Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (6)
Raspunsuri - Pagina 5
strumphitza spune:
Am revenit si eu am avut ceva treaba dupa ce i-am pus burta la cale piscoatei
Roxy iti era dor de mine ? sa-ti trimit o poza sa ma vezi mereu mereu ? a stat piscoata o ora si un pic la san a adormit , ca mereu in ultima vreme si numa nu dadea drumul la sfarc din gurita, am incercat sa trag de el dar ma durea, nu stiu cum face de doarme, molfaie la tzitzi, mai trage laptic din ea si tot nu ii da drumul chit ca are ochii inchisi si doarme e un mister pentru mine , dar deh... ce stiu eu ? are vreo 2- 3 zile de cand se tot agita la san, face ca toate alea, mai exact ca taunci cand mi-a refuzat sanul si nu a mai vrut sa suga, sper sa nu o apuce iar greva si sa nu mai suga ca ma supar rau atata ce s-a mai zvarcolit si plans azi dimineata pe la 8 cand i-am dat sa suga, intoarce capul intr-o parte, tre sa fug dupa ea cu tzatza in vant sa i-o bag la loc plange, se enerveaza, se inroseste la fata si se smiorcaie si gafaie dupa aia cand o prinde si i-o dau ca lumea nu stiu de ce a inceput iar sa faca figuri , sa speram ca isi revine ca mai mult ma chinui asa
Andreea, am vazut pozicile de la botez, superb ! Mi-a placut tare costumasul lui de marinar Tu ai aratat foarte bine, nus e vede ca esti obsoita si nu prea apuci sa dormi Tati e tare mandru acolo de fecior Sa va fie de bine crestinarea si sa va bucure si umple vietile
Stefana,ce botic scumpic are Tudorel, sa il papi nu alta dar de ce i-ai pus bentita aia pe cap, vrei fetita ? sa ii lasi parul lung sa ii pui si clamite glumesc e comic tare cu aia pe cap
Lalely scump scump gangurel a tau dar de ce il tii cu caciulita in casa ? e frig rau la Pitesti ? nu transpira ?? cate grade ai in camera/casa? eu aici am 21-22 si mereu a stat fara caciula si asa o sa si stea mereu, nu numai in casa, dar si pe afara nu-l invata prea sensibil , fii si tu mai zen
Ioana, pletoasa ta cui seamana? mami sau tati, sau amandoi ? scoate fata afara ca nu pateste nimic .. nu mai e asa micuta si nu are nimic daca sta o ora sau poate si doua pe afara la aer... le face foarte bine la bebei aerul curat
Ma duc ca se trezeste piscotel si vrea iar papa, am o fomista nu alta ar sta non stop la san Am cantarit-o azi dimineata , avea 5 kile , deci de la 1 mai pana azi 11 mai , in 10 zile a luat 400 grame ca la 1 mai avea 4.6 kile... samabata face 6 sapt si are deja 5 kile deci in 5 sapt si un pic a luat 1,5 kile de la scaderea fiziologica , am venit din spital cu 3.5 kg , ca s-a nascut cu 3.6, nu a scazut mult atunci, numa 100 grame nu vrea sa scada , pastreaza tot pentru ea , ca doar de aia face kk la 3 zile, asimileaza mai tot si pune pe bulanase si gusita Ia sa ma duc sa caut un centimetru si cand se trezeste de tot sa o masor sa vedem cati cm a luat , s-a nascut cu 56 cm ... destul de inalta , ca doar am gene in familia mea de astia cat plopu`
Zi buna si ne auzim mai pe seara ca s-ar putea sa ies la plimbare dupa ca ii dau sa pape , desi e cam mohorat si eu sunt putin obosita dupa 2 zile, luni si marti, de plimbari multe si lungi si shopping ma cam doare spatele dar strang din dinti si am sa o scot la aer macar 2 ore, ne plimbam prin cartier, sa mai miste si mami fundu ala mare ca poate mai scade
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
AlexinaA spune:
Hello
Sunt iar fericita ca printesica mea a dormit de la 22 la 3 Doamne ce bine e sa formi atatea ore legata :) sunt fresh!
