Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (6)
Raspunsuri - Pagina 17
cami_antonia spune:
miki
si noi mancam destul de rar cand dormim
dar f des
cand suntem treze
mancam chiar si la o ora
dar asta si din cauza ca eu mai am full doar un singur san
stefyyyyyyyyyyyyce ma bucur ca vii in taraaaaaaaaaaaa
vei sta in bucuresti?
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bulina_mica neatza fetele! Sunt foate fericita ca bebele meu doarme de aseara de la 11 fara sa mai pape, o fi ok? Vad ca de 4 zile are asa program, de cand l-am mutat la el in camera si a implinit 12 saptamani Colici inca mai avem dupa-amiaza de pe la 5, nu in fiecare zi, ne trece doar in marsupiu... trebuie sa-mi iau wrap, ca mor de spate cu marsupiu ala... voi aveti, sunteti multumite? cate mese au bebeii de 3 luni alaptati la san? (roxy, madutza-bra, ai nostri sunt de aceeasi varsta si alaptati) Yasmi sa stii ca si nasa mea impreuna cu mine am luat exact acelasi costumash pt bb pt botez, exact la fel ca al vostru...(apropo ca am vazut pozele tu arati super bine, felicitari) Felicitari bebeilor crestinati! Noi vom avea peste o saptamana jumate, ca atunci sarbatorim si 2 ani de la nunta, deci dublu motiv de sarbatorire. Va pup si va urez bebei cat mai sanatoshi si cuminti... Mamica fericita de papushica draga si scumpa, Dorian |
felicitari pentru orele de dormit legate.
Bubulina mea are 6 mese pe zi. La aprox 7-8; 11:00; 13:30; 16:00; 18:00; 21:30.
Daca se amana masa de la 16 cu 1 ora, atunci nu mai cere masa de la 18:00. Pana in ora 20:00 ii mai dau 50-60 ml de ceai baby drink.
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
cami_antonia spune:
simona si lavi la multi ani impreuna alaturi de soti
sa fiti sanatosi si sa va iubiti ca si pana acum
sunteti niste fete super
simona ati stabilit pe ce data puneti botezul pana la urma?
ca eu daca nu am citit nu stiu daca ai zis
multa sanatate mamei tale
offfffffffffff
ce grele sunt aceste momente
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui simonacip si la multi ani lavi pt aniversare..noi facem 15 de cand suntem impreuna, dar pe 17 mai... Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
hai sa ma laud si eu, maine, pe 13 mai, facem 12 ani de cand suntem impreuna
Simo, multa sanatate mamei tale
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
madutza_bra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simonacip
corect! Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
fetele, eu citisem (nu mai stiu unde) ca bebelusii tb imbracati cu o haina mai gras decat noi. Totusi unii sunt mai caldurosi, altii mai frigurosi indiferent de intentiile mamei.
Cristi e genul calduros, daca dorm langa el mor de cald, dogoreste ca o soba. Nu l-am infofolit niciodata si nici nu i-am pus fular la gat.
Fatab e genul friguros. De cand am venit acasa tot asa e . Voi cum ii imbracati noaptea pe bebelusi?
Eu fetei ii pun body, sosete plus costumas intreg (pijama) si o invelesc cu patura. Lui cristi ii dadeam doar costumas. Ei am incercat sa-i scot macar sosetele si s-a trezit de frig cu piciorusele reci, reci.
Mie mi se pare ca doarme prea gros imbracata. Ai vostrii cum dorm imbrcati?
Poze
djlaura01 spune:
buna dimineata mamici si pitici
ana_2010 vezi ca exista ceai baby drink alinan si nu are menta a mea chiar face kk de la el ca si noi aveam probleme cu constipatul
alina.n dr mi-a mai dat ptr pitica un puf ptr nasuc si eferalgan sirop
ptr toate mamicile si toti bebei
_
MAMI DE DARIA ANA-MARIA CARE ARE 1 LUNA 1 SAPTAMANA SI 6 ZILE
cami_antonia spune:
mada la multi ani si oua
si eu la fel le imbrac pe fete la nani
adica asa o imbracam poe antonia
asa o imbrac si pe petra
deosebirea e ca antonia se dezvelea
sau transpiraa
dar petra e ok
nu mi-a transpirat niciodata
in schimb vara le imbrac mai lejer
eu merg pe principiul ca ei nu se misca inca
si de aia
e bine sa fie totusi imbracati
apoi cand incep sa se foiasca
singuri
o las mai dezbracata
sau acum cand e treaza
si da din maini si din picioare o las fara paturica
sa se zbenguie
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui cami_antonia mada neata si tie ce face vorbitorul? noi am facut ca in batrani am baut apa dintr-un clopotel in timpul slujbei de duminica cand se bate clopotul la biserica sub tocul usii din casa si ne-am dat drumul culmea am inceput cu cuvinte grele de la litera P pe care o indragim picior pitic petra mai nou ou deci incepem incercati si voi poate merge de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011) |
cami, la mine sub tocul usii din casa nu se aude nici un clopot. Nu am biserici chiar asa aproape de casa.
Felicitari pentru cuvintele invatate . La noi tot nimic. Am vb si cu pediatra si mi-a spus ca daca nu are nimic la urechiuse (si nu are nici o pb), inseamna ca e doar incapatanat si ca o sa-si dea drumul cand va intra in comunitate - acolo nu-l va intelege nimeni din priviri sau semne.
Poze
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui cami_antonia miki si noi mancam destul de rar cand dormim dar f des cand suntem treze mancam chiar si la o ora dar asta si din cauza ca eu mai am full doar un singur san stefyyyyyyyyyyyyce ma bucur ca vii in taraaaaaaaaaaaa vei sta in bucuresti? de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011) |
cami, sa sti ca si eu la unul din sani am f putin lapte, dar continui sa-i dau si din el, ba chiar o pun la el dimineata cand se fac peste 12 ore de cand a supt din el si tot nu e plin. Trbuie sa insistam. Eu ma tot gandesc ca peste 2 luni incepem diversificarea si atunci va scadea din ce in ce mai mult productia, dar pana atunci tb sa fac totul ca sa-i dau doar san.
Poze