Bodytrim
Raspunsuri - Pagina 5
Dorsilia spune:
bird, merci, deci trebuie sa bag serios la ghiozdan dimineata, am inteles, pot pe langa cafea sa mananc oua tari cu branza dulce
nu inteleg insa in legatura cu celelalte lactate...branza, urda de exemplu, sau chiar telemeaua de vaqci slaba, sau iaurtul cu 0,1 % grasime, de ce nu pot fi folosite la gustari? sunt proteine animale...
si da, in romania nu ai acces asa usor la batoane si bauturi proteice:(
de calitate si la pret cat de cat
glimmer spune:
Am si eu o intrebare. Batoanele/ bauturile proteice sunt obligatorii in dieta asta? Daca de, de ce?
Multumesc!
bird70 spune:
Am mai spus ca shakurile si protein bars nu sunt obligatorii, eu le folosec pentru ca sunt foarte convenabile.
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper
bird70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dorsilia bird, merci, deci trebuie sa bag serios la ghiozdan dimineata, am inteles, pot pe langa cafea sa mananc oua tari cu branza dulce |
Nu neaparat oua tari, poti sa le faci cum vrei. Eu prefer ouale ochiuri.
Citat: |
nu inteleg insa in legatura cu celelalte lactate...branza, urda de exemplu, sau chiar telemeaua de vaqci slaba, sau iaurtul cu 0,1 % grasime, de ce nu pot fi folosite la gustari? sunt proteine animale... |
Nu te mai focusa pe grasime, acum te uiti la carbohidrati. Fara carbohidrati grasimea nu se asimileaza. Deci, daca reusesti sa gasesti produse lactate fara carbohidrati atunci le poti manca. Mie imi place foarte mult iaurtul dar nu am gasit nici unul cu continut acceptabil de carbs, nici alea de dieta. Pe aici urda nu se gaseste si eu nu stiu exact ce este si ce contine asa ca nu pot sa ma pronunt.
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
Dorsilia spune:
urda este un fel de branza facuta cu cheag, cea mai putin sarata, aproape spre deloc, e un fel de cash dulce, este bogata in proteine de calitate si este cea mai dietetica dintre toate sortimentele de branza datorita continutului scazut in grasimi (scuze ca ma tot focusez pe grasimi dar atata moneda se bate contra grasimilor ca am ajuns ca amatoare de lactate sa caut macar sa cumpar numai din alea cu 0,1 % grasimi)
contine carbohidrati cam 6g/100 grame
deci ideea de baza e sa nu se consume deloc alimente care contin carbohidrati ? nici nu ma gandisem ca branza poate contine carbohidrati pe langa proteine si grasimi
si cate or mai fi alimentele despre care nu stiu ca ar contine carbohidrati !
Georgia2 spune:
Sunt si eu in a doua zi de proteine.
Eu am incercat si Ducan si m-am constipat foarte tare. De data asta vad ca merge. Nu m-am cintarit.
Am mincat dimineata omleta din doua oua cu foarte putin ulei de masline, la prinz cremvusti (1g carbs bucata) si seara pui la cuptor cu o lingurita de maioneza.
Bird70 - am doua intrebari.
1. conteaza si cita grasime maninci? (am mincat pielita de la pui)
2.spui ca e ok sa faci un sos la carne atat timp cat nu e foarte mult sau cu faina.te referi la un sos de rosii sau ceva de genul asta?
Merci
Georgia2 spune:
A...am uitat sa intreb -cam la cite grame de carbs pe zi trebuie sa te opresti? Stiu ca la Atkins e 20g. Cum e la Bodytrim?
bird70 spune:
Am ajuns la 11 kg pierdute .
Nu prea conteaza cata grasime mananci, nu se stipuleaza o cantitate anume. Evident pielea de pui ar trebui evitata pentru ca este foarte nesanatoasa.
Nu exista nici o anumita cantitate de carbs, ideal ar fi zero dar asta nu se poate, fiecare face ce poate. Nu uita ca e important sa mananci de 6 ori/zi, cam 100g proteina la o masa si 50 g la o gustare.
Si de la bodytrim te constipi, ideal ar fi sa folosesti niste fibra, eu iau in fiecare zi si sunt ok.