Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_2010 spune:

Strumph

Mami de Radu Andrei - 16.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

eu am baut o bere acum 2 zile si era sa cad sub masa

Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011

_
MAMI DE DARIA ANA-MARIA CARE ARE 1 LUNA 1 SAPTAMANA SI 6 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Micky, ai trezit fetita pana la urma?

Andreea,, intra te rog si sp cum a fost la botez, cum s-a comportat minunea voastra?Cum te-ai dantuit?...pooozeee

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Am intrat la capitolul trecut si copiez ce am scris acolo si aici. Am pus si poze.

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Ce faceti mamicilor?

Nu am timp sa va scriu, am pus poze de la botez si cum am timp intru sa vad ce ati mai facut. Va pup pe toate fara exceptie. Plange bebe trebuie sa fug

Am revenit, bebe Rares a adormit si acum sa va povestesc de la botez. A fost f frumos, slujba la biserica a fost minunata, la biserica la care am mers si la nunta si anume, Ilie Gorgani, se boteaza un singur copil, ceea ce mi-a placut enorm. Evident bebe a fost bagat bine de tot in apa de 3 ori, am rugat eu preotul sa nu faca asa pentru ca era f mucios, dar mi-a zis ca asa se boteaza in stil ortodox si ce sa mai, nu am mai spus nimic. A plans bebe, dar nu f rau, am avut si ceai si suzeta la mine, ca imi era mila sa il las sa planga. La restaurant a fost f bine, eu eram super obosita ca nu dormisem deloc in ultimele nopti, dar a trecut cu bine totul. Ursitoarele au fost f dragute, m-a emotionat mult acel moment.

Cam atat am avut sa va povestesc.

Va pup pe toate fara exceptie si sper ca sunteti bine. Ma duc sa mai scriu si eu la povestea nasterii, daca tot am acest ragaz, ca apoi nu stiu daca mai apuc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Micky, ai trezit fetita pana la urma?

Andreea,, intra te rog si sp cum a fost la botez, cum s-a comportat minunea voastra?Cum te-ai dantuit?...pooozeee

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

am trezit-o pe la 4 avea deja 5 ore de somn si 7 de la ultima masa..
am mancat niste bomboane cu alcool nu m-am putut abtine ca sunt preferatele mele..or fi de la ele?

Mergi la inceput

Strumphy, Roxy multumim din suflet. Ce stateam eu si tot dadeam refresh la capitolul trecut si mi s-a parut ciudat ca nu a mai scris nimeni si apoi mi-a trecut prin cap sa vad daca nu o fi facut vreun capitol nou.

Pupici dulci tuturor.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Am revenit si eu am avut ceva treaba dupa ce i-am pus burta la cale piscoatei

Roxy iti era dor de mine ? sa-ti trimit o poza sa ma vezi mereu mereu ? a stat piscoata o ora si un pic la san a adormit , ca mereu in ultima vreme si numa nu dadea drumul la sfarc din gurita, am incercat sa trag de el dar ma durea, nu stiu cum face de doarme, molfaie la tzitzi, mai trage laptic din ea si tot nu ii da drumul chit ca are ochii inchisi si doarme e un mister pentru mine , dar deh... ce stiu eu ? are vreo 2- 3 zile de cand se tot agita la san, face ca toate alea, mai exact ca taunci cand mi-a refuzat sanul si nu a mai vrut sa suga, sper sa nu o apuce iar greva si sa nu mai suga ca ma supar rau atata ce s-a mai zvarcolit si plans azi dimineata pe la 8 cand i-am dat sa suga, intoarce capul intr-o parte, tre sa fug dupa ea cu tzatza in vant sa i-o bag la loc plange, se enerveaza, se inroseste la fata si se smiorcaie si gafaie dupa aia cand o prinde si i-o dau ca lumea nu stiu de ce a inceput iar sa faca figuri , sa speram ca isi revine ca mai mult ma chinui asa

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

strumph, sa stii ca si am mea face figuri la supt..cateodata e asa agitata ca nici sa manance nu paote, arunca sanul si tipa si eu iar il bag si tot asa..e un circ masa noastra..si tot imi vine in cap ca s-a obisnuit cu bibe ca pica mai usor..mie frica si mie sa nu mi-l refuze mai ales ca nu-s obisnuita cu asa ceva, vlad l-a preferat mereu desi lui ii dadeam si completare..andrei doar ce i-am dat de vreo 2 opri bibe si hop face figuri..mai ales mai spre final cand ar trebui sa munceasca mai mult..ea tipa..si nu pt ca nu maik e laptic deloc ci pt ca e lenesa ...lasa ca o pun eu la treaba cand mai creste

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

strumphitza pai mi-era dor de tine, normal
hai sa-ti zic o treaba cu papatul piscoatei: fi antena, daca atunci cand ii dai sanul si il refuza si plange inseamna ca o doare burtica, are crampe....eu asa am observat la a mea. si a mea mai face asa la inceputul mesei. ii dau sanul, ea se agita imediat si plange. si atunci nu i-l mai dau. o plimb in brate , o masez pe spate, ii vorbesc in soapta , ea se calmeaza in scurt timp si papa linistita cu toate ca tot mai da putin din picioruse si se mai indoaie de burtica dar papa in continuare.
tu cu cat ii indesi sanul in gurita atunci cand ea este agitata, cu atat mai mult ti-l refuza. las-o pe ea sa-l ia , sa fie linistita si sa vezi ca merge treaba.
ia sa-mi zici daca tine figura.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

da, asa face si andra mea..si mai ales cand o apuca caca in timpul mesei..

Mergi la inceput

mandreac, f fumoase pozele sunteti superbi toti trei

tortul a fost de la cofetaria care ne-ai recomandat-o ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

fetelor bebeii vostri gem, se screm, plang in somn? sa imi fac griji?

mami de Natalia - 11.04.2011

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

Mergi la inceput