Pestisori... pestisori... (68)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna dimineata!

Carma , danke de cafea si plimbarea placuta !
Cand arati si tu niste poze cu locatiile superbe de la tine cu maslini cu portocali si taverne ...eu nu am fost niciodata in Grecia desi mi-ar placea ......hai ademeneste-ma cumva

Dimineata m-a trezit ploaia , torentiala ...acum a stat si a iesit soarele .

Baby , succes la placinta ..daca nu te descurci da un semn ...

Pup toata balta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

neatza,crina!

pupici si de la noi!

Blackmoon Lady&lipishtocul &2+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata si de la mine!

Ooo, se reactiveaza baltuta ... foarte bine asa . Bun revenit in baltuta tuturor sirenetelor care apar rand pe rand .

Io, fara prea mari noutati... totul ca de obicei... si pe aici a plouat ieri seara si as-noapte probabil, dar tot cam zapuseala a fost si se pare ca va fi... n-am nik interesant de povestit asa ca, va las iar niste lecturi :

• <<Este foarte bine!

Se povesteste ca, un rege african era intr-o zi la vanatoare cu suita sa. Printre cei care il insoteau se afla si un vechi prieten al sau. Indiferent de situatia in care se afla, acesta obisnuia sa vada partea buna a lucrurilor. Sarcina sa era sa incarce armele. Printr-o nefericita intamplare, una dintre ele s-a descarcat si i-a retezat regelui o parte din degetul mare. Gandind ca situatia putea fi mult mai rea, prietenul regelui a spus:
    - Este foarte bine!
    - Nu, nu este deloc bine!, a spus regele si, l-a aruncat in inchisoare.
    Peste un an de zile, regele vana din nou intr-o regiune periculoasa si... a fost prins de canibali. Acestia au inceput sa-l pregateasca pentru a-l manca, dar au observat ca ii lipseste o bucata de deget. Cum la canibali exista superstitia de a nu manca nimic care nu este intreg, l-au eliberat pe rege. Acesta s-a intors si, plin de recunostinta, a mers sa-si elibereze vechiul prieten, spunandu-i:
    - Imi pare tare rau pentru felul in care m-am purtat!
    Ca de obicei, dupa ce a examinat situatia, acesta a spus:
    - Dimpotriva, este foarte bine!
    - Cum poti sa spui ca e bine, daca ai stat un an in inchisoare?
    - Daca n-as fi fost in puscarie, as fi fost atunci cu tine...

Indiferent in ce situatie te afli, depinde de tine si de atitudinea ta, daca este o situatie buna sau una rea...>>

• <<Capcana (comportamentelor)

Era odata, un sat atacat deseori de mistreti. In fiecare zi, acestia intrau in sat si provocau mari distrugeri in incercarea lor de a-si gasi hrana. Satenii au incercat diferite metode pentru a-i indeparta sau a-i vana, dar fara prea mult noroc. Intr-o zi, un intelept dintr-un sat vecin a venit sa-i sfatuiasca pentru a scapa de mistreti. El le-a cerut satenilor sa ii asculte intocmai sfaturile si instructiunile. Pentru ca, deja incercasera pana atunci tot ce le statuse in puteri, satenii au acceptat. Inteleptul le-a spus acestora sa adune mancare pentru mistreti, din toate gospodariile, si sa o puna in mijlocul unui camp. Ei i-au urmat sfatul si, indata, au vazut sute de mistreti apropiindu-se de locul unde fusese asezata mancarea. Mistretii s-au aratat mai intai ingrijorati, dar, odata ce au luat primele inghitituri, au prins curaj si s-au intors in acel loc si in zilele urmatoare. In fiecare zi, satenii puneau cat mai multa mancare... iar mistretii veneau acolo sa manance. Dupa un timp, inteleptul le-a cerut oamenilor sa ridice patru stalpi mari care sa marcheze locul. Mistretii erau prea preocupati de manancare si n-au observat. Dupa cateva saptamani, mistretii aveau deja obiceiul de a veni sa manace mancarea pusa de sateni fara sa mai dea atentie locului unde ea se gasea asezata. Inteleptul i-a pus apoi pe oameni sa imprejmuiasca cu un gard campul respectiv si sa faca o poarta mare, pe unde sa poata intra mistretii sa manance. In cele din urma, satenii au reusit sa termine gardul si atunci au inchis poarta, prinzand mistretii inauntru. Mistretii fusesera invinsi!

