Pestisori... pestisori... (68)
Raspunsuri - Pagina 8
daniela_daneza spune:
Buna !Eu nu mai am calculator asa ca sunt scuzata , din cauza fulgerelor de joi seara s-a ars placa de retea si nu se mai poate face nimik, acum am un laptop de imprumut ...sa vad pt cat timp ..
va ofer o cafea , mai tarziu asa , dar fiind sambata e ok :
La multi ani celor ce poarta numele de Constantin si Elena!
Un week-end placut!
carmaw spune:
Vai nasol DaDa...
Si eu urez LA MULTI ANI pT ELENELE cele frumoase si pt imparatii CONSTANTIN
Astazi dis de dimineata m am plimbat prin imprejurimi...totul era de admirat
Miine mergem in port sa vedem niste acrobatii aeriane ale britanicilor...si uite asa profit ca de ce nu....
In rest nimic in plus toate frumoase.
pupici la toata lumea
Tethys spune:
Ziua buna si de la mine!
Ufff, nasoala problema cu ramasul fara calculator, Dany ... tinem pumnii sa rezolvi, pana la urma, problema aceasta fara batai mari de cap. Multam fain de cafeluta de la pranz si weekend placut si tie .
Carma, vreme frumoasa sa ai maine la show-ul aviatic , numai bine in continuare si un weekend placut .
Noi... fara noutati... toate bune si la noi ...
"La multi ani!" sarbatoritilor zilei de azi si din partea mea!
Siesta placuta tuturor !
<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>
"Iubirea, las-o libera... daca e a ta, sta langa tine; daca a plecat, inseamna ca, nu a fost niciodata a ta."
"M-ai pacalit o data, rusine sa-ti fie; m-ai pacalit a doua oara, rusine sa-mi fie..."
<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>
Tethys spune:
Si un zambetel :
* Poveste de weekend
Intr-o vineri dupa-amiaza, un tip intra intr-un magazin de bijuterii insotit de o tipa extrem de draguta.
- Aratati-mi niste inele de logodna, va rog, zice catre bijutier.
Acesta scoate cateva inele cu diamant, mai mari, mai mici... Tipul intreaba despre cel mai aratos dintre ele:
- Acesta cat costa?
- 5.000 de dolari, vine raspunsul.
- Dom'le, poate nu m-ati inteles bine, uitati-va inca o data la domnisoara de langa mine si dati-mi ceva pe masura frumusetii ei...
Bijutierul se duce imediat in spate la seif si scoate un inel de logodna cu un diamant formidabil. Ochii tipei se aprind cand il vede.
- Acesta cat face?
- 60.000 de dolari.
- OK, il cumpar. Am sa va scriu pe loc un cec pentru acesti bani. Pentru ca acum e deja vineri dupa-amiaza, am sa va rog sa-l depuneti la banca pentru incasare luni de dimineata, la prima ora. Apoi, am sa va rog sa-mi trimiteti inelul la aceasta adresa.
- Nici o problema, zice bijutierul incantat.
Tipul pleaca cu tipa - si mai incantata - lipita bine de el... Luni la pranz, bijutierul, foarte agitat, apare personal in usa tipului:
- Domnule, dvs. sunteti un escroc. Cecul pe care mi l-ati dat era fals, iar in contul dvs. nu e nici un ban!
- Stiu, zice omul nostru, dar iti dai seama ce weekend am avut?!?
"Iubirea, las-o libera... daca e a ta, sta langa tine; daca a plecat, inseamna ca, nu a fost niciodata a ta."
"M-ai pacalit o data, rusine sa-ti fie; m-ai pacalit a doua oara, rusine sa-mi fie..."
Tethys spune:
Plus o mica povestioara :
<<Darul Mamei Natura - Curcubeul
Intr-o zi, in timp ce Mama Natura isi vedea de treburi in gradina, a auzit niste voci nervoase. Erau doi dintre copii ei: Soarele si Ploaia, care se certau despre cine este cel/cea mai important/a pe lume.
- Eu sunt cel mai important! - striga Soarele. Fara mine, nimic nu ar creste!
- Nu este adevarat, eu sunt cea mai importanta! - striga Ploaia. Fara mine, nimic nu ar creste!
