Spiridusi de ianuarie - februarie 2006! (19)
Raspunsuri - Pagina 3
dia_tm spune:
Giova, unde e outlet Melania? suna interesant...
Felicitari ca te tii de Zumba... sper sa fie si cu rezultate peste asteptati!
Felicitari lui Marco pentru mersul pe 2 roti...
In week-end am experimentat si noi un pic mersul pe bicicleta pe 2 roti...si a reusit si Adri sa mearga un pic singura . Sper sa nu uite pana cand mai gasim noi timp sa exersam (probabil week-end-ul viitor).
De acuma ne asteptam si noi la cazaturi si julituri ... sper sa resusesc sa o conving sa poarte genunchere si cotiere (si evident casca) daca merge singura pe 2 roti...
Soc...e plin de el si pe aici... si vreau si eu socata... deja am luat si lamai special pentru asta... dar nu gasesc pe aici un borcan mare, si in oala am incercat anul trecut si n-a iesit chiar ok... mai caut un borcan saptamana asta; daca nu tot la oala recurg si anul asta.
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)
Giova spune:
Iuliana se vede linkul pus de tine. mama ce preturi au...atata costa si dincolo?
Dia melania e la Ortisoara, la intrare in sat dinspre Timisoara, imediat pe partea dreapta. dar preturile sunt mari, cu 10 lei mai putin decat in magazine...zau de merita sa mergi pana acolo.
Nici eu nu am borcan mare, am pus in bidon de apa de 5 litri. asa a pus si mama si soacra anul trecut si a fost ok. poate e si la voi apa plata la 5 litri si te-ai scos.
e posibil sa uite Adri de reguli de la o sapt. la alta. Marco uita de la o zi la alta. Noi mergem zilnic cu ea, dupa ce venim din parc seara...dam ture prin fata blocului. de fapt, acum da singur, noi stam pe banca si-l asteptam.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi
toanca spune:
Nu Giova, nici gand.
Victor a dat pe joc 20 si ceva de euro.
Incomparabil cu ce pretul sunt la noi.....
andiaroro spune:
Alex l-a regasit pe Joules
http://community.webshots.com/slideshow/580211261fPCqth?mediaPosition=38
El a crescut, Joules a imbatranit
http://community.webshots.com/slideshow/570471476DouOlv?mediaPosition=18
Eu nu mai fac demult socata in bidoane de apa de 5 litri ca astia bea cand ii apuca, asa ca fac direct in sticla de apa de 2 litri. Beau eu un paharsi in locul lui pun soc, lamaie si ce mai trebuie.
silvi_2005 spune:
Ana m-am delectat cu pozele tale, superbi sunt piticii tai, ma minunez ce mare e Alex si ce domnisoara eleganta e Anastasia, vai ce scumpica era cu sacoul ala. Superb parc ati vazut. Ma bucur ca ti-am zarit si tie un pic fata ca esti scumpa la vedere , imi place tare mult cum iti sta asa cu culoarea asta, parca e putin mai deschisa ca alta data
Iuliana tare frumos jocul de care vb tu am vazut ca au aiici si pe amazon cred ca o sa ii comand si eu lui Alain sa ii vad reactia dar numai daca construieste cu Jp ca eu nu am abilitati am inca de la Craciun ceva cutie mare cu Mecano ala de construit masini din surube plai si piulitze si cred ca asa va imbatrani
Dia ma bucur ca ai aparut in zona nu te-am mai vazut de ceva vreme
Giova bravo doamna ca te tii de sport eu uite ca e miercuri si siceam ca de luni m aapuc si nici vb am o lene in mine cred ca o sa imi comand in seara asta daca il mai gasesc ceva vdv cu program intensiv de sport de 30 de zile cica ganateaza minim 3 kg date jos si fortifiere daca tetii de el , e singura mea sansa sa intru in ceva program ca altfel ma lenevesc
Eu cu bicicleta nu pot sa ma laud ca fiind si asta ..in sarcina mea si eu o lenesa copilul merge tot cu rotile ajutatoare ca e f repezit si nu am chef sa isi rupa gatul pe undeva. Saptamana viitoare vin ai mei in vizita in 26 ajung asa ca o sa il las pe tata sa il invete sa mearga pe biccileta sa se distreze impreuna si sa zica ca l-a invatat bunicu' sa merga pe bicicleta ca nu vreau sa le stric placerea ...Alain e cu un baietl acum in vizita, tare frumos s-au jucat acum infuleca la popcorn cred ca imediat o sa iesim in parc cand vine mama lui sa il recupereze.
dia_tm spune:
Wow, ce idee geniala (si cat de simplu era...dar deh, greu sa gandesc un pic...); cu oala era nasol nu e transparenta, si nu trece lumina; oare de ce nu mi-a trecut nici o clipa ideea de a folosi sticle/bidoane din plastic trasparent?
noroc cu voi - clar ma opresc sa iau soc de undeva saptamana asta
Silvi, asa e , a fost vreme lunga...v-am mai citit dar rar, iar de scris n-am mai ajuns...