Am vrut sa ies azi, dar mi-a fost frica de ploaie..asa ca am zacut in casica. Poate iesim mai tarziu.
Vreau si eu masaj :) ma pun pe treaba desi stiu ca ma va durea. Eu mai am 1 kg de dat jos si ajung la greutatea initiala....ma rog, nici aia nu e de balerina dar ma pun pe slabit acus!
Roxy - vreau si eu bere acum, din cate stiu e buna si pt laptic dar aia fara alcool! eu vreau una cu alcool :)))
Ama - la multe luniteee! sa cresteti mari si sa fiti sanatoase.
Astazi sotul s-a dus sa ridice certif de nastere dar nu stiuu daca a reusit sa-l ia ca cik era ditai coada. ce porcarie la sect 1!!!
va pup pe toate
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
strumphitza spune:
Inca una si ma duc, piscotel inca doarme deci pot sa mai stau aici la o barfa
Madutza_bra , o sa ii schimb scutecelele, o sa ii cumpar data viitoare cand mai am nevoie de stoc ca acum mai am un bax de 64 de Huggies, o sa ii iau o punga mica cu cativa cu Pampers sa vedem daca o fi mai bun decat huggies. Azi dimineata i-am schimbat scutecul la 5 jumate cand i-am dat de papa, si la 8 jumate s-a trezit foindu-se si sclifosindu-se si nu stiam ce are, cand ma ridic din pat sa vad ce are , o iau si simt ud la mana avea scutecul arhi plin cu pipi , in 3 ore a dat pe afara era asa greu scutecul plin de pishu, cred ca juma de kil are mama un piscotel pisorcos
ana_2010, bun venit la noi!! scrie repede 10 mesaje sa treci de moderare si sa te vedem in timp real ca de nu s-ar putea sa trecem peste mesajele tale si e fata intentie baga repede inca 6-8 mesaje, scrie-ne despre tine si bebe Sa ne lasi datele pentru listuta
Pisuc, imi pare rau ca si-a stricat programul bebe , sa speram ca isi revine curand, cum sper eu sa isi revina Sophia cu suptul ca iar face figuri si face greva Sper ca te mai odihnesti in timpul zilei
Ally, azi ai spor la se vede ca doarme ursuletul tre sa fii fericita ca isi mai distanteaza orele de papa
Gata, am plecat ca tre sa schimb piscotelul de scutec, sigur e plin si acusi da pe afara
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
roxy_s spune:
strumphitza pai mi-era dor de tine, normal
hai sa-ti zic o treaba cu papatul piscoatei: fi antena, daca atunci cand ii dai sanul si il refuza si plange inseamna ca o doare burtica, are crampe....eu asa am observat la a mea. si a mea mai face asa la inceputul mesei. ii dau sanul, ea se agita imediat si plange. si atunci nu i-l mai dau. o plimb in brate , o masez pe spate, ii vorbesc in soapta , ea se calmeaza in scurt timp si papa linistita cu toate ca tot mai da putin din picioruse si se mai indoaie de burtica dar papa in continuare.
tu cu cat ii indesi sanul in gurita atunci cand ea este agitata, cu atat mai mult ti-l refuza. las-o pe ea sa-l ia , sa fie linistita si sa vezi ca merge treaba.
ia sa-mi zici daca tine figura.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
alexina lasa ca aia fara alcool nu-i buna deloc, eu cu alcool beau ca doar cat alcool are.... si nu beau o bere intreaga. zic eu, dar cand ma vad cu ea in fata
atat ce mai beau si eu, bere. si in sarcina am baut afinata, aveam o pofta fantastica de afinata
roxy_s spune:
bebelina mea dulce doarme dusa, tot astept sa se trezeasca sa pape si sa plecam si ea nimic.
mandreeac foarte frumoase pozele, Rares este un scump
ana_2010 spune:
Pentru listuta: Radu Andrei, cezariana, 33 sapt, 2300g, 47 cm, Apgar 9, maternitatea Giulesti
Mami de Radu Andrei - 16.03.2011