Glasurile li se auzeau din ce in ce mai tare si din ce in ce mai rastite, fiecare fiind sigur ca el/ea este cel mai important/a. La un moment dat, Mama Natura s-a saturat sa-i vada certandu-se si s-a gandit sa le dea o lectie. A trimis Soarele pe o parte a lumii si Ploaia pe cealalta. Curand a fost pace si liniste din nou, iar Mama Natura s-a intors la treaba ei. La inceput, Soarele si Ploaia s-au suparat ca au fost despartiti, dar au decis ca, aceasta este sansa prin care fiecare poate demonstra ca este cel/cea mai important/a. Zi dupa zi, Soarele stralucea pe o fata a globului, in timp ce, pe cealalta Ploaia continua sa cada. Dupa o vreme, pe partea Soarelui totul deveni uscat, iar pe cea a Ploii totul fu inundat. Cand si-au dat seama de greseala facuta, Soarelui si Ploii li s-a facut rusine. S-au dus inapoi la Mama Natura si, si-au cerut scuze.
- Stim acum, ca nici unul nu este mai important decat celalalt, - au spus. Avem nevoie unul de celalalt, iar lumea are nevoie de noi, amandoi, pentru cresterea plantelor si hranirea animalelor.
Mama Natura era fericita ca, Soarele si Ploaia si-au invatat lectia. Pentru a sarbatori, s-a gandit sa ofere lumii un dar special. De-a lungul cerului a pictat un arc de cerc din culori minunate: rosu, portocaliu, galben, verde, albastru, indigo si violet.
- Lumea are nevoie de voi amandoi, copiii mei, Soare si Ploaie, - a spus ea. De cate ori veti vizita lumea in acelasi timp, acest arc de cerc multicolor va aparea pe cer. Cand lumea va vedea Curcubeul, va sti ca voi, sunteti fericiti sa lucrati impreuna!>>
Numai bine si o zi frumoasa tuturor !
daniela_daneza spune:
Buna dimineata!
Cafelutza va asteapta :
Eu ieri am fost la iarba verde la un gratar si putina plaja .
Voi cum v-ati petrecut ?
Carm , draga mea cuma fost plimbarea in port ?
Crynuta , tu si poznasul ce ati prestat ?
Restukl sirenelor chiar s-au dat la fund ...
Va imbratisez si va urez o sapyamana minunata !
carmaw spune:
Neata
Dada tot imi cade MESSul de ce oare?
Am scris pe CRETA a fost ff frumos...fetelor sa facut orasul vechi minunat iar showul de geep uri conduse de frumosii australieni...WOW
Cit despre spectacolul facut de RAF ul britanic ce sa zic toata lumea era la taverna(ca mine) sau pe meterezele castelului sau pe yahturi ca sa vada spectacolul
Pacat ca nu am luat cameraam facut niste poze dar sunt deja postate pe net ca erau paparatii televiziunea
Apoi in orasul vechi adica stradute inguste fermecatoare, flori in vase de lut,peste tot sarmante magazine de suveniruri si taverne si kafenion(cafenele)Toate sunt in aer liber pe stadute masutele mici cu fete de masa vesele...binenteles ca daca treceai pe acolo te uitai in farfuriile mesenilor
Multi australieni francezi nemti si nelipsiti engleji...toti erau fermecati
Apoi (tot in port) am gasit o taverna de peste unde am servit un platou de calamari pest4( 2 dorade si 2 rosii)i scoici squid, caracatita nu va mai spun...nu am putut minca era enorm///am luat acasa.A am uitat sa spun ca totul era proaspat nu congelat.
Am gasit taverna referentiata in guide Routard ....ce sa spun platoul asta de peste cartofi o salata enorma si un litru de vin alb rece50 e
Gasesc ca e convenabil mai ales ca eram in port unde privelistea intra in pret
Apoi am mers in centru in parc unde ne am refacut la umbra in fata unui nes rece si apoi repede in masina si acasa
Iata ziua mea de ieri
Tethys spune:
'Neata si de la mine!
Sa va fie de bine iesirile de ieri la amandoua doamnele (Dany&Carma) . Si sa aveti o zi placuta si frumoasa si azi .
Io, ca de obicei ieri... in schimb, poznasul iesi cel mai castigat ca, fu ziua lui bubu (taica-meu) si poznasul profita din plin... iesira in plimbari amandoi si-l cinsti bunica-su cu, "cam" de toate... basca, s-a mai ales si cu o minge noua ca, mno, el era cel care trebuia sa primeasca cadou si nu bunica-su ... asa ca, au tulit-o amandoi de acasa ieri, cam toata ziulica ... noi, restul familiei adica, n-avuram chef de iesiri , decat strictul necesar (eu) si, dupa aia, ne-am facut "de treaba" prin casa ... relaxare adica... si cam atat...
Eh, de amu, vaz ca se stabilizeaza vremea frumoasa ... vom incepe si noi, in curand, mersul la padure, la gratare ... olala ...
Ce sa va mai zic? Nik ...
O saptamana faina si implinita tuturor !
Tethys spune:
Citat: |
Cryna , la multi ani pt.tatalui tau!Sa fie sanatos ! |
Multumesc frumos Dany .