Am fost prin Timisoara de sarbatori ...super... acum, cand mergem doar in concedii, chiar ramane numai partea placuta, de fun si timp liber, intalniri cu familie, prieteni...
ca de obicei m-am bazat pe faptul ca o sa intru pe net pe acolo...n-am facut-o (nici macar n-am apucat sa scriu vreo felicitare de Pasti sau sa raspund la cele pe care le-am primit ...si acum e tarziu tare, ma revansez cu proxima ocazie.
Si de cand m-am intors ...sunt cam zombie; s-au adunat atatea chestii la servici de nu mai le dau de capat, stau tare mult la birou, si in afara de chestii strict legate de job tare rar am mai intrat pe net.
Dar incet incet reintru in ritm normal, cu activitati profesionale care lasa timp si pentru familie, si pentru propria persoana (si pentru net in scopuri personale ...).
Asa ca o ma vedeti mai des
Cu slabitul va admir tare ...am mai spus asta...
Am reusit inainte de Pasti sa slabesc 5kg ...dar desigur ca intre timp le-am pus pe toate la loc ...sunt un dezastru total la capitolul asta ...si nu reusesc sa ma scutur bine si sa ma tin serios de treaba...
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)
silvi_2005 spune:
Buna dimineata doamnelor
Raportez ca mi-am comandat aseara dvd cu programul de 30 de zile de sport si pe cel de 10 minute pe zi gata sa vina si ma pun pe treaba ca ma inec acum la mal cand mai ma de dat jos 3-4 kg si de fortifiat un pic muschii. Gata am fugit la scoala
cosmi1975 spune:
neata gagici....eu cu multa treaba si alergatura pe cap,dar in weekend plecam la Sinaia in gasca si sper din suflet sa ne relaxam si sa ne simtim bine...vrem sa dam o fuga si la Paradisul Acvatic la Brasov ...
Bianca si a scos piciorul din gips si deja merge la scoalaa pierdut fata asta o gramada de materie ,o sa i fie greu sa recupereze
Stefan e un fericit...se tine numai de spectacole si se pregateste de excursia organaizata la gradii si de serbareocupat nevoie mare
Silvii te admir ce ambitioasa esti cu slabitul...bravoce filme ai mai vazut??ca eu de 3 zile ma uit la O Poveste Incalcita (i a cumparat Gabi lui Stefan cd-ul dedublat) de ne a zapacit copiulul..adevarul e ca e super simpatic filmul...
Giova ce pofta mi ai facut cu socul...facea bunica mea...merge Zumba???o sa ma interesez si eu sa vad daca avem in zona
Toancasuper jocul ala...dar ff scump pe site-ul ala
Dianici Stefan nu merge pe 2 oroti dar nici nu l vad ac si ar dori...e cam fricos
Ana ce poze frumoase.....scumpii de ei
Marakina???
eu va pup ca tb sa plec la munca...azi am inspectie si sper sa iasa super
Giova spune:
fetelor!
Am reusit si eu sa ma tund azi...imi sta bine acum, mi-e groaza cand ma voi spala pe cap....parca e scurt si i-am zis ca m-am saturat sa stau cu placa in el toata ziua.
In rest bine, ocupati...stam mai mult pe afara....azi merg cu Marco la dentist. Clau e ocupat si-l iau si pe edi cu mine...asa ca sper sa scapam repede ca de nu am pus-o.
Dia spor la facut socata, acum ca ti-am dat ideea.
Ana super fain poneiul...si ce faina reintalnire....se vede diferenta. In plus m-a fermecat Anastasia...o domnisoara in adevaratul sens...sacou, geanta, trench.....
Silvia bafta, sper sa te tii. eu nu m-am tinut de DVd-urile cumparate, tot mai bine e undeva unde platesc. macar acolo nu am scuze, am un program si trebuie respectat.
Cosmi merge zumba...ieri am venit uda si-n bikini, ne-a forjat la greu Claudiu asta....Pacat ca nu pot merge de 3 ori/sapt., n-am ce face, ma multumesc si cu atat.
ce fain ca plecati la munte....distractie frumoasa si relaxare placuta.
Are ce trage Bianca cu materia acum...in loc sa profite de timpul frumos...bafta maxima.
Iuliana incredibil de nesimtite sunt preturile la noi....macar voi aveti o comparatie, dar altii le cumpara si cred ca fac o afacere.
va, merg sa-mi intind hainele.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi
silvi_2005 spune:
Bonjour doamnelor
Cosmina super ca mergeti la munte, sper sa va distrati bine de tot, asteptam poze. Bafta cu inspectia
Giova eu m-am tinut de dvd -uri gasesc ca e mai simplu asa plus ca ti-am zis ca ma enerveaza la culme faza cu sala si abonatul pe un an o sa vad cand revin din vacanta ce o sa facem , oricum saptaman viitoare vin ai mei si stau vreo 2 saptamania poi mergem noi in vacanta, abia din august daca reusesc ceva pana atunci fac sport acasa S apui poze sa te vedem tunsa
Noi am fost ieri in plimbare la Troys daca a fost Jp liber si l-a recuperat soacra mea pe Alain la 6 ca noi am venit abia pe la 19, super a fost sa mai iesim un pic. Va las ca m o tona de trebuie de facut si mor ca nu imi merge tel e ceva blocaj din internet ma enerveza la culme ca eu imi faceam treaba vb la telefon