6mm la fel corespunde 23 saptamani si de zile nu mi-a zis nimic.Dupa calculele mele am 23 s si 5 zile, dar eu stiu...Are 540 gr O fi bine?

Abia astept sa merg la doctora mea Dar pe 1 iuniemerg, de ziua copilului

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 23+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Fetelor fiecare dr cu metoda lui.
Dr. la care am fost eu era tanar pana in 35 de ani dar mi s-a parut f. bazat si atent.Pe mine chiar m-a chinuit, in sensul ca a tot miscat el pe acolo sa prinda si aia si aia.
Si a inceput de la talpi cu degetele, numarate si analizate, iar la inima si cap analizate mult si pe toate partile.
Dar eu zic ca n-are rost sa mai vb asta.
Chiar daca fereasca d-zeu gasea ceva oricum n-avem ce sa mai facem acum.Asa ca mergem cu d-zeu inainte .

23+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Camady ai cea mai mare dreptate ca cei tineri isi dau mai mult interesul.Cel la care am fost eu(la el m-a trimis doctora)are cred ca 60 de ani.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 23+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Racheel, stai linistita ca sunteti bine ! Cu siguranta ai un copil absolut normal la care nu ar fi avut ce sa analizeze 1000 de ore. De asta nici nu a durat si nici nu ti-a semnalata ca ar fi ceva in neregula. Eu in locul tau as fi suuper relaxata !

Oana 20+

Mergi la inceput