Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Fetelor cu pot sa imi pun si eu povestea nasterii????? Cum se face sa pun si eu un titlu???/ Intelegeti ce spun, nu?

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

andra mea cred ca a luat vreun somnifer..aseara a dormit de la 11 la 9 dimineata..iar acum de azi dimineata de pe la 11 si inca mai doarme..ce-o fi asta ? cred ca ma duc s-o trezesc desi n-am facut niciodata asta pana acum..

mami de 2 prichindei

super sa o tina tot asa cu programul de noapte

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui djlaura01

fetelor care stiti eferalganul sirop da stare de somnolenta?ca fata mea doarme de azi dimineata intruna se trezeste doar sa manance si doarme iar ,parca mie frica ptr ca ea nu dormea atat sinu dormea decat daca o leganam pe picioare iar acum mananca si adoarme instantaneu

_
MAMI DE DARIA ANA-MARIA CARE ARE 1 LUNA 1 SAPTAMANA SI 6 ZILE

mai mult ca sigur doarme din cauza racelii. Pupici sa-i treaca repede

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Bebele meu scump doarme linistit si a trecut cu brio de 3 ore jumatate de cand a papat ....deci, progresam!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

felicitari! Multumesc pentru soarele rezervat !

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlexinaA

Hello

Sunt iar fericita ca printesica mea a dormit de la 22 la 3 Doamne ce bine e sa formi atatea ore legata :) sunt fresh!
Am vrut sa ies azi, dar mi-a fost frica de ploaie..asa ca am zacut in casica. Poate iesim mai tarziu.

Vreau si eu masaj :) ma pun pe treaba desi stiu ca ma va durea. Eu mai am 1 kg de dat jos si ajung la greutatea initiala....ma rog, nici aia nu e de balerina dar ma pun pe slabit acus!
Roxy - vreau si eu bere acum, din cate stiu e buna si pt laptic dar aia fara alcool! eu vreau una cu alcool :)))
Ama - la multe luniteee! sa cresteti mari si sa fiti sanatoase.

Astazi sotul s-a dus sa ridice certif de nastere dar nu stiuu daca a reusit sa-l ia ca cik era ditai coada. ce porcarie la sect 1!!!

va pup pe toate

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

mare porcarie si noi l-am luat dupa mai bine de 1 luna si jumatate
Parca nm-as baga si eu cu voi la o bere..asa ca sa fac in ciuda regimului

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

buna apar si eu dupa mult timp dar nu stiu cum faceti voi k eu nu am timp de stat pe net.

Strumpy si eu am patit asa cu scutecele de la haggis nu sunt prea bune sa vezi ce am patit la botez am puso in scoica si saraca a facut kk si cu scutecele astea mi-a patat si bodyul si ciorapei iese pe langa si eu am grija sa scot marginile in afara, acum folosesc pampers si nu mai patesc asa.
Bun venit ana_2010

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna fetele, multumesc pt sfaturile legate de iesitul la plimbare . Astazi am stat pe afara de la 13 pana la 16 si ceva .
Acum mai am o chestie pe care vreau sa o discut cu voi. Luca adoarme foarte greu dupa baie. Desi la baie e cuminte, nu plange, si oricum nu dureaza mult, 5-7 minute, cam asa cred. Apoi ii dau sa manance si mananca cu greu, incet, se maraie, si nu-l ia somnul. Ii fac baie intre 8.30 si 9 seara, si apoi mananca pana pe la 10 fara ceva, iar de adormit nu adoarme decat pe la 11, sau mai tarziu.

M-am hotarat in seara asta sa nu-i fac baie, dar mi-e teama ca daca nu-i fac baie, nu mai doarme bine la noapte. Noi noaptea nu avem asa mari probleme. Se trezeste la 3 ore, mananca si adoarme imediat. Acum sa vad la noapte cum va fi daca nu-i fac baie. Poate imi sta treaz, sau plange ca nu stiu ce ma fac...

Mai sunt mamici care fac baie bebelusului o zi da, una nu? M-ar interesa daca influenteaza cu ceva somnul de noapte. Si oare de ce nu adoarme el dupa baie? Mai pateste cineva asa?

Multam mult pt raspunsuri, va pup!

Mami fericita!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Luca are aproape 1 luna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Buna fetele, multumesc pt sfaturile legate de iesitul la plimbare . Astazi am stat pe afara de la 13 pana la 16 si ceva .
Acum mai am o chestie pe care vreau sa o discut cu voi. Luca adoarme foarte greu dupa baie. Desi la baie e cuminte, nu plange, si oricum nu dureaza mult, 5-7 minute, cam asa cred. Apoi ii dau sa manance si mananca cu greu, incet, se maraie, si nu-l ia somnul. Ii fac baie intre 8.30 si 9 seara, si apoi mananca pana pe la 10 fara ceva, iar de adormit nu adoarme decat pe la 11, sau mai tarziu.

M-am hotarat in seara asta sa nu-i fac baie, dar mi-e teama ca daca nu-i fac baie, nu mai doarme bine la noapte. Noi noaptea nu avem asa mari probleme. Se trezeste la 3 ore, mananca si adoarme imediat. Acum sa vad la noapte cum va fi daca nu-i fac baie. Poate imi sta treaz, sau plange ca nu stiu ce ma fac...

Mai sunt mamici care fac baie bebelusului o zi da, una nu? M-ar interesa daca influenteaza cu ceva somnul de noapte. Si oare de ce nu adoarme el dupa baie? Mai pateste cineva asa?

Multam mult pt raspunsuri, va pup!

Mami fericita!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Luca are aproape 1 luna!

Eu am patit asa, baia il agita,nu il lua somnul, acum se pare ca nu mai este asa, s-a schimbat situatia.. Acum sa vad cat imi doarme si mie. Incearca si o zi da una ba, sa vezi ce iese.

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna seara mamici scumpe!!!

Noi doar ce am venit de la plimbare...Nu am fost prea inspirata cand am iesit ca am luat o bluzita pe mine si am murit de cald...si am vrut sa ies in tricou, dar sotul a zis ca bate vantul.

Andreea, ce printisor frumos si cumintel ai tu acolo! Sunteti tare superbi toti...!

Ana_2010, bine ai venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Roxy
, ce scumpica este Anastasia in ultima poza atasata....draga de ea ce-i mai place in masina...mai stiu si pe altii.

Mergi la inceput