Morala: Comportamentele pe care le dezvoltam au un sens, o utilitate intr-un anumit context. Pe de o parte, economisim energie si timp folosindu-le. Pe de alta parte... din pacate, de prea multe ori continuam sa folosim comportamentele deja invatate si atunci cand contextul se schimba, si astfel, obiceiurile pe care le avem se transforma in capcane. Unul dintre lucrurile care ii deosebesc pe oamenii de succes de ceilalti oameni este acuitatea: capacitatea de a observa prompt schimbarile contextului in care evolueaza. Ca urmare, ei pot actiona de fiecare data in consecinta, fara a lasa obiceiurile pe care le au sa se transforme in capcane.>>

• Va doresc o zi frumoasa tuturor si un weekend superfain !

Mergi la inceput

Alina, sa-ti fie de bine intalnirea DC de la Piatra .

Care dintre sirenete au mai fost la intalnirile DC de la 1 iunie??? Vrem povesti despre... .

Carma, plimbari placute si succes cu parchetul sau ce vrei tu sa pui/faci .

Baby, spor mare la bucatareala .

Ely, -am gasca intreaga si multa bafta la inceperea scolii.

Marami, ...

Dany, ...

Dana, ...

Si fug la ale mele de amu... pe mai tarziu sau pe altadata ... .

Mergi la inceput

Alina sarcina usoara , la termen si bebe sanatos !

Mergi la inceput

Alina, scuze ca n-am bagat de seama schimbarea de la semnatura ta... fui cam vitezomana dimineata... felicitari pt. bebe doi si sarcina usoara si fara probleme sa ai !

Io, mi-am "baricadat" frigiderul cu inghetata , suc si ceva bere... totul rece... ca, e cam zapuseala afara ... deci, cine pofteste ceva racoritor , , inghetata, e binevenita la a se servi .

O zi placuta in continuare tuturor !

Mergi la inceput

Buna dimineata!

trezirea ...va asteapta cafeaua de dimineata

deja e foarte cald ....asa ca va ofer si un ceai , suc racoritor

Mergi la inceput

'Neata!

Aparui la cafea si ceva racoritor de la Dany . Multam fain de serveala doamna .

Eu va ofer ceva lectura :

<<Efectul de bumerang al vietii

Cineva a spus candva: "Ce pleaca se si intoarce". Numele lui era Fleming si era un sarman fermier scotian. Intr-o zi, pe cand muncea, a auzit un strigat de ajutor venind dintr-o mlastina invecinata. Si-a lasat uneltele si a alergat la mlastina. Acolo, plin de namol, se afla un baietel ingrozit care se lupta sa scape. Fermierul Fleming l-a salvat din ceea ce urma sa fie o moarte inceata si ingrozitoare. A doua zi, o trasura luxoasa s-a oprit la usa fermierului. Un nobil elegant a coborat din ea si s-a prezentat ca fiind tatal baiatului pe care fermierul il salvase.
    - Vreau sa te platesc, - a spus nobilul. Ai salvat viata fiului meu.
    - Nu, nu pot sa accept bani pentru ceea ce am facut, - i-a raspuns fermierul, refuzand oferta.
    In acelasi moment, fiul fermierului a aparut in usa casei.
    - Acesta este fiul tau? - l-a intrebat nobilul.
    - Da, - a raspuns mandru fermierul.
    - Hai sa facem o afacere. Lasa-ma sa-i ofer aceeasi educatie pe care o va primi si fiul meu. Daca si el este ca tatal lui, cu siguranta va deveni un om cu care sa te mandresti.
    Si asta a facut. Fiul fermierului Fleming a urmat cele mai bune scoli ale vremii, a absolvit Scoala de Medicina St. Mary's Hospital Medical School din Londra si a ajuns cunoscut in lume ca Sir Alexander Fleming, inventatorul penicilinei. Ani mai tarziu, fiul nobilului care fusese salvat din mlastina s-a imbolnavit de pneumonie. Ce i-a salvat viata de data aceasta? Penicilina. Numele nobilului? Lord Randolph Churchill. Numele fiului sau? Sir Winston Churchill.

Morala: Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cum nu ai suferit niciodata. Danseaza ca si cum nu te-ar vedea nimeni. Canta ca si cum nu te-ar asculta nimeni. Traieste ca si cum Raiul ar fi pe Pamant. Si mai ales, sa nu uiti sa te bucuri de viata!!!>>

Si un mic test :

<<Incercati si voi acest test, pe care nu l-am tradus fiindca: "Can U pronounce proper English?

- Wolf roof roof
    - woof wolf roof
    - woof woof wolf
    - woof woof roof
    - wolf roof roof
    - woof woof wolf
    - woof woof wolf
    - woof woof roof

Check ur results below:

TEST RESULT: good dog.......">>

O zi frumoasa tuturor sirenetelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

multumim!

Blackmoon Lady&lipishtocul &2+
    Citat:
    " Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Neatza!

Cafeaua e pregatita , va asteapta :

azi este iesire la gratar si la putina plaja , speram sa nu ploua decat diseara ...

va pup si o duminica frumoasa sa aveti

Mergi la inceput