Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza
Stefana,ce botic scumpic are Tudorel, sa il papi nu alta dar de ce i-ai pus bentita aia pe cap, vrei fetita ? sa ii lasi parul lung sa ii pui si clamite glumesc e comic tare cu aia pe cap

Strumphy, ii pun bentita cand aerisesc prin casa si e putin curent, ca sa nu-i pun caciulita. Sau afara, cand bate vantul dar e cald. Prefer sa-i acopar urechiusele, ca ma tem de otita. Mie mi-e tare drag asa, iti dai seama ca-l pap mereu SI chiar vreau sa-i las parul lung, sper sa aiba zulufei. Asa-mi plac baieteii cu parul lung...

Am fost la plimbare si ne-a prins o ploaie... Am pus husa pe carut, dar mi-am dat seama ca habar n-am cum se pune, asa ca mai mult am tinut-o cu mana sa n-o ia vantul si ne-am adapostit.

Stef si bebu Tudor Stefan (24.03.2011)

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

ama si a mea face la fe, deci don`t worry, be happy

miki, deci nu-s singura care se lupta cu tzatza-n vant se spune ca dupa o luna de zile sunt mai slabe sansele ca bebe sa refuze sanul, prima luna e mai critica

roxy, si eu m-am gandit ca o doare burtica ca se tot screme si se strange si o calmez putin daca o mangai pe burtica si ii vorbesc a cazut lata, a tras ca lumea din san acum numa 20 min si apoi a adormit, nu a mai facut circ, a fost linistita de data asta , apoi alte 30 min am tras eu de ea sa mai molfaie ca dupa ea ar fi dormit acum doarme si m-a luat si pe mine un somn de nu vad bine, cred ca bag si eu juma de ora de nani si apoi iesim afara mai pe seara ,... acum mi-e mila sa o trezesc sa o scot afara

ana_2010, o sa te trec eu in listuta acum sa ne spui si data ta de nastere sa stim cand te uram hai mai scrie repede cateva mesaje ca mai ai pana la 10 , acum esti abia la 7 ...mai spune-ne de voi, de tine, de bebe.. cum e, cum creste... de ce s-a nascut asa prematur ? cum a fost dupa nastere? cat ati stat in spital ? de astea... sa ne cunoastem

ma duc sa fac si eu un nani mic, dar inainte o sa ma loghez sa o trec pe ana pe prima pagina

see you laters

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Andreea, sa va fie de bine crestinarea! Sunteti niste frumosi!
Si eu tot in marinar vreau sa-l imbrac la botez, ca tati e pasionat. Sunt in cautari de costumas. Tu de unde l-ai luat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

mandreac, f fumoase pozele sunteti superbi toti trei

tortul a fost de la cofetaria care ne-ai recomandat-o ?

mami de 2 prichindei

Da Miki, de acolo a fost tortul. Multumim frumos pentru complimente, ma faci sa rosesc.

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Stefana

Andreea, sa va fie de bine crestinarea! Sunteti niste frumosi!
Si eu tot in marinar vreau sa-l imbrac la botez, ca tati e pasionat. Sunt in cautari de costumas. Tu de unde l-ai luat?

Multumim din suflet. In ambele costumase a fost imbracat de nasa, asa ca nu am idee.

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Strumphy

mami de Natalia - 11.04.2011

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragele mele,
m-am mai linistit. Si datorita voua, si datorita faptului ca mi-am dat seama ca am luat-o pe aratura daca ma plang, fiindca totusi noaptea doarme legat cate 4 ore, apoi iar 4 ore, iar acum speram sa se trezeasca dupa ce a dormit vreo 3 ore (radem ca doarme bine ziua ca sa se joace noaptea ). Chiar e pacat de Dumnezeu sa ma plang cu un bebe care nu plange decat un pic la foame, fara colici, fara nervi... Ehehe, asa e omul ...

Andreea, Roxy, AlinaN, am vazut poze frumoase de la botezuri, bebei dulci, torturi faine, mamici aratoase!
Strumpfi, si bebele meu face la unele alaptaturi figuri din astea, cu joaca si agitatie pe langa sfarc... Nu cred ca inseamna mare lucru, daca atatia bebei fac asa, desi uneori si eu ma strsez ca poate nu e destul laptic si de-aia . Tu acum ii dai doar LM sau mai si alternezi cu LP?

Am fost la gineco la controlul de 6 saptamani, totul ok. La 1 an avem liber sa ma facem un bebe (eeee, macar dac-ar fi asa simplu, as mai face si doi...)

Va imbratisez si multumesc ca sunteti alaturi!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Citat:
citat din mesajul lui ama22

fetelor bebeii vostri gem, se screm, plang in somn? sa imi fac griji?

mami de Natalia - 11.04.2011

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

a mea se screme si geme mereu....cred ca e de la burtica. insa de plans f rara. Asta depinde insa de fiecare copil in parte zic eu.

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Fetelor ai bebelin mea se lupta cu biberonul de fiecare data...scoate tot felul de sunete si geme si se gheia o pauzaste si tot asa...e o intreaga aventura cateodata. Zic ca sigur e de la burtica. Si eu procedez la fel...iau o pauza sa o calmez si apoi continuam.

Am fost afara si a fost super bine!

O seara linistita cu cei mici va doresc :)

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Strumfy..eu il tin cu caciulita caci mi se pare frumusel cu caciulita...
Il mai tin si cu capul gol dar nu foarte mult..mai ales de cand cu mucii..imi este teama sa nu aibe probleme cu urechiusele..stiu ca se recomanda sa ii ti u capul gol,sper sa-mi fac curaj sa il tin si eu...

Eu sunt mai sensibiloasa si cred ca sunt si panicoasa sa nu raceasca sau ceva de genul....

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput