Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

mada al meu doarme noaptea intr un body cu maneca lunga si picior. ii pun si paturica peste dar in 15 min maxim se dezveleste cat despre cristi... si eu am facut ceva asemanator cand eram mica, si totusi mai mare ca el doar ca eu luasem oja tot rosie a mamei si am inceput sa desenez peretii, aveam inclinatii artistice

Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011

da, asa mi s-ar parea si mie normal sa o imbrac noaptea, dar ei ii este frig. Voi cate grade aveti in camera?

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Cami suntem bine si ma descurc fara probleme :) cat ma stresam eu inainte de sarcina, ca v-am zapacit si pe voi de cap! :))
si mai sunt si singura cu ea zile in sir ca tati e tot prin strainataturi si e foarte bine. nu zic ca nu obosesc, ca nu mai sufar de somn sau ca apuc sa fac si curatenie, dar ma descurc :) si apoi nu e nimeni sa se planga ca nu am vasele spalate :)))

acum sunt un pic suparata ca iar imi curg tare sanii si sunt mereu toata uda si patata pe haine. si nu pot pleca nicaieri

voi cum sunteti?

mami de Natalia - 11.04.2011

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

eu astazi mi-am facut curaj sa ma duc la coafor...am si emotii ca inca nu stiu ce sa mi fac, ori eternele suvite ori sa ma vopsesc complet...am vorbit cu tipa sa stabilim la fata locului sper sa fie ok...pe luca il las cu tata cateva ore, sper sa decurga totul fara incidene...ma simt si ciudat, e prima oara cand il las cu cineva si ma despart de el..

Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011

distractie placuta la coafor , daca pana acum iti faceai doar suvite blonde, incerca sa te faci acum blonda cu suvite ciocolatii.
Ai incredere ca se va descurca tatal tau cu Luca. E f bine pt psihic sa te deconectezi putin de la treburile de acasa, si sa pleci undeva fara copil.

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Citat:
citat din mesajul lui bulina_mica

da simo si eu il imbrac un pic mai gros ca mine ca el sta nu se misca.. de ex. eu umblu in tricou, pe el nu il imbrac chiar in tricou

Mamica fericita de papushica draga si scumpa, Dorian

corect!

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

fetele, eu citisem (nu mai stiu unde) ca bebelusii tb imbracati cu o haina mai gras decat noi. Totusi unii sunt mai caldurosi, altii mai frigurosi indiferent de intentiile mamei.

Cristi e genul calduros, daca dorm langa el mor de cald, dogoreste ca o soba. Nu l-am infofolit niciodata si nici nu i-am pus fular la gat.
Fatab e genul friguros. De cand am venit acasa tot asa e . Voi cum ii imbracati noaptea pe bebelusi?
Eu fetei ii pun body, sosete plus costumas intreg (pijama) si o invelesc cu patura. Lui cristi ii dadeam doar costumas. Ei am incercat sa-i scot macar sosetele si s-a trezit de frig cu piciorusele reci, reci.
Mie mi se pare ca doarme prea gros imbracata. Ai vostrii cum dorm imbrcati?

Poze

si fata mea dorme la fel: body, sosete grosute si salopetica + paturica. ea are mereu manutele reci :(

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Mada eu in camera am 19-20 grade.

Mergi la inceput

ama, eu stau tot timpul cu tampoane de sani si e ok. Asta e aspectul neplacut in alaptat zi si noapte cu sutien/bustiera pe mine ca sa pot tine tampoanele de san.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

mada in camera lui sunt 22 de grade! pentru gustul meu cam racoare, dar eu sunt defecta iar lui ii e bine. si cand pun mana pe el tot ca soba dogoreste da, sa vedem cum imi iese parul azi, tare curioasa si nerabdatoare sunt...sper sa fie ok, eu ma mai facusem blonda complet odata si imi iesise o culoare asa de pui de gaina dupa 3 zile ma intorceam la coafor sa mi faca iar suvite de data asta ma duc pregatita sa ii arat exact ce culoare vreau si sa mi spuna sincer daca iese sau nu, ca daca nu iese ma fac tot ca pana acum...sa vedem

Mergi la inceput

Madutza la mine nu fac fata nici tampoanele alea :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

alexina majoritatea au manutele si picioarele reci, e ceva normal! nu inseamna ca le e frig! eu am citit ca daca au burtica sau spatele rece, atunci e problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

pup TOATE fetele!
Simo, sanatate mamei tale!
Cami!
Fetelor eu cred ca sunt singura care-si culca copilul doar in pijamalutza si fara paturica... in primele zile am gasit-o cu prosopul tras pe fata si m-am speriat..., iar pediatra de aici si dr mea din ro mi-au spus sa nu-i pun nimic in pat... eu o culc pe spate de cand am venit acasa , nici nu vrea altfel, si mai da laptic afara, oricum ea doarme cum mine in camera si o aud daca se ineaca...
Cami, n-ai un leac babesc pt semnele din nastere...?Are o pata maro sub brat si una vinetie pe picior( eu am aceeasi pata vinetie pe obraz..)

mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput