Spiridusi de ianuarie - februarie 2006! (19)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

LMA tuturor celor care poarta numele de Constantin si Elena!

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

LMA celor care se aniverseaza astazi
Noi am fost in parc si la piata si in seara sat iesim la niste prieteni, e un soare si o caldura aici ceva de speriat, sper sa nu se strice vremea pe cand vin ai mei. Eu azi am condus in oras i sin parc dar am mers ca o cizma nu stiu ce naiba am avut inclusiv murit motorul la stop in panta pe iesirea de la autostrada noroc ca sunt in Franta si nu am primit clanxoane ca in Ro nu stiu ce mi(ar fi auzit urechile.
Va doresc un we frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

mai, mai, mai ce liniste pe aici...
Noi am fost in weekend la Monter Truck, unde au fost niste cascadpri germani si au facut tot felul de minuni cu masinile: s-au rotogolit, au trecut prin foc, s-au dat peste cap....era Matei cu gura ca la dentist
De azi am inceput iar inotul si vreau sa va zic ca deja doarme...e atat de obosit dupa 50 de minute de stat in bazin incat nu i-a mai trebuit nici televizor, nici nimic.
O sa incerc sa merg cat mai des cu el la bazin; macar de 3 ori pe saptamana, nu de alta dar intru si eu cu el in abzin, fac si eu miscare si mai dau si eu jos un pic din kilograme.
Maine dimineata ma duc sa-mi fac analizele de sange ca nu prea mi-a fost bine, iar medicului meu nu prea i-a placut ceea ce a azuit, asa ca m-a chemat la analize, ecografie si EKG.
Vedeti ce de noutati am????
Voi pe unde sunteti doamnelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

Buna!!

iuliana de la ce ora mergeti la daimon? noi de la 19 00...veniti sambata la concurs? la ce nivel e matei si cu ce profesor face?

noi suntem binisor..edi cu otita, insa la fel de nazdravan....

multa sanatate tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

hello,

Bumbi dupa 1 an intri si atat de scurt? Sanatate baiatului

Toanca, Matei face cursuri de inot? Noi astazi mergem la piscina si o sa ma interesez de cursuri, vreau sa inceapa neaparat inotul
Giovalinda mai lasa fb-ul ca eram obisnuita sa scrii zilnic aici
Toanca sanatate, sper sa iti iasa bine analizele Poate ai nevoie de magneziu si nu este ceva mai serios.

Eu am ajuns la aproape 68 kg de la 85 anul trecut pe vremea asta.

Merg sa ma pregatesc pt strand ca sa fiu gata cand il aduc pe Angelo de la gradinita.

pup fetele si spiridusii

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Maraki nici pe Fb nu stau, doar ca e deschis...dar nu mai prea am timp de net...si oricum e slaba activitate aici. mergeti la strand deja? ce mai faceti? super ai dat jos doamna. cum faci? ti o dieta sau cum?
Bumbi asa scurta esti?
Edi iar are otita? i-ai recoltat din urechiusa? sa nu aiba ceva streptococ de face asa des? In rest? Sebi?
Iuliana fa analizele si sa ne ti la curent. poate si curele alea de slabire si-au lasat amprenta.

In rest...bine...pe acasa, cu Zumba, cu copiii prin parc....
va si o zi faina sa aveti.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare gagici....am fost la munte ,a fost bine...dar obositor ca ne am cam chefuit

Marakino dar ai slabit nu gluma
Silvii iti e de ajutor soacra...
Giova ...m am uitat la un filmulet..super zumbaasa e ,nici mie nu mi vine sa intru ca nu prea e activitate pe aici
Toanca super ca i place la inopt...o sa incerc si eu cu Stefan dar astept sa se faca mai cald,vreau in aer liber

fug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova am mai scris ce fac Fara sucuri, foarte rar ciorba sau supa, rarut carne de porc, mezeluri, exclus mancat dupa ora 17.00 uneori si 15.00.Mananc putin pt ca ma satur repede. Exclus ciocolata! Inainte mancam una mare din prima.
Cosmi am slabit dar arat nasol la picioare Celulita e in floare si am ramas fara fund Moama si ce fund misto am avut mereu Vad diferenta cand ma imbrac cu pantalonii vechi,stau altfel pe mine. Acum asta e, nu ma duc sa fac parada la strand, merg pt copil S-au dus vremurile cand intorceau barbatii capul dupa mine

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare,
Am fost dimineata si mi-am luat o tona de snage, iar acum astept rezultatele, care vor veni abia joi.
Bumbi, instructorul lui Matei sunt eu ; deja acum inotam numai cu aripioarele.
Mie imi convine asa ca intru si eu in bazin si vreau nu vrea, fac miscare
Noi mergem in jur de ora 18.30, nu avem ora fixa, insa dupa ce terminam cu inotul mai stam un pic in parculetul din fata pana in jur de ora 20.
Poate ne vedem diseara, dar nu stiu cum sa ne recunoastem....
Giova, e posibil ca fie de la curele de slabire....
Cosmi, sa stii ca e super si in bazinul acoperit
Maraki, felicitari pentru kilograme

Mergi la inceput

Maraki acum 4 zile am fost la nutritonist: ultima masa trebuie sa fie cu 3 ore inainte de culcare, micul dejun in decurs de o ora de la trezire. eu tin cura zisa de nutritionista, nu mi-e foame, si se vede si la cantar.
Nici eu nu beau sucuri si bauturi alcolice, doar apa plata si ceai. lapte si cafea dimineata. mananc doar carne de pui si peste (vita nu-mi place) cu legume sub orice forma 9fierte, la gratar, sau crude in salata) cu 2 gustari de fructe intre mese.
Acum ar trebui sa faci putin sport sa-ti tonifici musculatura si atunci se va ridica si fundul. nici mie nu-mi palce fundul lasat, intotdeauna l-am avut ridacat si ferm.
eu nu am celulita, dar la consultul nutritionistei a iesit vreo 3 kg in plus de grasime si lipsa de fibra.
Cosmi te cred ca ai venit mai obosita, daca v-ati chefuit la greu. Oricum, ti-a prins bine iesirea asta.
Silvia super ca va distrati, uite ca e buna si soacra la ceva....profitati cat puteti.

azi mi-a venit CM si inca nu am cumparat AC....Clau zice sa iau...eu sunt nehotarata. E sfatul medicului meu, dar tot nu sunt decisa....
Daca nu...in 20 iunie imi va veni...exact in prima zi de concediu.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput